zielonooka 25.04.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Pacjenci - prosze spac przyjdzie siostra i zalatwi mily sen.... (aha - raczki na kolderke ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 aa ide tez wkur....meczem dzisiejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.04.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 aa ide tez wkur....meczem dzisiejszym przeszło ci ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 czesc all ... kolejny raz uśmiechnięte słonko wzeszło nad naszym radosnym szpitalikiem ... (o kur... chyba mi sie pogarsza stan ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 czesc all ... kolejny raz uśmiechnięte słonko wzeszło nad naszym radosnym szpitalikiem ... (o kur... chyba mi sie pogarsza stan ) Spójrz za okno na temperaturę to od razu wrócisz do normy A miało być tak pięknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 czesc all ... kolejny raz uśmiechnięte słonko wzeszło nad naszym radosnym szpitalikiem ... (o kur... chyba mi sie pogarsza stan ) Spójrz za okno na temperaturę to od razu wrócisz do normy A miało być tak pięknie ... no co ... za moim oknem jest OK ... park .. ptaszki cwierkaja... chmurki i slonko na niebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Jak patrzę przez okno to u mnie jest raj - piękny las , słoneczko ( bez chmurek ) , ptaszki tysz śpiewają , brzózki sie zielenią , kolorowe kwiatki na rabatkach ( własnoręcznie sadzone ) ale na termometrze tylko 6*C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.04.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Przyjeżdżaj do mnie u mnie 12 C. i sie poprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Przyjeżdżaj do mnie u mnie 12 C. i sie poprawia Dzięki U mnie też tendencja zwyżkowa , doszło do 10 C ( mam nadzieję że nie do nomen omen końca ) . Jest nieźle Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 kogo Majka niby nie lubi Profesjonaliści nie okazują uczuć na zewnątrz, ponieważ zostaliby amatorami. Więc tu nie łkać w poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.04.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 mam nowa patenta -perspirant o smaku dwuletniej mielonki dawac jęzory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 mam nowa patenta -perspirant o smaku dwuletniej mielonki dawac jęzory no nie wiem ... ciuta przy ostra ta aromata ... jakby ją przełamać odrobiną zapachu kiszonej kapusty to może ... może ... Majka ... ale profesjonalizmem powiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Majka ... ale profesjonalizmem powiało uważaj, aby Cie podmuch nie przewrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 spoko spoko .... sie przytrzymam biureczka :) może zostanę fanem twoim to ostatnio trendy strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 mam nowa patenta -perspirant o smaku dwuletniej mielonki dawac jęzory A z jakiej świnki ta mielonka ? Bo jak z zestresowanej to ja dziękuję . Sam ksiundz w " U Pana Boga za piecem " powiadał , ze jak świnka zestresowana to i kiełbaska niedobra . Może z mielonkami inaczej ? No ale ja się tam na mielonkach nie znam to się nie wymądrzam . Nie mniej jednak poczekam , niech inni spróbują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.04.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ta mielonka to jest z podnieconej świni polana lezakowanym jabolem posypana posypką ze zmielonego knura w sam raz na wąskie gardło ....paluszki lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Jak tak to tak . A ja na razie pas . Może się ktoś pierwszy odważy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 selimm z wielka checia ... ale ... mam kanapki ... tymi recyma robione dzisiaj skoro switanie ... PS. Skad wiesz ze swinia byla podniecona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.04.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 bo swinia patrzała na przelatujące bociany i sie podjarała http://www.witze-welt.de/videos/showvideo.php?id=6 jakem mielonke zapodal to zoboc se jak spiewają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts