Majka 06.05.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 klonoskopia - przypominam !!!!! zamiast frustracyjnych dyskusji - proponuję konkurs: Za jaka kasę przespał (-a) bys sie z Lepperem ???? osz o malo co zwrotki nie zaliczyłam pozostanę biedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Cześć Przyszłam do Was. Na moim niku taki jeden mnie opier..la, a ja dzisiaj chcę dobrze spać podeślij go do mnie, lubię specjalne przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.05.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Cześć Przyszłam do Was. Na moim niku taki jeden mnie opier..la, a ja dzisiaj chcę dobrze spać sie nie martw - dam Ci niucha - sztachnij się z eterem (nie mylic z lepperem) Chyba, że wolisz przypalic coś przed snem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.05.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 zamiast frustracyjnych dyskusji - proponuję konkurs: Za jaka kasę przespał (-a) bys sie z Lepperem ???? ... każdy kto ma "wyobraźnię" ma jakąś cenę ? ... cwila niech policzę ... chyba tyle nie dadzą (czy tylo przespał ... jeżeli ... to ... obniżę stawkę ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.05.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 mam książkę nową ... ide do latryny ... wam zostaja krzaczory mentalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Przestancie juz z tym snem . Mi sie naprawde dzisiaj romek -qwa -snil I juz potem nie zasnelam , ze zlosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Od razu mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.05.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 zamiast frustracyjnych dyskusji - proponuję konkurs: Za jaka kasę przespał (-a) bys sie z Lepperem ???? ... każdy kto ma "wyobraźnię" ma jakąś cenę ? ... cwila niech policzę ... chyba tyle nie dadzą (czy tylo przespał ... jeżeli ... to ... obniżę stawkę ) pzdr powiedz! powiedz!!!! u mnie w pracy stanęło na 5 mln. USD - jedna Jola powiedziała, że zacisnęłaby oczy i siup! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Od razu mi lepiej to dobrze , to swiadczy o tym , ze jestes nienormalnie normalna nadstaw tylek , zmierzymy co trzeba znaczy Pawson dziewczynom mierzy Mowi , ze lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.05.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Przestancie juz z tym snem . Mi sie naprawde dzisiaj romek -qwa -snil I juz potem nie zasnelam , ze zlosci a Ty słyszałaś kiedys o miłości bliźniego??? Co on Ci robił w tym snie, że taka byłąś wściekła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.05.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 zamiast frustracyjnych dyskusji - proponuję konkurs: Za jaka kasę przespał (-a) bys sie z Lepperem ???? ... każdy kto ma "wyobraźnię" ma jakąś cenę ? ... cwila niech policzę ... chyba tyle nie dadzą (czy tylo przespał ... jeżeli ... to ... obniżę stawkę ) pzdr powiedz! powiedz!!!! u mnie w pracy stanęło na 5 mln. USD - jedna Jola powiedziała, że zacisnęłaby oczy i siup! ... jeżeli tylko przespał to mogę być konkurencyjny dla Joli pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.05.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 nadstaw tylek , zmierzymy co trzeba znaczy Pawson dziewczynom mierzy Mowi , ze lubi klonoskopia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Eeee koronoskopii to ja nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Eeee koronoskopii to ja nie chcę maruderek - po ziłókach wszystko będziesz chciała i klonoskopię i gastroskopię i penetrację i stymulację i wyrostka operację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Uch.. za mną już prawie połowa z tego.. A najbardziej lubię penetrację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 muszę się położyć bo straciłam ostrość widzenia.... po spożyciu chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 czy ja widziałe m "penetracje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 maruderek - po ziłókach wszystko będziesz chciała aby nie dowcipnie Trzeba stare gacie po weronce przeplukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 muszę się położyć bo straciłam ostrość widzenia.... po spożyciu chyba.... Aggi nie spożywaj grzybków ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Właśnie penetruję i pusto... Trzeba na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts