Gość 11.08.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Zamknięte, dezynsekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.08.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Ach soo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.08.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 a co zrobić z rozsądkiem on po łapach daje Ten rozsądek jest implantowany, możemy Ci go elegancko usunąć takom łychom albo innym dłubakiem, jak wolisz. No to masz tu tableteczkę fioletową, z fryzurką Ci będzie korespondowała, bo ja o estetyce zawsze pamiętam. Siostro potrzebna jesteś, ja trzymam, siostra dłubie i gotowe! Gdzie mam wyciepnąć ten rozsądek, żeby go nikt przypadkiem nie znalazł i nie zeżarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.08.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Zamknięte, dezynsekcja. No czegoś Ty się matka najadła?! Oddziałowej nie poznajesz?! Karcer chcesz zarobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Och, ajm soł sory, znów mię na oczy ani chybi padło, ależ siotruniu, prosieeeemy, prosieeemy! Oooo, basem widze siostra niesie, dobrze, dobrze, rozsądek Majki tam wrzucimy a potem spuścimy niech spłynie bystrą wodą w odmęty niebytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 11.08.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Widze duże zaległości w odpoczynku. Podczas upałów należy pić 4 litry wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.08.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Widze duże zaległości w odpoczynku. Podczas upałów należy pić 4 litry wody DOCHTOR a ja juz chcialam remxa pamieci zalobny rapsod pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 11.08.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Luuudzie, uciekajta, bo dochtory jadom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.08.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 niech spłynie bystrą wodą w odmęty niebytu wiesz co mi sie tu rymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.08.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Luuudzie, uciekajta, bo dochtory jadom! nie lec tak bo sie kolo latryny poslizgniesz remx nie jest z Lodzi. Ja jestem Chodz no tu blizej niech Ci sie przyjrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 11.08.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 jade na kur.acje w tym stadium to nawet remx nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 11.08.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Miałem poważne (i jak się okazuje uzasadnione) obawy aby zostawiać was samym sobie. Czy aby na pewno braliście codziennie przepisane wam środki uspokajające? Specjalnie dobierałem w kolorze innym niż niebieski - to na wypadek ewentualnej pomyłki. Matka, proponuję upuszczanie krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.08.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 jade na kur.acje w tym stadium to nawet remx nie pomoże my tu sobie cycki na wylewkach balkonowych dla ogolnej poprawy montujemy, a Ty precz idziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.08.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Miałem poważne (i jak się okazuje uzasadnione) obawy aby zostawiać was samym sobie. Czy aby na pewno braliście codziennie przepisane wam środki uspokajające? Specjalnie dobierałem w kolorze innym niż niebieski - to na wypadek ewentualnej pomyłki. Matka, proponuję upuszczanie krwi. wszyscy wszystko wszystkim dawali jak mogli. sioste oddzialowa zatrudnilim, ale bokami robi i nie chce sie rozebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 11.08.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 ...nie lec tak bo sie kolo latryny poslizgniesz... A właśnie rzygnął niejaki WC aż mnie krew zalała. Teraz już popłynie, ale raczej za ocean do córeczki a nie do Lodzi. To ropiejący (Orlen) wrzód czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 11.08.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 wszyscy wszystko wszystkim dawali jak mogli. sioste oddzialowa zatrudnilim, ale bokami robi i nie chce sie rozebrac A skąd wzięliście tą siostrę oddziałową? Bo jeżeli nie z działu noworodków lub Domu Pomocy Społecznej to popełniliście niewybaczalny błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.08.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 rozluznimy Cie zaraz mamy srodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.08.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 wszyscy wszystko wszystkim dawali jak mogli. sioste oddzialowa zatrudnilim, ale bokami robi i nie chce sie rozebrac A skąd wzięliście tą siostrę oddziałową? Bo jeżeli nie z działu noworodków lub Domu Pomocy Społecznej to popełniliście niewybaczalny błąd Wolontariusz. Od zdradzajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 11.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 a skad wezmiecie srodek, skoro dochodzicie do konca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 nie wytrzymalem ..siklem se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts