Pawson 26.04.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 No chiba dieta ścisła , mielonkę zżarli chińczycy . A po co Ci dziura ? Wiej bramą , dziś rozwarta , personelu nawet na lekarstwo nie uświadczysz świeta racja! i tak pacjentów sie uzaleznilo od srodków farmakologicznych wróca ale czy to aby zgodne z prawem ... takie uzaleznianie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 No chiba dieta ścisła , mielonkę zżarli chińczycy . A po co Ci dziura ? Wiej bramą , dziś rozwarta , personelu nawet na lekarstwo nie uświadczysz świeta racja! i tak pacjentów sie uzaleznilo od srodków farmakologicznych wróca ale czy to aby zgodne z prawem ... takie uzaleznianie ?? Taaaak , ta mielonka ma kilo osiemdziesiąt . Całkowicie zgodne z prawem...tej klynyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 No chiba dieta ścisła , mielonkę zżarli chińczycy . A po co Ci dziura ? Wiej bramą , dziś rozwarta , personelu nawet na lekarstwo nie uświadczysz świeta racja! i tak pacjentów sie uzaleznilo od srodków farmakologicznych wróca ale czy to aby zgodne z prawem ... takie uzaleznianie ?? Taaaak , ta mielonka ma kilo osiemdziesiąt . Całkowicie zgodne z prawem...tej klynyki ... nie tylko zgodne z prawem, ale ... również z regulaminem klynyki (patrz par. 13 "ustęp" 2) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ustęp zajęty... przepraszam... po tej chinskiej mielonce.... brzuch mnie rozbolał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ustęp zajęty... przepraszam... po tej chinskiej mielonce.... brzuch mnie rozbolał czy mielonka była z chińczyków ? ... czy chińczycy zeżarli i uciekli przez dziurę ? ... już tracę orientację pewnie z głodu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ustęp zajęty... przepraszam... po tej chinskiej mielonce.... brzuch mnie rozbolał czy mielonka była z chińczyków ? ... czy chińczycy zeżarli i uciekli przez dziurę ? ... już tracę orientację pewnie z głodu pzdr chef fszystko ci sie pokopało ... to mielonka z chińczyków uciekła przez dziure ... a'propose nikt nie widział naszej kolacji biegającej po miasteczku ?? zielona .. daj z siebie wszystko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Szefie , najsampierw chińczyków widziała Aggi , potem chińczycy zjedli mielonkę . Tylko co zjadła zielona że Ją tak przegoniło ? Tego nie wie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ... rozwiązanie mnię się nasuwa (nie to rozwiązanie ) ... ... złapać mielonkie ... raz jeszcze zemleć ... dziurkę zaszpuntować (może kozą ) pzdr ps - może zielona zjadła kozę co jej miała warkoczyki pleść (czy cóś takiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 to jak kozę ziadła zielona to co ja z rana wydoiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 to jak kozę ziadła zielona to co ja z rana wydoiłem ... może "barana" jakiegoś pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 hmmmm pozostaje miec nadzieje ze nikt nie podpijal mleka z lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a jest coś na znieczulenie, jutro na wywiadówkę musze iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 hmmmm pozostaje miec nadzieje ze nikt nie podpijal mleka z lodówki ... a ubyło ... jeżeli długi podejrzewał, że to mleko z cycusia ... to ... ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 hmmmm pozostaje miec nadzieje ze nikt nie podpijal mleka z lodówki ... a ubyło ... jeżeli długi podejrzewał, że to mleko z cycusia ... to ... ? pzdr podejrzewał, że dlugi odstapi mleko za cycusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a jest coś na znieczulenie, jutro na wywiadówkę musze iść ... weź ze sobą (do wyboru) : po pierwsze primo: basebol po drugie primo: kij golfowy po trzecie primo: gaz-rurkie ... wszystkie "środki" równo skuteczne pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 hmmmm pozostaje miec nadzieje ze nikt nie podpijal mleka z lodówki ... a ubyło ... jeżeli długi podejrzewał, że to mleko z cycusia ... to ... ? pzdr podejrzewał, że dlugi odstapi mleko za cycusia ... koziego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a jest coś na znieczulenie, jutro na wywiadówkę musze iść ... weź ze sobą (do wyboru) : po pierwsze primo: basebol po drugie primo: kij golfowy po trzecie primo: gaz-rurkie ... wszystkie "środki" równo skuteczne pzdr niby tak, ale rozpierducha zostaje, takie tam szczątki na klamkach, lampach, rozmazane - Ty przyzwyczajony jesteś, ale Majka niekoniecznie.. Majka - smroda w sprayu kup i rozpyl - będzie bez ofiar i też skutecznie. Mój brat tym liceum na 2 dni zamknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a jest coś na znieczulenie, jutro na wywiadówkę musze iść ... weź ze sobą (do wyboru) : po pierwsze primo: basebol po drugie primo: kij golfowy po trzecie primo: gaz-rurkie ... wszystkie "środki" równo skuteczne pzdr pierwsze i trzecie dostępnę. Drugie jeszcze nie. Chyba muszę zacząć grać, w końcu do pola mam tylko 8km Jak sie mam tymi przyrządami znieczulić? Jeszcze reumatyzm mi sie odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 hmmmm pozostaje miec nadzieje ze nikt nie podpijal mleka z lodówki ... a ubyło ... jeżeli długi podejrzewał, że to mleko z cycusia ... to ... ? pzdr podejrzewał, że dlugi odstapi mleko za cycusia ... koziego ? sądzisz, że takiego ssać się nie da Trzeba wierzyć w umiejętności długiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a co miałaś złe stopnie ?? proponuje włożyć poduszkę na pupę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts