Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aggi

nie sadzę, chociaż pewnie byłoby miło :lol: :lol: :lol:

... a jednak.... :roll:

1. ziomalka

2. wiekowa :wink: :wink: :wink:

3. po pozorach sądząc ostatnia instytucja feudalna objęła nas obie (czy garbaty Jasiu K. był jeszcze żyw za Twoich czasów???)

jeśli pudło - to trzeba będzie ten drobny mankament nadrobić :wink:

dziwne.... :cry:

ja tam nie uciekałam, tylko czekałam jak sobie taka sierota dalej poradzi :wink:

a babajaga..... :-? hmmmm - będe miała teraz o czym myśleć :wink:

Ja ich znam kilka - takich babajag... większość normalnie lata na miotłach, ale aktualnie mają sabat na antypodach 8) . To oczywiście nie wyklucza partycypacji w forum, tylko czy aby miałyby czas? I to mnie skłania ku koncepcji, że ta konkretna babajaga nie wyleciała.... tylko grasuje lokalnie - i to mi niestety psuje koncepcję spiskową, która była bardzo pociągająca :oops: :cry:

ja chce do słoika.... :cry: :cry: :cry:

nie nie i jeszcze raz nie

wydaje mi sie ze ta babajaga tuczy sobie Jasia i Małgosię których porwała wbrew ich woli... :o :o

i jak znika to leci na miotle do najbliższego supermarketu po snikersiki i chipsiki dla nich żeby się ładnie zaokrąglali :lol: :lol:

a później będzie wielki grilll (tu przyda się wiedza chefa i wielkie jedzonko .... ja tam już zaczynam pifka chłodzić 8) 8)