selimm 19.04.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=44500&highlight= zobaczcie na wpis Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Boskie! Szkoda ze zbanowali , szkoda szkoda szkoda...barwniutka postać Rrmi - mowisz ze M szaleje?! Hmmm ma teraz nick na literke "h" moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.04.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Boskie! Szkoda ze zbanowali , szkoda szkoda szkoda...barwniutka postać Rrmi - mowisz ze M szaleje?! Hmmm ma teraz nick na literke "h" moze? Taaaa , barwniutka , ale jak dla mnie cosik za nerwowa . Rozmowa z takim gigantem to himalaje cierpliwości . A co do M to wydaje mi się , że wystepuje też pod nickiem dwuimiennym ( i ile dobrze pamietam - oleńka i .....) ale głowy nie dam PS. Zielona bardzo gustowne koronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 19.04.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A ja przyleciałem z donosem!!!! Zielonooka niby taka grzeczna i wogóle a w chałupie ma pełno alkoholu!!!!! w Galerii domow forumowiczów sie pochwaliła , a tam aż brzęczy od flaszek! o nieładnie tak nieładnie! a my tu o suchym pysku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.04.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Po pierwsze primo - na zdjęciu są jeno zakorkowane butelki. Czyli może być to po prostu inwestycja - jedni zbierają znaczki a zielonooka zainwestowała w markowe winka a że silną ma wolę ( ) więc postawiła na widoku - rano popiając kawkę delektuje się widokiem powiekszającej się fortuny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 nie nie, ja ich tez uzywam .... i nie jest to kolekcja win z gory rankingu winiarskiego ... i jakies znane marki.... ot takie winka stołowe raczej.... wiec uzywam ale tez uzypelniam bo taki polpusty stojak brzydko wyglada ( po szafkach chowa sie duzo wiecej dobra...) ok juz nie bede taka...podziele sie:D raz pilam wielkie wino.... 50 w rankingu win swiata - 1 butelka 205 zeta uchhh... ale nie wiem... chyba zaden ze mnie koneser bo rownie dobrze smakowalo mi takie argentynskie za 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.04.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 to ja jeszcze w sprawie Leona Leon jest spoko. A to, co do Ciebie pisało to nie był Leon Przyznam Ci się szczerze, że jak to coś ma o Tobie takie dobre zdanie, to ... hmmm jakby to ująć no chyba się zmartwić powinnaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.04.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Się z nie sumituj - jedno z moich ulubionych to pewna bułgarska kadarka za mniej niż 20 (oczywiście nieliczę niektórych własnych wyrobów które pewnie nawet 5 zł nie kosztują ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 no martwie sie ... myslisz ze nie? a tak sie staram zejsc na te zla droge.... i co? ten "leon" uznal ze jest jeszcze dla mnie szansa - jak sie szybko odetne od forum to bedzie dobrze a Selimma nazwal - erotomanem i niewyzytym ogierem (ja tam nie wiem ale to chyba komplement ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.04.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 OGIER !?? teraz już wiem dlaczego mnie do Sel'a tak podświadomie ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 noo to wiec mowie ze to chyba komplement dla Kociska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.04.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 odjezdzam. kaczkie i wenflony zostawiam pod lozkiem. mielonkie zapisuje selimmowi - ogierowi bandaze wypozyczam rrmi coby sie w pasie owijala. ale wroce. moge tesknic pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 a gdzie uciekasz?! wniosek trzeba wczesniej wypelnic ...zgode przelozonej dostac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.04.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 mam przpustkie i ledykimacje jade zwiedzac dworce swiata ( kolejowe) trzymajcie za mnie dyzur w latrynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.04.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Zochna tylko nie sprzataj kazdej latryny po drodze Tak z przyzwyczajenia Nie zapomnij rurki lewatywowej, moze sie przydac I Jage nakarm tez . To ja te dyzury juz za Ciebie wezme, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Zochna - a co cie tak w swiat....pognało? js to do Konina jade niedlugo - ale tylko na 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.04.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 a dworzec fajny w koninie ? rrmi - bierz , tylko sie bardzo nie przyzwyczajaj jaga jada wikline bardziej taka jasna jej podchodzi. musze kiedys skosztowac co w tym takiego pociagajacego napisze ksiazke z podrozy i beda ja Wam czytac w odcinkach. fajnie, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.04.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 oby, nie tak jak długi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 nie wiem, w Koninie bede pierwszy raz pisz z podrózy ! ale takie wiesz watki sensacyjne poprosze smaczki dworcowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts