Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Światu! To znowu ja... Co do numeru komórki to nie rozdaję go na prawo i lewo... Wszystko złe zaczęło się dziać po zamieszczeniu zdjęć mojego domku na stronie projekty :oops: Domyślam się, że to łachudra , bo urząd skarbowy zostawi go chyba w samych majtkach, a jak mi nie da faktur, to ja mu wtedy je ściągnę i do d..py nakopię :evil:

A w ogóle to zauważyliście, że co napiszę to jest kontrowersyjne? wszystkie gromy ze 100 km ściągam! mam dość- doszłam do końca! Was lubię!!!!! dlatego czasami zakłócam Wam spokój tej strony...

Cześć Światu! To znowu ja... Co do numeru komórki to nie rozdaję go na prawo i lewo... Wszystko złe zaczęło się dziać po zamieszczeniu zdjęć mojego domku na stronie projekty :oops: Domyślam się, że to łachudra , bo urząd skarbowy zostawi go chyba w samych majtkach, a jak mi nie da faktur, to ja mu wtedy je ściągnę i do d..py nakopię :evil:

A w ogóle to zauważyliście, że co napiszę to jest kontrowersyjne? wszystkie gromy ze 100 km ściągam! mam dość- doszłam do końca! Was lubię!!!!! dlatego czasami zakłócam Wam spokój tej strony...

To troszku skomplikowane - musialbym pzresledzic Twoje posty ale ja usunelas to.... :-? :wink:

Pawson ja spineczka do wlosow te drzwi otworze :wink: :p

ps. a Rrmi i luc to sobie teraz nad jeziorem sa i baluja.... :(

a my biedne zuczki same, bez opieki :D

Beaty - zadzwoń do operatora - może można zablokować otrzymywanie SMS-ów z netu?

zielonooka - widze ze podobnie spędzaliśmy week-endy - ja nie w tak pieknym miejscu ale w podobnym stylu - tydzień temu przymusowa kompiel z aparatem fot. (test pod jakim kontem łódka się przewróci ;-) ) - w bieżący - też łódki a później ognisko, kiełbaski, gitarka (nawet dwie) ;-)