rrmi 18.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Nie boisz sie tak AnSi z tymi kaczkami? Widze , ze po tabletki niebieskie wrocilas? Te od Toli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Zobaczcie , czyjes zwloki plywaja w szpitalnej sadzawce Kto to jest? oh fuck! znowu bedzie na mnie !!!!! ide - kota sobie poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Nie boisz sie tak AnSi z tymi kaczkami? Widze , ze po tabletki niebieskie wrocilas? Te od Toli? Kaczkuf sie nie boje...kacorka sie boje, to i po tabletki przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 a...mi jest przykro... Selimm poszedl sie raczyc bimbrem zostawionym na czarna godzine sam nawet o nas nie pomyslam jak zwykle .... ps. koza meeeeczała.... ze jej zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Zobaczcie , czyjes zwloki plywaja w szpitalnej sadzawce Kto to jest? oh fuck! znowu bedzie na mnie !!!!! ide - kota sobie poszukam a co Ci ten biedny kot takiego zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 kaszanka dzis bedzie z cebulka dla grzecznych boszzzz Aggi znow glodna pojdzie spac Ciekawe gdzie nasz Chef jest , chyba w tym Korniku siedzi jeszcze Wlasnie wlasnie , z ta kura tam jest , co to Selim chcial ja wykorzystac Sie narobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 To juz nie ma znaczenia , chyba , ze musisz , to lewa do tylu zacznij w w strone slonca biegnij Zobaczcie , czyjes zwloki plywaja w szpitalnej sadzawce Kto to jest? ni wazne kto wazne zeby go wyjac zanim sie zasmierdnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Selim chcial ja wykorzystac Sie narobilo Selek to chcial zbalamucic i koze i kure...tylko od kaczek go ponoc odrzuciło... tak słyszałam przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.05.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 wazne zeby go wyjac zanim sie zasmierdnie nie myslisz cos dzisiaj sensownie jak takie smierdzace miesko to jak po peklowaniu jest przeciez remx takie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.05.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 wazne zeby go wyjac zanim sie zasmierdnie nie myslisz cos dzisiaj sensownie hmmm... tylko dzis? mi sie wydaje ze zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 18.05.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 brrrry - modliszki ... ;-) "Kiedy Scyta powali jednego preciwnika, pije jego krew, głowy zaś tych wszystkich, których w bitwie uśmierci, odnosi królowi; jeżeli bowiem zaniesie głowę, ma udział w uzyskanej przez nich zdobyczy, w przeciwnym razie nic nie dostaje" - Herodot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.05.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 czesc wam przysylam kartke ze slowacji 1. selimm dzieki za info ... moze jeszcze wykorzystam ... choc nie ukrywam ze przy takiej ilosci alkoholu we krwii moze byc ciezko 2. zielona obetnij palec nozyczkami i po klopocie 3. jestem jak Chuck Norris ... policzylem wczoraj dwa razy do nieskonczonosci ... raz fajki wypalone i raz piwo wypite i nie zameczcie kozy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.05.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 niczego nie obetne bo moj duzy palec u nogi jest bardzo fajny i jestem z nim emocjonalnie zwiazana ps. DOSTALAM PODWYZKE W PRACY (O SWIECI PANSCY!!!) *** ramie mam spuchniete od nieustannego szczypania *** zaszantazowalam szefa ze mam lepsza oferte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.05.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 niczego nie obetne bo moj duzy palec u nogi jest bardzo fajny i jestem z nim emocjonalnie zwiazana ps. DOSTALAM PODWYZKE W PRACY (O SWIECI PANSCY!!!) *** ramie mam spuchniete od nieustannego szczypania *** zaszantazowalam szefa ze mam lepsza oferte To ja wiem, kto dzis stawia!!! (Ja tu na krzywego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.05.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 nie ma sprawy wlasnie wrocilam do domu i bede chlac ze szzcescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.05.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 niczego nie obetne bo moj duzy palec u nogi jest bardzo fajny i jestem z nim emocjonalnie zwiazana ps. DOSTALAM PODWYZKE W PRACY (O SWIECI PANSCY!!!) *** ramie mam spuchniete od nieustannego szczypania *** zaszantazowalam szefa ze mam lepsza oferte no dobra, mów ILE? pamietaj, że składki członkowskie masz nieopłacone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.05.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 na pewno za mało żebyśmy się wszyscy zdołali znieczulić poza tym zielona wygląda na taką co zaraz wszystko puści na waciki chociaż mogłaby właściwie na swój koszt beczkowóz zamówić, bo aż się prosi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.05.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 (...) wlasnie wrocilam do domu i bede chlac ze szzcescia Sama ?!?!, Dziecko Ty się pochorujesz! Jako dobry samarytanin nie mogę do tego dopuścić. A zresztą też mam powód - miałem stłuczkę. Gość mnie nie zauważył i przed maską skręcił w prawo (tj moje prawo a jego lewo dla jasności) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.05.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A zresztą też mam powód - miałem stłuczkę. Gość mnie nie zauważył i przed maską skręcił w prawo ... łoooo paskudnie moje wyrazy ubolewania to faktycznie - coś by wlać w duszę.... eee zielona!!!! Jak tak to wszędzie jest, a jak kasę poczuła to tylko kurz osiadł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.05.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 czuję czyjś wzrok na plecach - czy to Ty rrmi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts