Chef Paul 26.04.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a jest coś na znieczulenie, jutro na wywiadówkę musze iść ... weź ze sobą (do wyboru) : po pierwsze primo: basebol po drugie primo: kij golfowy po trzecie primo: gaz-rurkie ... wszystkie "środki" równo skuteczne pzdr pierwsze i trzecie dostępnę. Drugie jeszcze nie. Chyba muszę zacząć grać, w końcu do pola mam tylko 8km Jak sie mam tymi przyrządami znieczulić? Jeszcze reumatyzm mi sie odezwie ... Majka Ty się lepiej nie znieczulaj (bo na znieczulicę zapadniesz, a ... nie wiem czy w klynyce tą zapadłość "leczom" ... Ty znieczul może "letko" ... "przyczynę" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a co miałaś złe stopnie ?? proponuje włożyć poduszkę na pupę ... jeszcze sie doczekasz na stopnie swojego gagatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 w klynyce jest powszechna znieczulica więc nie leczom ... na tego przykłada: nie założyli mi elektryfikancji w latrynie i jak mam czytać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a jest coś na znieczulenie, jutro na wywiadówkę musze iść ... weź ze sobą (do wyboru) : po pierwsze primo: basebol po drugie primo: kij golfowy po trzecie primo: gaz-rurkie ... wszystkie "środki" równo skuteczne pzdr pierwsze i trzecie dostępnę. Drugie jeszcze nie. Chyba muszę zacząć grać, w końcu do pola mam tylko 8km Jak sie mam tymi przyrządami znieczulić? Jeszcze reumatyzm mi sie odezwie ... Majka Ty się lepiej nie znieczulaj (bo na znieczulicę zapadniesz, a ... nie wiem czy w klynyce tą zapadłość "leczom" ... Ty znieczul może "letko" ... "przyczynę" pzdr przyczyna odbywa już karę "wszystkiego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 hmmmm pozostaje miec nadzieje ze nikt nie podpijal mleka z lodówki ... a ubyło ... jeżeli długi podejrzewał, że to mleko z cycusia ... to ... ? pzdr podejrzewał, że dlugi odstapi mleko za cycusia ... koziego ? sądzisz, że takiego ssać się nie da Trzeba wierzyć w umiejętności długiego ... a jakże ... wierzę "święcie", ale z kozunią pozycja 69 to mi tak niewygodnie wygląda pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 w klynyce jest powszechna znieczulica więc nie leczom ... na tego przykłada: nie założyli mi elektryfikancji w latrynie i jak mam czytać ?? ... jak to jak ... ze "swicą" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 tia już wczoraj próbowałem ... malo cała latryna z dymem nie poszła jak mi sie przysnęło przy 1587 bohaterze ... (czytam książkę telefoniczną...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 w klynyce jest powszechna znieczulica więc nie leczom ... na tego przykłada: nie założyli mi elektryfikancji w latrynie i jak mam czytać ?? No patrzcie państwo , elektryfikancji się w latrynie zachciewa Gdyby tu elektryfikancja była to by się nie latryna ino bibloteka przyklynyczna nazywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 tia już wczoraj próbowałem ... malo cała latryna z dymem nie poszła jak mi sie przysnęło przy 1587 bohaterze ... (czytam książkę telefoniczną...) ... bardzo przepraszam ... masz rację ... zapomniałem o "gazach bojowych" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 w klynyce jest powszechna znieczulica więc nie leczom ... na tego przykłada: nie założyli mi elektryfikancji w latrynie i jak mam czytać ?? No patrzcie państwo , elektryfikancji się w latrynie zachciewa Gdyby tu elektryfikancja była to by się nie latryna ino bibloteka przyklynyczna nazywało ... eeeeeeyyyyyyyy ... może by tak zracjonalizować, i ... tako hybrydę utworzyć, ... tako "latrybib" albo cóś pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 w klynyce jest powszechna znieczulica więc nie leczom ... na tego przykłada: nie założyli mi elektryfikancji w latrynie i jak mam czytać ?? No patrzcie państwo , elektryfikancji się w latrynie zachciewa Gdyby tu elektryfikancja była to by się nie latryna ino bibloteka przyklynyczna nazywało ... eeeeeeyyyyyyyy ... może by tak zracjonalizować, i ... tako hybrydę utworzyć, ... tako "latrybib" albo cóś pzdr silnik hybrydowy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 w klynyce jest powszechna znieczulica więc nie leczom ... na tego przykłada: nie założyli mi elektryfikancji w latrynie i jak mam czytać ?? No patrzcie państwo , elektryfikancji się w latrynie zachciewa Gdyby tu elektryfikancja była to by się nie latryna ino bibloteka przyklynyczna nazywało ... eeeeeeyyyyyyyy ... może by tak zracjonalizować, i ... tako hybrydę utworzyć, ... tako "latrybib" albo cóś pzdr Ale takie racjonalizacje to tylko derekcja może zarządzić . Czy leci z nami "Ociec Derektor " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 w klynyce jest powszechna znieczulica więc nie leczom ... na tego przykłada: nie założyli mi elektryfikancji w latrynie i jak mam czytać ?? No patrzcie państwo , elektryfikancji się w latrynie zachciewa Gdyby tu elektryfikancja była to by się nie latryna ino bibloteka przyklynyczna nazywało ... eeeeeeyyyyyyyy ... może by tak zracjonalizować, i ... tako hybrydę utworzyć, ... tako "latrybib" albo cóś pzdr Ale takie racjonalizacje to tylko derekcja może zarządzić . Czy leci z nami "Ociec Derektor " ? ... to trza do darekcji wniosek złożyć ... co zresztom czyniem ninieszym ... "Ociec" już wie ... bo "Ociec WSZYSTKO wie" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ufff wyszlam z latrynki... kto sie tak natarczywie dobijal ?!?!?!?! nie widac bylo ze zajete !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 kto sie tak natarczywie dobijal ?!?!?!?! nie widac bylo ze zajete !? ja byłaś tam z NIĄ, z tą od Piotra? Przyznaj się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 w zyciu sie nie przyznam!!! juz wyrobilam norme na szczerosc za ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 w zyciu sie nie przyznam!!! juz wyrobilam norme na szczerosc za ten rok ... jak to ... przeca Kwiecień - Plecień dopiero pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 w zyciu sie nie przyznam!!! juz wyrobilam norme na szczerosc za ten rok ... jak to ... przeca Kwiecień - Plecień dopiero pzdr tiaaa ale ja po bandzie pojechałam, poszlam na calosc.... dalam sie zanalizowac teraz czas dac sie innym wykazac w tej materii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 zielonooka napisała: ................. poszlam na calosc.... dalam sie zanalizowac ..................... ... nie przesadzaj pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 chyba źle wyglądam, bo mnie dzisiaj budowlańcy nakarmili na budowie kiełbasą podpiekaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts