Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

na pewno za mało żebyśmy się wszyscy zdołali znieczulić :cry:

poza tym zielona wygląda na taką co zaraz wszystko puści na waciki

chociaż mogłaby właściwie na swój koszt beczkowóz zamówić, bo aż się prosi....

:roll:

Nie siej defetyzmu.

1. Po pierwsze primo - jak długiego i selimm'a nie dopuścim to będzie co najmniej 6 gąb do picia mniej (i weź pod uwagę że Pawson pije swoje na Słowacji - a tam tanie jest)

2. Po drugie primo - pijemy zapasy zielonej (widziałaś zdjęcia ?) - co najwyżej nie starczy jej forsy na odtwożenie zapasów - to zaszantażuje jeszcze raz - dostanie drugą powdwyżkę i bedzie kolejna okazja do picia..

3. Po trzecie primo - jako zasłużona dla szpitalnictwa wiesz przecież że dożylnie (albo w czpokach) mniejsze dawki wystarczają ...

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem

sorry ale zaraz zygzkiem bede pisaaaaaaaaaaaaaaaaaać 8) :roll:

Majka - malo dostalam ale i tak sie ciesze ;) :D

Cala reszta - moge zamowic beczke (na beczkowoz nie starczy ) pod warunkiem ze za moje zdrowie (psychiczne hehe) wypijecie :D

zeby bylo smiesznie to nie za bardzo moge opic to na miescie bo jutro targi mieszkaniowe i na 10 mam sie stawic na nich.... :-? :lol:

to pije w domu - do lustra , tfu!!! do monitora :lol:

Alkohol jest - Pawson wybył na Slowacje a Selimm sie ukrywa ( nie wiadomo tylko przedczym lub przed kim) - wiec jeszcze wszysko nie wypite ;)

o naftalinie nic nie wiem ale długi mowil ze nie wierzy w dlugoterminowe prognozy jakoby koncowka maja mialabyc upalna i na wszelki wypadek zrobil remanent w garderobie :lol:

wiec moze to to... :wink:

Dlaczego selimm sie ukrywa to wiadomo. Jedno słowo mrożące krew w żyłach: wierzyciele. Wyjdzie z ukrycia jak śniadolicy (proroczo w Iliadzie nazywany "rożanopalcą Jutrzenką") uszczęśliwi nas bankructwami osób fizycznych. A jeśli jeszcze zalegalizują bigamię to selimma będziemy mieli 7/24.

Ma ktoś ochotę na gołąbka na przekaskie? Uciekał spod jakiegos samochodu i wpadł na antenkę w moim samochodzie. Co za dzień - napjpierw rzuca mi się pod samochud facet w polonezie a później bogu ducha winien gołąb.

Może któraś z was dziewczyny miałaby ochotę rzucić sie pod koła? Jak wszyscy to wszyscy - i babcia też ... A tak to przynajmniej mógłbym jaieś usta-usta albo i masaż serca (na początek) ;-)

Ps. musze jeszcze przejechać dzisiaj 80 km. Ciekawość co też noweogo zapoluje na mój samochód? Póżniej bedę pił - tez do monitora - w końcu mogę obrócić jutro łódkę kilem do góry na kacu - zakazu nie ma ;-)