Pawson 25.04.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 to że faceci sie przyznali i że ich ciągnie to wiadomo ale co powiecie na babki z dekoltem do pępka i błyszczącym dyndadełkiem na łańcuszku kończącym sie dokladnie pomiedzy ... co dynda i blyszczy .. i wez tu sie skup na twarzy jak z taka dyskutujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.04.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 no widzisz, ja zastanawiałabym się ewentualnie co to blyszczy a nie jaki ma biust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Majka - no my tak a faceci nie.... (to znaczy ze my zwracamy uwage na przedmioty i bizuterie a mezczyzni na czlowieka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.04.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Majka - no my tak a faceci nie.... (to znaczy ze my zwracamy uwage na przedmioty i bizuterie a mezczyzni na czlowieka ) raczej na pojedyńcze atrybuty kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 no tak ale wiesz... zlozy sie do kupy: biust tylek, nogi , oczy , wlosy...i wyjdzie prawie cala kobitka a my - kobiety , te materialistki ti tylko na to co blyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Majka - no my tak a faceci nie.... (to znaczy ze my zwracamy uwage na przedmioty i bizuterie a mezczyzni na czlowieka ) jasne ... to ja powiem tak jak idzie umiesniony i przystojny gosciu w obcislych dzinsach i ma w tylnej kieszeni spodni portfel to ja jesli juz tam spojrze to zobacze portfel ... a ciekawe co wy zobaczycie nawet po 15 min gapienia sie wiec nie wciskac mi kitu o zwracaniui uwagi na przedmioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja nie lubie facetow w obcislych spodniach Poza tym napisze ksiazke "Los czlowieka2" Karmic nie bede nikogo , bo nie moge pozwolic , zeby mi ktos zabieral pokarm:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja nie lubie takich strasznie ...strasznie umiesnionych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 śpita ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja nie spie , ucze sie na pamiec projektow , ktore ewnetualnie moga mi pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 super ... a moge spytać po co ?? czy to jakaś nowoczesna hamerykańska forma terapii ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 tak a na powaznie jako osoba ulozona lepiej niz panski piesek potrzebuje miec gotowe rozwiazanie na kazda okazje Tak wiec jak WZ beda na dom...to ja sru i juz mam itd etc Temperature trzeba pomierzyc pacjentom , wpupnie tym razem . I dlugiego z tego kaftana wypuscic i przewinac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 już czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 już czuć To nic , jest nowa siostra to Go wykapie . Wszyscy beda mieli z tego korzysc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Majka????? Nie chcę ...Ona mnie nie lubi.....ona mi zrobić kuku ........ ona mnie oduczać ssać cycusia ............ aj lubie ssać cycusia ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 już czuć To nic , jest nowa siostra to Go wykapie . Wszyscy beda mieli z tego korzysc ... długi ... Długiego ... też pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ktos nowy z personellu? kto ???? jezu teraz to gorzej, jak ja przyszlam to koze musialam na wstepie wydoic... a teraz długi na pierwszy strzał... czy to humanitarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ... długi ... Długiego ... też a skad taka pewnosc Zielonooka to zarty z ta siostra nowa , tak chcialam nadziei narobic pacjentom Przeciez Majka nie jest nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 a to luzik Majka sobie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ... długi ... Długiego ... też a skad taka pewnosc Zielonooka to zarty z ta siostra nowa , tak chcialam nadziei narobic pacjentom Przeciez Majka nie jest nowa ... to było raczej w formie pytającej ... tylko pytajnika zapomniwłem wpisać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts