_bogus_ 19.05.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 na pewno za mało żebyśmy się wszyscy zdołali znieczulić poza tym zielona wygląda na taką co zaraz wszystko puści na waciki chociaż mogłaby właściwie na swój koszt beczkowóz zamówić, bo aż się prosi.... Nie siej defetyzmu. 1. Po pierwsze primo - jak długiego i selimm'a nie dopuścim to będzie co najmniej 6 gąb do picia mniej (i weź pod uwagę że Pawson pije swoje na Słowacji - a tam tanie jest) 2. Po drugie primo - pijemy zapasy zielonej (widziałaś zdjęcia ?) - co najwyżej nie starczy jej forsy na odtwożenie zapasów - to zaszantażuje jeszcze raz - dostanie drugą powdwyżkę i bedzie kolejna okazja do picia.. 3. Po trzecie primo - jako zasłużona dla szpitalnictwa wiesz przecież że dożylnie (albo w czpokach) mniejsze dawki wystarczają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.05.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A po czwarte primo - na waciki nie puści (oj Killer Killer) - jak już wszystko przepijemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.05.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wiesz przecież że dożylnie (albo w czpokach) mniejsze dawki wystarczają ... o tym nie pomyślałam.... istotnie wlewka doodbytnicza tania i zdrowa. Gdzie wieszamy balon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.05.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Im wyżej tym lepiej - proponuje Pałac Kultury. Jakoś tak mi pasuje - a dodatkowo dzisiaj tam Targi Książki - to tym bardziej kulturnie będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.05.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Jeno czopkami brudzia ciężko wypić - ale my tu już dawno na ty przeszli - znamy sie jak łyse konie (a niektórzy to nawet jak łyse kozy) więc po co nam brudź? Jeno czy szlauch wystarczy? Albo długi z kozą nie przegryzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.05.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Jestem sorry ale zaraz zygzkiem bede pisaaaaaaaaaaaaaaaaaać Majka - malo dostalam ale i tak sie ciesze Cala reszta - moge zamowic beczke (na beczkowoz nie starczy ) pod warunkiem ze za moje zdrowie (psychiczne hehe) wypijecie zeby bylo smiesznie to nie za bardzo moge opic to na miescie bo jutro targi mieszkaniowe i na 10 mam sie stawic na nich.... to pije w domu - do lustra , tfu!!! do monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.05.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 instynkt mnie tu przyprowadzil wyczuwam ankohol.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.05.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 i naftaline..komus sie odbilo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.05.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Alkohol jest - Pawson wybył na Slowacje a Selimm sie ukrywa ( nie wiadomo tylko przedczym lub przed kim) - wiec jeszcze wszysko nie wypite o naftalinie nic nie wiem ale długi mowil ze nie wierzy w dlugoterminowe prognozy jakoby koncowka maja mialabyc upalna i na wszelki wypadek zrobil remanent w garderobie wiec moze to to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.05.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Dlaczego selimm sie ukrywa to wiadomo. Jedno słowo mrożące krew w żyłach: wierzyciele. Wyjdzie z ukrycia jak śniadolicy (proroczo w Iliadzie nazywany "rożanopalcą Jutrzenką") uszczęśliwi nas bankructwami osób fizycznych. A jeśli jeszcze zalegalizują bigamię to selimma będziemy mieli 7/24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.05.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ma ktoś ochotę na gołąbka na przekaskie? Uciekał spod jakiegos samochodu i wpadł na antenkę w moim samochodzie. Co za dzień - napjpierw rzuca mi się pod samochud facet w polonezie a później bogu ducha winien gołąb. Może któraś z was dziewczyny miałaby ochotę rzucić sie pod koła? Jak wszyscy to wszyscy - i babcia też ... A tak to przynajmniej mógłbym jaieś usta-usta albo i masaż serca (na początek) Ps. musze jeszcze przejechać dzisiaj 80 km. Ciekawość co też noweogo zapoluje na mój samochód? Póżniej bedę pił - tez do monitora - w końcu mogę obrócić jutro łódkę kilem do góry na kacu - zakazu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.05.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Bogus kazdy prawdziwy samiec byc -BIGAMISTA ...w myslach,slowach i uczynkach ....Ty nie wiedziec o tym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 .....A jeśli jeszcze zalegalizują bigamię to selimma będziemy mieli 7/24. bigamie?! chyba wielogamie Selek - ty nie szaleć ty pamiętać ze te baby trzeba utrzymywac finansowo i miec wiele tesciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 I gdzie jest ta beczka? Co to dalej nie ma tu nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.05.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 I gdzie jest ta beczka? Co to dalej nie ma tu nikogo? jaka beczka ? beczkowóz miał byc!!! I nie żeby przywieźć, tylko żeby wywieźć - z latryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.05.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Schowaj sie Nalot jest teraz ps .Masz cos na gg, zobacz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.05.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Schowaj sie Nalot jest teraz ps .Masz cos na gg, zobacz sobie mam rakietę ziemia - powietrze nie bojam się zobaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.05.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 ja sie tez niczego nie boje , bo mam w pu -pie 3 naboje mam tez rezerwy specjalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.05.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 ja sie tez niczego nie boje , bo mam w pu -pie 3 naboje mam tez rezerwy specjalne całkiem fajne gazy bojowe zupelnie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.05.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Aggi ,Ty to masz dobrze, Ciebie byle smród nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts