zielonooka 16.05.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Kobieta w zyciu placze 5 razy... pierwszy raz gdy robi to pierwszy raz... drugi raz gdy robi to pierwszy raz z wlasnym mezem.... trzeci raz gdy robi to pierwszy raz z kochankiem .... czwarty raz gdy pierwszy raz bierze za to pieniadze.... piaty raz gdy pierwszy raz musi za to płacić ....* Mężczyzna w swoim zyciu płacze 2 razy Pierwszy raz gdy nie może drugi raz... Drugi raz gdy nie może pierwszy raz.... *(to tak apropos tego co wyzej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 To kto i ile razy plakal? Gadac szybciutko , jak na spowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.05.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Kobieta w zyciu placze 5 razy... pierwszy raz gdy robi to pierwszy raz... drugi raz gdy robi to pierwszy raz z wlasnym mezem.... trzeci raz gdy robi to pierwszy raz z kochankiem .... czwarty raz gdy pierwszy raz bierze za to pieniadze.... piaty raz gdy pierwszy raz musi za to płacić ....* Mężczyzna w swoim zyciu płacze 2 razy Pierwszy raz gdy nie może drugi raz... Drugi raz gdy nie może pierwszy raz.... Q. Zielona, a ja myslałam, że Ty sie wyrywasz standardom Ja tam płacze jak sobie młotkiem palucha przytłuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Wlasciwie to powinnas juz spac , a nie tluc sie po palcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.05.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 to tylko cytat , noooo ja glownie płacze na jakimkolwiek filmie w kinie przy jakiejkolwiek bj wzruszajacej scenie ( na titanicu - ktorego uwazam za duzy kicz tak ogolnie) ryczałam jak wariatka.., po bravehart-cie wyszlam z kina z oczami jak swinka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a co taka delikatna? I placzliwa? Aggi to jednak posluszna pacjentka jest , poszla spac . Ciekawe czy Jej sie cos trafi wesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.05.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 nie-e tylko w kinie znajomi sie wstydza mnie zabierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.05.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 nie wiem czy Aggi spac poszla czy ja po prostu zaczelo dzialac to co piła (sama sie przyznała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 nie-e tylko w kinie to i tak niezle , ja tez przed TV Poszla , poszla , karmiaca jest to musiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.05.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ja nie pilam (Pawson wydudlał wszystko z szfki pierwszej pomocy) ale tez lece spac... jutro o 9 mam Bardzo Waznych Klientow szefa ni ma - sama bede im sciemniac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 To bedzie git , do sciemniania masz talent A teraz bede rzadzila na oddziale ja dlugiego podpatrze jak idzie w porzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.05.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 W porzeczkach mokro bo padało , trza chiba poszukać innego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.05.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Q. Zielona, a ja myslałam, że Ty sie wyrywasz standardom Ja tam płacze jak sobie młotkiem palucha przytłuke a u mnie odwrotnie ja to rechocze ze smiechu jak se Aggi mlotkiem palec przytlucze i jeszcze lubie jak rrmi rzadzi . Bede na Nia glosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.05.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 eeetam musze isc jechac pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.05.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 no ładnie ... tylko spać poszedłem a oni się rozgadali salowa ... trza kupić zapoatrzenie do apteczki szpitalnej bo wczoraj wszystko co na spirytusie było - znikło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.05.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 W porzeczkach mokro bo padało , trza chiba poszukać innego miejsca ta... a Ty to niby z gipsu jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.05.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czasami to jakby z gipsu albo z czegoś innego twardego ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.05.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Wazni Klienci załatwieni nawet o dziwo sympatyczni jacys.... palec mnie boli - u nogi ten duzy... nie wiem czy w nocy Aggi nie zakradla sie i mi go mlotkiem nie przytłukła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.05.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 nie zakradła i nie przytłukła... sama gdzieś kopyto wraziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.05.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Wazni Klienci załatwieni no ładnie ... dawaj ich do szpitalnego ogródka ...zakopiemy i zasadzimy jakieś kfiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts