Pawson 16.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 DAWAJ KLUCZA DAWAJ KLUCZA Pawson !!!!! zaniepokoiłeś mnie stanem swoich zmysłów i sposobem w jaki chcesz sobie pomóc (o ile dobrze rozumiem ) nie ciebie jedną ... ale dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ja z upodobaniem do hedonizmu bedę sie upierac przy niejakim Garym Oldmanie, tudzież.... to ten co grał w pinokiu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a czy na tych kaszubach drzwi od kibla tez trzeba samemu trzymać ...mnie to martwic , bo ja im tam sciany z leksza sfatygowac szczegolnie jak mnie rodzaj ludzki napierać na te kowbojskie drzwi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ja mysle , ze juz czas sie samopoumartwiaca nie o dziurkach od klucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.05.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a czy na tych kaszubach drzwi od kibla tez trzeba samemu trzymać ... mnie to martwic , bo ja im tam sciany z leksza sfatygowac szczegolnie jak mnie rodzaj ludzki napierać na te kowbojskie drzwi ... drzwi do lasu raczej nie czepiałam się kibla tylko poszłam w plenery, gdzie sen mnie zmorzył niespodziewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.05.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ja mysle , ze juz czas sie samopoumartwiac ja tendencję mam zgoła odwrotną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Ja nie jestem zgola , ja jestem przyzwoita .A jesli nie - to niech bedzie zgrubsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a czy na tych kaszubach drzwi od kibla tez trzeba samemu trzymać ... mnie to martwic , bo ja im tam sciany z leksza sfatygowac szczegolnie jak mnie rodzaj ludzki napierać na te kowbojskie drzwi ... drzwi do lasu raczej nie czepiałam się kibla tylko poszłam w plenery, gdzie sen mnie zmorzył niespodziewanie to ja pojechać w te plenery i moze sie natknąć na zmorzone ... i zapodać jej wgryz w jej kark - poczuc te wypiete posladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.05.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Ja nie jestem zgola , ja jestem przyzwoita . A jesli nie - to niech bedzie zgrubsza szkoda... a tak sie fajnie zapowiadalo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.05.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a czy na tych kaszubach drzwi od kibla tez trzeba samemu trzymać ... mnie to martwic , bo ja im tam sciany z leksza sfatygowac szczegolnie jak mnie rodzaj ludzki napierać na te kowbojskie drzwi ... drzwi do lasu raczej nie czepiałam się kibla tylko poszłam w plenery, gdzie sen mnie zmorzył niespodziewanie to ja pojechać w te plenery i moze sie natknąć na zmorzone ... i zapodać jej wgryz w jej kark - poczuc te wypiete posladki ja tam dobry z anatomii nie jestem ale jak sie zebami w kark wgryza to czym sie pośladki czuję ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.05.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 spragnionemu to zawsze slinka pocieknie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 spragnionemu to zawsze slinka pocieknie .... spragnionemu to garnek wody moze tak? Pawson a co za roznica co i czym sie czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ważne, że w ogóle, nawet jeśli z anatomią to nie ma nic, a nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ważne, że w ogóle, nawet jeśli z anatomią to nie ma nic, a nic... to chyba jak ktos ma wglebienia to to anatomiczne jakies jest , no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.05.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ważne, że w ogóle, nawet jeśli z anatomią to nie ma nic, a nic... to chyba jak ktos ma wglebienia to to anatomiczne jakies jest , no nie? o pachi Ci sie rozchodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Sa jeszcze inne otwory Nie bede sie jednak silila na dowcipnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.05.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Sa jeszcze inne otwory Nie bede sie jednak silila na dowcipnosc szkoda może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ooo wrocili!!! emerytów w tvsali nie ma (podgladalam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ooo wrocili!!! emerytów w tvsali nie ma (podgladalam ) przypadkiem wiem, gdzie polecieli... oddałam ich na umowę o dzieło jednej takiej Potrzebowała bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Ze tez niektore musza jeszcze za to placic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts