_bogus_ 18.05.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 zielonooka - teraz poważnie bo czasami sobie żartujemy Ty idź do lekarza z tym palcem. Nie patrz że to drobiazg. Też tak kiedyś myślałem. Po pierwszym wycinaniu paznokcia zmieniłem zdanie. Boli jak ch..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.05.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 hej bogus nie wiem jak to... boli (i sie nie dowiem ) ale wierze jak nie wylecze do poniedzialku to pokjde (nie lubie lekarzy brrr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.05.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 teraz poważnie bo czasami sobie żartujemy . Moze Ty zartujesz , ale my tutaj w szpitalu zawsze jestesmy powazni Czy wszyscy z Pawsonem pojechali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 18.05.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 A propos powagi- zapomnieliście, że w kolejce za ceną stoicie! Właśnie sobie ten temat na wnętrzach przeczytałam i jestem pełna podziwu! jak Wy to robicie? Jak ja się uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.05.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Pawson to gdzie sie podział ??? ja wreszcie miec dla niego porade o ktorą on tak długo zabiegał http://www.elita.pl/arek/przedluzanie_stosunku.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Spozniles sie , bo On tej porady chyba wlasnie przed wyjazdem potrzebowal Dlaczego ta koza sie tak slini?? fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.05.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 moze wsciekła? się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Moze jednak niepotrzebnie jej te stringi zalozylam. Zasadniczo to Zochna zna ja najlepiej , moze co rzeknie smartnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.05.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Oooooo kurna ja byc lider forum teraz to zauwazyc to ja isc kure uciupac i bimber schowany na ciezkie czasy zapodac .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.05.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Spozniles sie , bo On tej porady chyba wlasnie przed wyjazdem potrzebowal Dlaczego ta koza sie tak slini?? fuj ta... koza się ślini na myśl o długim, te zwierzęta to sa takie wrażliwe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.05.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 to ja isc kure uciupac i bimber schowany na ciezkie czasy zapodac .. po pierwsze - przy obecnej polityce pro-rodzinnej ciupcianie kury bedzie karane po drugie - kure to może boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 ta... koza się ślini na myśl o długim, te zwierzęta to sa takie wrażliwe.... myslisz , ze ona wciaz Go kocha? po drugie - kure to może boleć tak , bo ma maly otwor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.05.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 no dobra ..ja kure znieczulic ....ja jej dwa razy młotkiem pierdyknoc miedzy gały to ona mordu nie czuć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 no dobra ..ja kure znieczulic ....ja jej dwa razy młotkiem pierdyknoc miedzy gały to ona mordu nie czuć .. A to o głowe chodziło? A ja myslałam że o drugi koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 18.05.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 teraz poważnie bo czasami sobie żartujemy . Moze Ty zartujesz , ale my tutaj w szpitalu zawsze jestesmy powazni Czy wszyscy z Pawsonem pojechali? rrmi - nie kop leżącego. Dzień pod psem (żona w delegacji, kochanka u dentysty, nawet karnisz na głowe mi zleciał, w radiu podali że statystycznie dziś najlepszy dzień w roku) a Ty mi tu przed światem moją największą tajemnicę wywlekasz że poczucia humoru u mnie niet i zgaduję jeno kiedy się śmiać. Oj cykuty mi dajcie, nie żyć mi na tym okrutnym świeie ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.05.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 myslisz , ze ona wciaz Go kocha? jestem o tym przekonana. może nie jest to porozumienie czysto intelektualne, ale chemia działa tak , bo mam maly otwor rrmi - jednak mimo wszystko potrafisz mnie zaskoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ja nie zaskakiwalam , siedze grzecznie na kanapie i sie po uchu drapie Bogus zrob kilka okrazen Znaczy latrynke okraz , to powinno pomoc , a jak nie bedziem dalej mysleli hahaha dopiero teraz zauwazylam , mialo byc , ze kura ma ... a nie ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 18.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Te okrążnia to w lewo czy prawo? Nie chce wpaść na długiego zwłaszcza jak jest z kozą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.05.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 To juz nie ma znaczenia , chyba , ze musisz , to lewa do tylu zacznij w w strone slonca biegnij Zobaczcie , czyjes zwloki plywaja w szpitalnej sadzawce Kto to jest? ps .dlugi jak jest z koza to o bozym swiecie zapomina to nie chemia , to fizyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.05.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 ... Zobaczcie , czyjes zwloki plywaja w szpitalnej sadzawce Kto to jest? ... Po wodzie pływa, to...kaczka się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts