zielonooka 20.04.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 ale ja nie wiem kto jest szefem klubu pis z politykow to kaczorki kojarze, endriu l., romka g. premiera M., i pana Krzysztofa Olejniczaka bo jako jedyny nawet mi sie z wygladu podoba a tak to ciemna masa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.04.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 ale ja nie wiem kto jest szefem klubu pis z politykow to kaczorki kojarze, endriu l., romka g. premiera M., i pana Krzysztofa Olejniczaka bo jako jedyny nawet mi sie z wygladu podoba a tak to ciemna masa jestem wot szcześliwa kobieta ... ja też bym tak chciał ... ale nie mogę ... czytam i czytam i oglądam i mi tętno podskakuje i podskakuje i podskakuje ... ten pan to Przemysław Edgar Gosiewski ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.04.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 ale ja nie wiem kto jest szefem klubu pis z politykow to kaczorki kojarze, endriu l., romka g. premiera M., i pana Krzysztofa Olejniczaka bo jako jedyny nawet mi sie z wygladu podoba a tak to ciemna masa jestem Ej Zielona toż Ty znasz samą śmietankę Tylko Olejniczakowi to chyba Wojtek na krzcie dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.04.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 a moze... chyba racja wiesz tak sie zapatrzylam w jego blekitne oczeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.04.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 ale ja nie wiem kto jest szefem klubu pis z politykow to kaczorki kojarze, endriu l., romka g. premiera M., i pana Krzysztofa Olejniczaka bo jako jedyny nawet mi sie z wygladu podoba a tak to ciemna masa jestem wot szcześliwa kobieta ... ja też bym tak chciał ... ale nie mogę ... czytam i czytam i oglądam i mi tętno podskakuje i podskakuje i podskakuje ... ten pan to Przemysław Edgar Gosiewski ... Pawson ja tez czytam i mi tez cisnienie skacze, nie boj nic... tyle tylko ze mam wrodzona ulomnosc polegajaca na tym ze nie pamietam nazwisk i np. dat (cos jak dysgrafia tylko na co innego mi padlo ) Ale to imie..Edgar mrrrrauuu jak Allan Poe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.04.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Pawson ja tez czytam i mi tez cisnienie skacze, nie boj nic... to juz ci nie zazdroszcze Ale to imie..Edgar mrrrrauuu jak Allan Poe i tez straszne rzeczy pisze .... chyba nawet tych jego bardziej sie boje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.04.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 To ja sie wytlumacze moze Wczoraj oBgladalam Polskie wiadomosci i widzialam go jak podazal sejmowym korytarzem , tak sobie wtedy pomyslalam... Te rece , ten tors..., te nogi ha! widziałam ten przemarsz i te nogi grube w za krótkich spodniach i w dodatku koślawo stawiane odpowiednio do opcji z której się wywodzi brrrr rrmi ja rozumiem Twój szok ps. pozdrowienia dla bywalców śpitalika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.04.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 r rencyska opadajom Ty, to chyba chcesz mieć, komitet powitalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.04.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Ty, to chyba chcesz mieć, komitet powitalny noo, ja caly czas licze na to , ze bedziesz na mnie czekal Z kwiatami Monka A te rece? Moze raczej raczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 20.04.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Mnie to zdjątko tez powaliło ale zagaiłam chyba we złym watku , bo tym megastresowo - kuchenno - śledczym rrmi umartwiasz się? Juz wszak po w. poście Nie boisz sie, że ci tak zostanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.04.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Dropsiaczko Nie boje sie , a nawet domyslam , ze szybko mi umartwianie nie przejdzie , wszak juz niebawem na lono wracam Wtedy to sie poumartwiam Dobrze , ze ten szpital jest Ps Mysle , ze mi zazdroscisz tego zdjecia i idola nowego Ja Ci zazdroszcze fajnej rozmowy z fajna dziewczyna w fajnym wewatku btw Nie uzywaj takich skrotow myslowych , bo sie z niezrozumieniem spotykasz i Ci imputuja potem Lopata jest prosciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 20.04.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Dzięki za wsparcie nie ma to jak fachowa grupa wsparcia i wykwalifikowany personel szpitalny Co do zadrosci, nie zawodzi cie kobieca intuicja Zżera mnie, chyba musze pilnie na kozetkę /tu nie ma protestów oraz strajków??/ Imputacja byłaby nie teraz to przy innej okazji, bo ta wczesniej czy później byc by musiała, wiec pal diabli skróty. Nie ich wina. . Zauwazyłam juz pewne fajne tendencje u pewnych fajnych dyskutantów. ps. czyli raczej sie nie umartwiasz a przyzwyczajasz, coby potem szoku nie doznać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.04.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 r, Fajowy "kurwacik" i ostatnio bardzo modny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.04.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Zżera mnie, chyba musze pilnie na kozetkę /tu nie ma protestów oraz strajków??/ Prosze bardzo , dyzur mam akurat i nie strajkuje Tylko nie wiem czy lubisz mierzenie temperatury wielootworowo jednoczesnie? Takie mamy przepisy , to jak? I pamietaj nie poddawaj sie . I daj jej poznac prawde , a ta prawda da jej wolnosc Zauwazyłam juz pewne fajne tendencje u pewnych fajnych dyskutantów. to takie wierzganie nogami upadajacego r, Fajowy "kurwacik" i ostatnio bardzo modny... nie podgaduj , bo na Romka zmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.04.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 rrmi, Romusia G. masz na myśli? Kiedyś miał fajniejszą fryzurę...ta jego grzywka... a oczy...(szukające rozumu..), teraz mi się jakoś nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 20.04.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Eeee temperaturę....... A ja na kozetkę chciałam i jakichs mniej inwazyjnych a przyjemnych metod terapii... Czy to wymogi UE czy derekcji?? ps nie zachecaj, bo jeszcze tu izolatkę bedzie trzeba szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.04.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Aggi, Ależ wyrosłaś, to znaczy Twój kocurek od tego noszenia wody w wiaderkach tak urósł? Oj, jak mnie dawno na tym forumie nie było, oj dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.04.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Aggi, Ależ wyrosłaś, Ona juz spi , ale ja pozwole sobie odpowiedziec . My Ja w sloiku tak odchodowalismy przeciez Zwlaszcza 1950 sie o Nia troszczyl Dropsiak Tu decyduje personel Na kozetke , raz , dwa Z lzejszych form terapeutycznych , ale po znajomosci to mozesz Pawsona po plecach drapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.04.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 A ja myślałam, że ona od tych wiaderek taka napakowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.04.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Dropsiak Tu decyduje personel Na kozetke , raz , dwa Z lzejszych form terapeutycznych , ale po znajomosci to mozesz Pawsona po plecach drapac rrmi nie męcz dziewczyny ... skoro sama mówi że chce od razu na kozetkę po jakąś przyjemną terapię to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts