Pawson 08.05.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 kurna Pawson tam sie mozgojeby pije ale jak ja tam bylem to bylem grzczniutkim uczniem szkoly sredniej ... wiec tylko piwo ... (fakt ze zmieszane z wódą z plecka dolewaną nie ma tu większego znaczenia ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.05.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 widze tu same banowane niewiniąta ... jak tak piszecie to zaczne czuć wyrzuty że ja jeszcze ani razu ... Musisz wiedziec , ze forumowicze dziela sie na zwyklych i zbanowanych . To tak jak z zolnierzem bez karabinu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.05.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 widze tu same banowane niewiniąta ... jak tak piszecie to zaczne czuć wyrzuty że ja jeszcze ani razu ... Musisz wiedziec , ze forumowicze dziela sie na zwyklych i zbanowanych . To tak jak z zolnierzem bez karabinu . kurde ... to mam problem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.05.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Musisz wiedziec , ze forumowicze dziela sie na zwyklych i zbanowanych . To tak jak z zolnierzem bez karabinu . i z facetem bez blizny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 to tak jak kożuch bez rękawów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 e tam, zwykli forumowicze, tez moga być niczego sobie na ten przykład ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.05.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 mnie tez nigdy nikt nie zbanował.... znaczy ze... co? mam sie postarac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 08.05.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Cześć ! Mam w dużych ilościach: mielonkę, kiszone ogórki, smalec, chleb i piwo -wystarczy na dzisiejszy wieczór? Acha - latryn nie czyszczę Ewentualnie mogę zasponsorować jakiś 3000-ny odcinek telenoweli brazylijskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.05.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 latryny to ja czyscilam ostatnio nic fajnego zamiast mielonki oplutej przez Selimma *** wole karkówke albo dziczyzne *** Selimm pluje zeby mu nikt jej nie zezarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.05.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 a Selimm to mowil ze Aggi zlapala meza w rumiencach a ja juz nie bede jadla mielonki. dzisiaj. a ja nic nie zlapalam tylko sciegno mi sie scieglo troche. ale i tak jest ladne . dosyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.05.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 mnie tez nigdy nikt nie zbanował.... znaczy ze... co? mam sie postarac? jak juz sie zdecydujesz to zrobimy wstretny watek z samymi przegieciami i dostaniemy po bananie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.05.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Cześć ! Mam w dużych ilościach: mielonkę, kiszone ogórki, smalec, chleb i piwo -wystarczy na dzisiejszy wieczór? wszystko poza mielonka moze byc ... w sumie to i piwa nie chce ... mam SWOJE ale chleb ze samlcem i ogorem .. oj zjadłoby sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.05.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Zochna ja sie zmartwił ze Ty nic nie złapać i lecem zapodac porade Ty stanąc na torach dwiema nogami ...jak tak postac chwila to Ty napewno cos złapać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.05.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 mnie tez nigdy nikt nie zbanował.... znaczy ze... co? mam sie postarac? jak juz sie zdecydujesz to zrobimy wstretny watek z samymi przegieciami i dostaniemy po bananie no ale co? tak razem, ..."tugeder"? to sie bedzie liczyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.05.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Zochna ja sie zmartwił ze Ty nic nie złapać i lecem zapodac porade Ty stanąc na torach dwiema nogami ...jak tak postac chwila to Ty napewno cos złapać .. kocie, Tobie jeszcze mózgojeby szumią w głowie pewnikiem, mocne musiały być Zochna, przeca, miała kontuzję, chcesz ją narazic na następną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.05.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Selimznaczy Zochna wiatropylna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.05.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 no dobra ..skoro Zochna nie kciec nic złapac to niech Ona drutem dotknie tej trakcji na gorze ...tylko nie wiem czy pojedzie w przod czy w tył.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Jak ona dotknie tej trakcji na górze , to ona pewnikiem nauczy się fruwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 gmeralam tem drutem po trakcji i osobowy do Brukseli na śliping do Minska przekierowalm to gmerac dalej czy na torach stawac ? bo mi chodzilo tylko zeby mi potem racje zywieniowe zwiekszyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 jeden taki tam tez byl i tez gmeral.Mowil ze bada faune i flore.Nawet ladna ta flora byla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts