Aggi 02.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 To ja "slonko" over Nie obrazam sie tak latwo , spoko Kiedy zlot? co mi tu imputujesz ???? zakręć słoik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 zakręć słoik nie myjesz sie to sie chociaz przewietrz Jak chcesz to zamiast imputowac , moge amputowac Czas wkroczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.05.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 no wezcie nie klóccie się ... dajdzie sobie buziaka na zgodę i już ... może być z językiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.05.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Jak chcesz to zamiast imputowac , moge amputowac Czas wkroczyc nie dam ja się nie myję !?! chora jestem !!!! chyba mnie salowy powinien umyć - jak mi rączki nie działają, coooooooo !!!!??? ale nie... salowy się upaja wziewami, a mnie się robaki lęgną, a później przylezie taka... stomatolog (tfu) i jedzie po człowieku, jak nie przymierzając po łysej kobyle, że niedmyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 no wezcie nie klóccie się ... dajdzie sobie buziaka na zgodę i już ... może być z językiem z babami to ja się całuję po 8 tequili z Korwinem wcale - pewnie zębów nie myje, jakos mi tak w TV nalotem wygląda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 chyba mnie salowy powinien umyć Dziadek juz naszykowan I Pawson sie zza winkla czai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 niech dziadek myje ... ja przyjde jak juz bedzie czysta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Mowisz , ze cysta Jej sie zrobi? Ale gdzie ? Wiesz juz? Trzeba znowu szykowac sie do stypy Juz drugi raz Moglaby podrobic jeszcze troche , na posag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 jak ja dziadek umyje i juz bedzie czysta to sie ja obejrzy i wyjdzie gdzie jest cysta ... nie oddam na stype mojego piwa co mam na Jasia i Małgosie ... nawet na to nie liczcie ... moge przetrzec na stype z kurzu krzeselka w sali telewizyjnej... odkad TV jest w latrynie to sie telewizyjna zakurzyla ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 gdzie jest Aggi, olejki już przygotowane, po kąpieli masaż i nacieranie olejkami eterycznymi, ponad to, na stoliku świece dobre wino i cicha muzyka Dire Straits, z Markiem w roli głównej, Aggi poluzuj nakrętkę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.05.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Śpirytusem jo natrzyj bedzie bardziej spolegliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.05.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 ale, od oparów, moge sie uzależnić, i co? i nici bedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 i nici bedom znaczy z czego te nici? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.05.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 a coś taka ciekawa to, już nie lubisz JKM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 03.05.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Nie uciekłam, nie uciekłam tylko trafiły mi się wczoraj ' nocne Polaków rozmowy " i dzisiaj muszę się lekować Aggi Wyłaź z tego słoika ! Były dwa pudła. Nie znamy się napewno a to dlatego że ja dzicz zupełna jestem ! Do ludzi rzadko wychodzę , chociaż zdarzają mi się różne spotkania z ludźmi ! Wyobraźcie sobie taką sytuację :20 stopniowy mróz, śniegu po pachy a do mnie podchodzi facet. Tak na oko 50-ka na karku, czysty , schludny. - Wspomoże pani kloszarda ? Ujął mnie za serce tym kloszardem i tym że nie było uniżoności w jego głosie . - Ok , a możemy porozmawiać chwilę ? Jak to się stało że znalazł się Pan w takiej sytuacji ? - Staciłem pracę , przestałem płacić czynsz, żona rozwiodła się ze mną a później wyrzuciła mnie z mieszkania. -No i jak daje Pan sobie radę ? -Mieszkam z kolegą na działkach. I wie Pani co , największy problem mam z utrzymaniem higieny osobistej . Po co to opowiadm ? Bo mam taką potrzebę ! Pozdrawiam wszystkich skacowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 gdzie jest Aggi, olejki już przygotowane, po kąpieli masaż i nacieranie olejkami eterycznymi, ponad to, na stoliku świece dobre wino i cicha muzyka Dire Straits, z Markiem w roli głównej, Aggi poluzuj nakrętkę, w kwestii Marka, to Local Hero poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Aggi Wyłaź z tego słoika ! Były dwa pudła. Nie znamy się napewno a to dlatego że ja dzicz zupełna jestem ! Do ludzi rzadko wychodzę hmmmm - ja tu na nerwicę natrętctw zalegam, no i jakoś znajomo mi to wszystko wygląda . Dobra - chwilowo się muszę pogodzić, ale bez przekonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.05.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Aggi, wedle życzenia Mark, już leci, a w szkle, gin, ciociosan, tonik, cytryna i lód, pychota, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 03.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 gdzie jest Aggi, olejki już przygotowane, po kąpieli masaż i nacieranie olejkami eterycznymi, ponad to, na stoliku świece dobre wino i cicha muzyka Dire Straits, z Markiem w roli głównej, Aggi poluzuj nakrętkę, w kwestii Marka, to Local Hero poproszę Witam znawców dobrej muzyczki ....to ja się przyłączę i poproszę Golden Heart Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.05.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Czesc Łobuzy przedluzam urlop od szpitalika do niedzieli dzuis sie dorwalam na kompa i do cywilizacji....... az dziwnie po tygodniu odcietcia od netu ale tu tak pieknie ze zostaje do niedzieli (i znow odcieta ) ale jest tak pieknie ze musze po przewie pelna gotowosci wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts