Pawson 25.04.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Temperature trzeba pomierzyc pacjentom , wpupnie tym razem . gdzie to bo nie wiem co szykować ... a cały sie przeciez mył nie będe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 a to luzik Majka sobie poradzi Majka tak ... ale ja sie o Długiego martwie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ... a cały sie przeciez mył nie będe ... trzeba pupe umyc i pod pachami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ja sie nie martwie... ja mam z nim na pienku bo sie zle wyrazil o mojej klatce piersiowej (to bylo jakies 3 tyg temu ale skorpiony niegdy nie zapominaja a przynajmniej nie przez 6 miesiecy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ja sie nie martwie... ja mam z nim na pienku bo sie zle wyrazil o mojej klatce piersiowej (to bylo jakies 3 tyg temu ale skorpiony niegdy nie zapominaja a przynajmniej nie przez 6 miesiecy ) była dyskusja o twojej klacie znikam szperac w starych stronach rrmi ja cie KURNA prosze ... NIE PRZESADZAJ albo pupe albo pod pachami ... przecież to nie święta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 poczytalam sobie poczatek tego watku.... podoba mi sie to: motylem jestem aaAAAAAAAAAaaaaaaaaa a potem o krowach bylo, czy na lace pelnej motyli tego nie wiem ale mam taka wizje - ja , łaka , krowy i motyle.... jedna mi nadepnela na odcisk... a kozie bede plotla warkoczyki na brodzie..... sie rozmarzyłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 albo pupe albo pod pachami ... przecież to nie święta ... gorzej jak niemyte do badania temp wypadnie bedziesz w klopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 to ja napisze cos gupiego (jak zwykle zreszta... :) zagladalem na psychologa od jakiegos 0,5 roku i jak widzialem wewątek "dochodza do konca" to bylem przekonany ze to o zakonczeniu czyjejs budowy i nawet nie zagladalem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Pawson... ja też a nie wiem co za licho mnie w koncu zagnalo tu.... podejrzewam ze natknelam sie na jakas wypowiedz Selimma i tak mnmie siersciuch zaintrygowal ze poszukalam innych jego blyskotliwych wywodow - i tak znalazlam ten watek tak mi sie wydaje...bo moze mialam pomrocznosc jasna alebo palec opatrznosci to był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ale sie daliscie zrobic a widzieliscie inne wewatki ojca zalozyciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 a jaaaak no jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ja sie nie martwie... ja mam z nim na pienku bo sie zle wyrazil o mojej klatce piersiowej (to bylo jakies 3 tyg temu ale skorpiony niegdy nie zapominaja a przynajmniej nie przez 6 miesiecy ) obraźliwa jak Kaczyński przecie to nie moja wina ,że masz cycki mniejsze odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 no ale to tez nie moja wina juz bys sie mógł w ten niewyparzony jezor ugrysc... teraz to juz cale forum sie dowie ps. a cycki mam normalne! milosnik rozmiaru XXXL sie znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 no ale to tez nie moja wina juz bys sie mógł w ten niewyparzony jezor ugrysc... teraz to juz cale forum sie dowie zielonooka .. pokaz mu .. wklej zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Pawson - nie prowokuj mnie bo to zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Pawson - nie prowokuj mnie bo to zrobvie Wszystkim nie pokazuj a jak wam się na wspominki wzięło to proszą nie zapominać o krzestnych łojcach tego won-tku znaczy się Aggi i Remx-e chociaż oba ostatnio gdzieś zniknęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Na boku kombinuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 No Aggi sie blaka jeszcze czasem i zajrzy a remix to tylko czytalam, teraz nie widze... ps. czemu nie? publicznie zostalo powiedziane ze mam male cycki , publicznie musze to zdementowac , nie? bedzie w avatarku o 22:50 czyli za 9 minut przez 30 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 No Aggi sie blaka jeszcze czasem i zajrzy a remix to tylko czytalam, teraz nie widze... ps. czemu nie? publicznie zostalo powiedziane ze mam male cycki , publicznie musze to zdementowac , nie? bedzie w avatarku o 22:50 czyli za 9 minut przez 30 sekund a mialem do latryny isc .. nic ..moze wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Pawson idz...nic nie stracisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts