ckwadrat 11.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Przepraszam, czy jest na sali patolog? Zaszkodził mi ostatni dring, ring, ring.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.08.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 niestety kontrola trakcji mi przeszkadza ale rwie co innego na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.08.2005 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 i ktora to Veronka?? i co narobilyscie http://images.net3media.com/funnyfreepics/naked_chicks.jpg a tu tabletka dla calego oddzialu mam nadzieje , ze 1950 zdazy zazyc przed wyprawa http://images.net3media.com/funnyfreepics/chill_pill.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 O! Widzę obchód był! I jaki ruch w interesie od razu! Jeden wypisany na przepustkę nie wiem, czy to rozsądne ze strony dochtora, mogą być kłopoty... drinki serwowali ze złotą cieczą we wykwintnej zastawie z miśnieńskiej porcelany a`la Murator musi Aggi 1000 punktów w skali Apgar oblewali progresuje dziewczę ostatnio w zawrotnym tempie to rodzi nadzieje w nas wszytkich grill był też, ale skromniutki, bo rzeznika zamknęli z powodu salmonella no i na koniec wybory MISS! Nasza faworyta weronka niestety odpadła w ćwiećfinale bo sie z wieszaka urwała i głowe straciła No i mnie to wszystko ominęło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.08.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 http://foto.onet.pl/upload/30/42/_516725_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Aggi... boli cię coś...? coś taka małomówna, pismem obrazkowym będziesz teraz nadawać? Martwię się o ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.08.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 http://foto.onet.pl/upload/16/91/_516726_n.jpg po tym wczorajaszym piciu z kubków włosy mi wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.08.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 matka wszyscy gdzies pojechali, to przyprowadzilam Mundka i koze. Moze sobie jakis konkurs na nazwe naszego szpitala rozpiszemy? Tak sie zrobi inteligentnie. Srodowisko tworcze powstanie. Co myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 12.08.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 ilu nowych pacjentów i doxtorek wpat na wilkę impreska była a mnie nie było bo wiecie ta laska to mietła latająca była i jak hukło (co latrynkę walło) to zabzęcała i poleciała i tyle mnie widdzieli ale wrócę wrócę i moze tabletecki nowe przyniesę lęcę bo mię mietła, przepaszam laska ucieknie nad zdradzającymi se polatam popatrzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 matka wszyscy gdzies pojechali, to przyprowadzilam Mundka i koze. Moze sobie jakis konkurs na nazwe naszego szpitala rozpiszemy? Tak sie zrobi inteligentnie. Srodowisko tworcze powstanie. Co myslisz? O! Przebudzenie! Juz myślałam, że przedawkowałaś wiesz... te rysunki naskalne rytualne wyrywanie włosów bałam się, że nasz szaman jako medium ciebie użył... a koze zaślachtował w ofierze... Możem założyć "Klub Walniętego Poety" i konkurs rozpisać. kurturarne ludzie przecie jesteśmy, może telewizja przyjedzie i z gazety wywiad z nami bedo przeprowadzać. Ty bedziesz prezes a ja moge być skarbnik i składke w postaci płynów doustrojowych i inszych tabletek przyjmować. Potem bedziem głosno deklamować i wszyscy bedo bić brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 ilu nowych pacjentów i doxtorek wpat na wilkę impreska była a mnie nie było bo wiecie ta laska to mietła latająca była i jak hukło (co latrynkę walło) to zabzęcała i poleciała i tyle mnie widdzieli ale wrócę wrócę i moze tabletecki nowe przyniesę lęcę bo mię mietła, przepaszam laska ucieknie nad zdradzającymi se polatam popatrzę... Przeleciało coś, czy mnie się tylko tak wydawało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.08.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 peruczke mi zwialo pocisk to byl amerykanski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.08.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Możem założyć "Klub Walniętego Poety" i konkurs rozpisać. kurturarne ludzie przecie jesteśmy, może telewizja przyjedzie i z gazety wywiad z nami bedo przeprowadzać. Ty bedziesz prezes a ja moge być skarbnik i składke w postaci płynów doustrojowych i inszych tabletek przyjmować. Potem bedziem głosno deklamować i wszyscy bedo bić brawo Defraudacje nastapia huraganowe skandale tajemnicze znikniecia (koze gdzies widzialas?) nagrody Nobla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 12.08.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 zaraz tam Nobla a kozę to nie ja to lecem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Defraudacje nastapia huraganowe skandale tajemnicze znikniecia (koze gdzies widzialas?) Siedzi... http://free-du.htnet.hr/korcula/koza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.08.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 no teraz to mi serce peklo! za co ona siedzi, Ty spojrz jej w oczy - uczciwa koza to jest !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 zaraz tam Nobla a kozę to nie ja to lecem Ty! Anowi*! Tobie sie chyba pedał gazu zacien w tej lasce ja wiedziałam, ze to złom jakiś z przemytu Albo tobie sie pedały pomyliły... To ten pedał po prawej!!! Nie słyszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 12.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Nieźle sobie spiewają wykonawcy Sprzedam:1. Nerkę, tanio policzę.2. Komunijny rower córki3. Mózg, cena raczej wysoka, bo nieużywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.08.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 a ta koza to tapicerke w pikapie zezarła ze tak sie cieszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 12.08.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 To sie zgłaszam na leczenie bo jakoś kiepsko sie czuje OOOOOOOO dziś już nieczynne. Jaka szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts