Zochna 24.05.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 a slyszeliscie , ze Aggi powstala z mchu i paproci? jejku , to dopiero cos podobnego a Aggi jest ten grubszy czy ten dluzszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.05.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 a Aggi jest ten grubszy czy ten dluzszy ? a raz tak, raz tak - teraz jestem faza dłuższa. po co Wam pintrelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.05.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 ... po co Wam pintrelka? pintrelka potrzebna na wypadek znalezienia wręcz, nie mówiąc o spotkaniu z Buką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.05.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 ufffffffffff w końcu wylazłem z Pudełka ... prawie joginem zostałem ... ale teraz to pędzę do latryny LATRYNY NIE MA zaanektowalam na poczet wyjazdow traumatyczne przejscia z klesczem zmusily mnie do tego szpital nie chcial dac takiej przenosnej.... to wzielam stacjonarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.05.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 LATRYNY NIE MA zaanektowalam na poczet wyjazdow traumatyczne przejscia z klesczem zmusily mnie do tego szpital nie chcial dac takiej przenosnej.... to wzielam stacjonarną mogę Ci sznurek pożyczyć - ma plecach sobie przywiążesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.05.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 ufffffffffff w końcu wylazłem z Pudełka ... prawie joginem zostałem ... ale teraz to pędzę do latryny LATRYNY NIE MA zaanektowalam na poczet wyjazdow traumatyczne przejscia z klesczem zmusily mnie do tego szpital nie chcial dac takiej przenosnej.... to wzielam stacjonarną niezapomnij o malej saperce coby sobie w drodze moc zawsze pod-latrynie wykopać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.05.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Majka rrmi tak szybko nie wyhamuje. Zebyś ty wiedziała co ona tam ma na tym siedzisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.05.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Majka rrmi tak szybko nie wyhamuje. Zebyś ty wiedziała co ona tam ma na tym siedzisku. gniazdo os Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.05.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 OOoooo Krojusia z zakladu wypuscili .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 OOoooo Krojusia z zakladu wypuscili .... temu tak biega naobkolo zeby zatwardzenia nie dostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.05.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Majka rrmi tak szybko nie wyhamuje. Zebyś ty wiedziała co ona tam ma na tym siedzisku. gniazdo os os-kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.05.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 latryna zawsze byla atrapa - tylko pare desek juz nie mowicie ze nie wiedzieliscie Aggi - wiedzialam ze na ciebie mozna liczyc dzieki za sznurek - moze przyda sie i do innych rzeczy ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.05.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 ...dzieki za sznurek - moze przyda sie i do innych rzeczy ( ) Ty koze chcesz długiemu uprowadzić ... ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 dzisiaj wieczorem beda zajecia w podgrupachopracujemy nowe metodyi te i tamte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.05.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 dzisiaj wieczorem beda zajecia w podgrupach opracujemy nowe metody i te i tamte wolałbym tamte metody bo te trącają myszką ... czy podgrupa to coś jak podroby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.05.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 ...dzieki za sznurek - moze przyda sie i do innych rzeczy ( ) Ty koze chcesz długiemu uprowadzić ... ?! nieee Pawsona uwiazac i go poddac torturom coby wydobyc info gdzie ukryl Absynt przywieziony od poludniowych naszych sasiadow ale ciiiiiii bo to tak miedzy nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.05.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 ...dzieki za sznurek - moze przyda sie i do innych rzeczy ( ) Ty koze chcesz długiemu uprowadzić ... ?! nieee Pawsona uwiazac i go poddac torturom coby wydobyc info gdzie ukryl Absynt przywieziony od poludniowych naszych sasiadow ale ciiiiiii bo to tak miedzy nami mnie wiązać no ładnie a pejcz będziesz miała ?? albo chociaż rózgę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.05.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 ...dzieki za sznurek - moze przyda sie i do innych rzeczy ( ) Ty koze chcesz długiemu uprowadzić ... ?! nieee Pawsona uwiazac i go poddac torturom coby wydobyc info gdzie ukryl Absynt przywieziony od poludniowych naszych sasiadow ale ciiiiiii bo to tak miedzy nami mnie wiązać no ładnie a pejcz będziesz miała ?? albo chociaż rózgę ?? Pawson nie wiem o czym mowisz...... to bylo szeptem i w tajemnicy pisane (i nikt poza mna i Aggi o tym nie wie) Ty tez nic nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.05.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 po co Wam pintrelka? no bo juz sie zaczelo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.05.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 po co Wam pintrelka? no bo juz sie zaczelo ... nawet wrecz troche dalej poszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts