zielonooka 13.05.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 no i zauwaz jak pusto oprocz nas moze z 10 osob jeszcze bylo (moze dlatego ze wlasciciele Grzes i Tomek (super chlopaki) dopiero ruszaja - i jeszcze malo kto wie o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 jak na moj gust to wszyscy sie zerwali nad ta wode ze szpitala .. uuuuhuuuuuu ... jest tu kto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 13.05.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Ja tu jestem... Kasuję swoje posty......już skasowałam 10 z całego forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 13.05.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 A może skasować wszystkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.05.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 a po co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 13.05.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Pawsonku nie drąż tematu... Mam doła.... Ktoś namierzył, że to ja i molestuje mnie sms-ami z komputera... brzydko pisze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.05.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Pawsonku nie drąż tematu... Mam doła.... Ktoś namierzył, że to ja i molestuje mnie sms-ami z komputera... brzydko pisze.... no wiesz ...j podalas nr komorki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.05.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 hej pacjenty .. co dzisiaj na kolacje i dlaczego takie paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.05.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 hej pacjenty .. co dzisiaj na kolacje i dlaczego takie paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.05.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 cze ! co tu se działo? odmeldowuje gotowość po 4 dniach ostrego picia (tranu picia of course) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.05.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 hmmm co sie działo ??? ja byłem grzeczny ... a reszta nie czy dostanę podójną kolację ... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.05.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 hmmm co sie działo ??? ja byłem grzeczny ... a reszta nie czy dostanę podójną kolację ... ?? kabel! 3 razy w głowe dostaniesz a nie potrojna kolacje i kocówa w nocy:P:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 sie zamknę w pokoiku na kluczyk ... a jak będziesz podżegać do przemocy to bedzie: http://www.emotikony.friko.pl/www/foto/ludzie/0523.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 14.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Cześć Światu! To znowu ja... Co do numeru komórki to nie rozdaję go na prawo i lewo... Wszystko złe zaczęło się dziać po zamieszczeniu zdjęć mojego domku na stronie projekty Domyślam się, że to łachudra , bo urząd skarbowy zostawi go chyba w samych majtkach, a jak mi nie da faktur, to ja mu wtedy je ściągnę i do d..py nakopię A w ogóle to zauważyliście, że co napiszę to jest kontrowersyjne? wszystkie gromy ze 100 km ściągam! mam dość- doszłam do końca! Was lubię!!!!! dlatego czasami zakłócam Wam spokój tej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Cześć Światu! To znowu ja... Co do numeru komórki to nie rozdaję go na prawo i lewo... Wszystko złe zaczęło się dziać po zamieszczeniu zdjęć mojego domku na stronie projekty Domyślam się, że to łachudra , bo urząd skarbowy zostawi go chyba w samych majtkach, a jak mi nie da faktur, to ja mu wtedy je ściągnę i do d..py nakopię A w ogóle to zauważyliście, że co napiszę to jest kontrowersyjne? wszystkie gromy ze 100 km ściągam! mam dość- doszłam do końca! Was lubię!!!!! dlatego czasami zakłócam Wam spokój tej strony... To troszku skomplikowane - musialbym pzresledzic Twoje posty ale ja usunelas to.... Pawson ja spineczka do wlosow te drzwi otworze ps. a Rrmi i luc to sobie teraz nad jeziorem sa i baluja.... a my biedne zuczki same, bez opieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.05.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Beaty w szpitalu zawsze przyjmiemy cię z otwartymi ramionami ... i może nawet ponadplanową lewatywę dostaniesz gratis ... kto wie Zielonooka jak do wieczora nie wrócą to robimy imprezke ... tylko się wacham pomiędzy pidżama party a bikini party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 15.05.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Beaty - zadzwoń do operatora - może można zablokować otrzymywanie SMS-ów z netu? zielonooka - widze ze podobnie spędzaliśmy week-endy - ja nie w tak pieknym miejscu ale w podobnym stylu - tydzień temu przymusowa kompiel z aparatem fot. (test pod jakim kontem łódka się przewróci ) - w bieżący - też łódki a później ognisko, kiełbaski, gitarka (nawet dwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 w bieżący - też łódki a później ognisko, kiełbaski, gitarka (nawet dwie) litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 15.05.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Elektrowstrząsy zakazane - to trzeba stosować inne metody terapi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 .......widze ze podobnie spędzaliśmy week-endy - ja nie w tak pieknym miejscu ale w podobnym stylu - tydzień temu przymusowa kompiel z aparatem fot. (test pod jakim kontem łódka się przewróci ).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts