Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Boskie!

Szkoda ze zbanowali , szkoda szkoda szkoda...barwniutka postać :wink:

Rrmi - mowisz ze M szaleje?!:D Hmmm ma teraz nick na literke "h" moze?:D

Taaaa , barwniutka , ale jak dla mnie cosik za nerwowa . Rozmowa z takim gigantem to himalaje cierpliwości .

A co do M to wydaje mi się , że wystepuje też pod nickiem dwuimiennym ( i ile dobrze pamietam - oleńka i .....) ale głowy nie dam 8)

PS. Zielona bardzo gustowne koronki :D

Po pierwsze primo - na zdjęciu są jeno zakorkowane butelki. Czyli może być to po prostu inwestycja - jedni zbierają znaczki a zielonooka zainwestowała w markowe winka a że silną ma wolę ( ;-) ) więc postawiła na widoku - rano popiając kawkę delektuje się widokiem powiekszającej się fortuny ;-) ...

nie nie, ja ich tez uzywam ....

i nie jest to kolekcja win z gory rankingu winiarskiego ... :wink: i jakies znane marki.... :D

ot takie winka :wink: stołowe raczej....

wiec uzywam ale tez uzypelniam bo taki polpusty stojak brzydko wyglada :wink: ( po szafkach chowa sie duzo wiecej dobra...)

ok juz nie bede taka...podziele sie:D

raz pilam wielkie wino.... 50 w rankingu win swiata - 1 butelka 205 zeta uchhh... ale nie wiem... chyba zaden ze mnie koneser bo rownie dobrze smakowalo mi takie argentynskie za 30 :oops: :oops:

no martwie sie ... myslisz ze nie?:(

a tak sie staram zejsc na te zla droge.... i co?

ten "leon" uznal ze jest jeszcze dla mnie szansa - jak sie szybko odetne od forum to bedzie dobrze :roll: :roll: :roll:

a Selimma nazwal - erotomanem i niewyzytym ogierem :o (ja tam nie wiem ale to chyba komplement :wink: )