rrmi 06.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 muszę się położyć bo straciłam ostrość widzenia.... po spożyciu chyba.... Aggi nie spożywaj grzybków ... w tym sek , ze Ona nie spozyla . Ukradli te grzybki ci z boru i pierwszemu krasnalowi dali . Nie slyszales co gadal wczoraj? Normalnie inaczej to niemozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Właśnie penetruję i pusto... Trzeba na zakupy yyyyy... ale do jakiego sklepa ?? zaczyna sie gliniarz z bevery hills - pokaz przedpremierowy (124 raz w TV ) salowa dajże kluczyk do sali telewizyjnej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 muszę się położyć bo straciłam ostrość widzenia.... po spożyciu chyba.... Aggi nie spożywaj grzybków ... w tym sek , ze Ona nie spozyla . Ukradli te grzybki ci z boru i pierwszemu krasnalowi dali . Nie slyszales co gadal wczoraj? Normalnie inaczej to niemozliwe krasnale widziałem dzisiaj u sasiada pod krzaczkami .. fakt ze wygladaly niewyraznie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A ja pamiętam takie skrzyneczki na ścianach w salach , gdzie się pieniążek wrzucało i ustrojstwo grało- chyba z godzinę, ale przy pięćdziesiątej reklamie w jednym filmie to trzeba było dorzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A po zakupy to do Tesko, u nas przez cały dzień łazi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 a male krasnoludki tez pamietasz?Jak nie to zobacz w krzakach u Pawsonaalbo w TV , lepsza sensacja od Gliniarza z Beverly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mam postanowienie jak przy chrzcie, że od wczoraj telewizji nie oglądam, gazet nie czytam- wprowadzam ciemnogród. Tylko mam problem przy logowaniu się na o2, bo tam po bokach jakieś pierdoły chodzą i jeszcze problem z informacją o stanie franka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A o co biega w tym : dochodzą do końca? trochę taki obszerny, taki na jedną noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 06.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A o co biega w tym : dochodzą do końca? trochę taki obszerny, taki na jedną noc Witaj Śmiało...nieźle się to przegląda...a jak wszystko przejrzysz....to dojdziesz do wniosku, że nie taki ten G...h straszny Pozdrawiam PS. Oczywiście to żart ....strasznie się cieszę, że edukacje mam już za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 yyy ale o so chodzi.... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Marcycha - też tam byłaś A ja stamtąd uciekłam tu się dobrze czuję, tylko jeszcze niczego nie postawiłam i myślę jak się wkupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Marcycha - też tam byłaś A ja stamtąd uciekłam tu się dobrze czuję, tylko jeszcze niczego nie postawiłam i myślę jak się wkupić kupa wódy kupa fajek ... a póżniej przejdziemy do rzeczy aaaaaaaaaaaaaaaaa ja mialem z miesiac temu zapamietac i pamietam ... Marcychna to facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Nooo, to- to lubię Załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 O kurde, ale blaza Sorryyy, Marcychnu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 teee salowa ... załatwiłem własnie kupe wódy i kupe fajek na oddział ... dostanę za to przepustkę do dom na dwa dni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 teee salowa ... załatwiłem własnie kupe wódy i kupe fajek na oddział ... dostanę za to przepustkę do dom na dwa dni ?? a w jakim celu do domu? penetrowac to i w tuneliku mozesz dawaj szlugi , idziem na pojarke az nam sadze uszami wyjda Marcys zostales dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Marcys zostales dziewczynka na szczęście dla niego metoda zmiany byla mało inwazyjna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 RRmi napisał:"az nam sadze uszami wyjda"- a kto potem będzie malował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 a kto potem będzie malował? potem bedziemy tylko zwracac honorowo bo my wiemy cholera co to honor jest nie rzucamy ziemi skad nasz rod hm stan sie pogarsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 rrmi szybko strzel sobie szklane to może ci sie polepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts