Pawson 24.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 po co Wam pintrelka? no bo juz sie zaczelo ... nawet wrecz troche dalej poszlo... ale o sssooo chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.05.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 po co Wam pintrelka? no bo juz sie zaczelo ... nawet wrecz troche dalej poszlo... ale o sssooo chodzi ?? dawaj ten absynt. Obalimy to i zrozumiemy, no i Buk przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.05.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 o wy sępy NIE DAM !! zakopałem se pod latryną i nikomu nie zdradzę gdzie ... ups (shit shit shit) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.05.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 po co Wam pintrelka? no bo juz sie zaczelo ... nawet wrecz troche dalej poszlo... ale o sssooo chodzi ?? dawaj ten absynt. Obalimy to i zrozumiemy, no i Buk przyjdzie Nijak się nie mogę " wstrzelić " w ten wewątek ale tego absyntu nie przepuszczę . Mogę nawet dobrowolnie ( ale tylko ten jeden jedyny raz ) posprzatac latrynkę , co ją Zielona zaanektowała . W razie gdyby co flaszki nie wyrzucajcie , cobym chociaż popatrzeć mogła , o powąchaniu nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.05.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 kurde jakbym wiedzial ze caly szpital na glodzie tobym kupil krzynke ... i mialbym sniadanka do lozka (i moze nie tylko sniadanka) ... przez nastepny miesiac ... o ja gupiutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.05.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Pawson, zostaw flaszkę na wieczór , mają być zajęcia w podgrupach , będą opracowywane nowe metody , te i tamte . Jak trafisz na tamte , to flaszeczka jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.05.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 maxtorka super pomysł a więc oragnizuje moją podgrupę ... temat testowanie absyntu i strojów bikini ... wszystkie chętne pacjentki we właściwym odzieniu zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.05.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 nic nie chce mowic...ale jak bralam latrynke to ostro kopalam - jak terier nie przymieerzajac cosik mi zgrzytnelo pod pazurkami - patrze ja a tam butelka.... to skorzystalam ciemno bylo nie widzialam tego napisu ABSYNT (wilekosci 16 cm zielona trzcionka z wywijaskami) hmmm...to juz wiem czemu w nocy z Buka w karty gralam a potem koza przeskoczyla przez ksiezyc...... a potem wszyscy sie wzieli za rece i zanucili "o moj rozmarynie..." ps. Maxtorka ty sie nie wiesz na co porywasz z ta latryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.05.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Miało być pięknie a wyszło jak zawsze Zielona , niezły odlot Mnie tam latryna nie straszna , nie takie rzeczy my ze śwagrem po pijaku robili Tu co prawda śwagra ni ma , ale po pijaku będzie to i sama dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.05.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 zielona a bańki ci nosem nie szły ... bo na mój gust to ty butelke LUDWIKA do naczyń obaliłaś absynt jest bezpieczny do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.05.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 zielona a bańki ci nosem nie szły ... bo na mój gust to ty butelke LUDWIKA do naczyń obaliłaś absynt jest bezpieczny do wieczora niech zyje siła autosugesti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.05.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 zielona a bańki ci nosem nie szły ... bo na mój gust to ty butelke LUDWIKA do naczyń obaliłaś absynt jest bezpieczny do wieczora Jak jest bezpieczny to ja zmykam , będę zaraz prowadziła pojazd mechaniczny i obsługiwała specjalistyczną aparaturę medyczną . Jakbym tu dłużej została , to od samego czytania o absyncie się bym leciutko zanieczuliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.05.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 będę zaraz prowadziła pojazd mechaniczny i obsługiwała specjalistyczną aparaturę medyczną znowu jedziesz na starej ukrainie zapuścić dziadkowi krople do nosa zakraplaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.05.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 to jest TA BUKA, a nie ten Buk. To jest żeńska Buka.... na dalekiej Ukrainie zakraplaczem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.05.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 to jest TA BUKA, a nie ten Buk. To jest żeńska Buka.... na dalekiej Ukrainie zakraplaczem ??? no oczywiscie ze BUKA ona , znaczy sie ...samica.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.05.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 to jest TA BUKA, a nie ten Buk. To jest żeńska Buka.... na dalekiej Ukrainie zakraplaczem ??? no oczywiscie ze BUKA ona , znaczy sie ...samica.... gdzie samica to ja samicy nie szukam bo po co mi ale mam dla ........hmmm, dla kogo to był potrzebny ............ sznurek Leonowi wisi wolny nad budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.05.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 podobno Leonowi wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.05.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Moze pozbieramy liscie na w-f ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.05.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Moze pozbieramy liscie na w-f ? u mnie na ZPT-ach sie zbierało na w-f ie łamalismy rece i nogi głownie sobie....ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.05.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 u mnie na ZPT-ach sie zbierało na w-f ie łamalismy rece i nogi głownie sobie....ale.... na ZPTach :o dziwne... My na ZPTach chodzilismy po parowki. ty po parówki...., inni po mielonke..a ja zbierałam liscie i probowalam zalozyc hodowle biedronek... ale zawsze byl ich przyrost ujemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts