rrmi 06.05.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 rrmi szybko strzel sobie szklane to może ci sie polepszy Przed obiadem nie pijam A obiad spozniony , bo na zakupach bylam . Btw Nakupowalam na zasadzie z przodu liceum, z tylu muzeum czy jakos tak Pacjenta mamy na cito , jest w dziale wyborczym , majaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Byłam na przeszpiegach, ale już jestem A jaką pogodę macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Uch.... zaniedbałam dzisiaj wymianę doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Pacjenta mamy na cito , jest w dziale wyborczym , majaczy lewatywa na początek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ja tam widze ino kaczogrod - i metny wzrok mielonke im tak zapodać moze ..co ?? no bo kaszanki przeca szkoda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 jo. i co narobili strach wyjezdzac. strach wracac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 06.05.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ja tam widze ino kaczogrod - i metny wzrok mielonke im tak zapodać moze ..co ?? no bo kaszanki przeca szkoda ! KASZANKI...szkoda !!! ....dziś juz dwa razy grilla odpaliliśmy tylko kaszanka już się kończy .....mielonce....nasze zdecydowane NIE !! Pogoda u nas swietna...szklanki oszronione....oczy prawie też pozdrawiam cały czas "dlugich" urlopowiczów PS. No i masz...czy mam dementować nędzne pogłoski jakobym był INNYM?...upss INNĄ ....a co mi tam...niech będzie, że lubię ten popłoch w oczach .....hahahaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.05.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 no i wraca czlowiek.za zarciem śpitalnym steskniony.a tu taki komitet powitalny.masz babo placka.a Zyta co porabia ? to ja se do izolatki wleze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Nie skrzecz Zochna tyle , poloz sie a ja nadgonie ps .Wyglada na to , ze sie orkiestry spodziewala biedaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.05.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 przyszłam bo mi przeszło weszłam a tymczasem wszyscy wyszli i poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Wiedzialam , ze jestem nieduza , ale zeby nikt? Odchodze na wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.05.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Wiedzialam , ze jestem nieduza , ale zeby nikt? Odchodze na wieki a no widzisz - teraz kumam dlaczego mi tej kołdry nie starczało... jest gdzieś jakas aferka ? Nie wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Przeciez powiedzialam , ze odchodze na wieki Cos sie kroi , gwiazda jest , jakas gospodyni jest , ckwadrat zaje..sty tekst rzucil Az zaslablam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.05.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Przeciez powiedzialam , ze odchodze na wieki Cos sie kroi , gwiazda jest , jakas gospodyni jest , ckwadrat zaje..sty tekst rzucil Az zaslablam tiaaa - to ja se może pomilczę bogoojczyźniani do mordu bardziej zdolni niż laiki , nawet choremu skunksowi potrafią dopi..dolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 nie ma to jak ja siedze se ze Starym , slucham se Pink Floydow , pije lyske i sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.05.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 z lodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 My jestesmy ludzie przyzwoi i bojni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.05.2006 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 My jestesmy ludzie przyzwoi i bojni muszę się z Toba zobaczyć w podobnych okolicznosciach i ilosciach na twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2006 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 czego to nie spi po nocy ? ps .A kto stawia lody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.05.2006 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 czego to nie spi po nocy ? ps .A kto stawia lody? niedyskretna świntucha dobrze, że koledzy Romka z innego wątku poszli już spać (bo oni te rzeczy to tylko raz w roku w celu mienia dziatek) i się nie zgorszą Twoimi insynuacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts