remx 15.08.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Będziemy czekać z wielką niecierpliwością i bedzie to wielkopomna chwila w naszym szpitalu na za..piu to bylo inaczej nemocnice na..... i cholera zapomnialem ale za...pia na pewno w tytule nie bylo Ale ceny piwa na pewno pamietasz i to pewnie 20 lat wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.08.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 oto dobry wplyw jedzenia kociny http://images.net3media.com/funnyfreepics/still_got_it.jpg jareko , a kto powiedzial , ze my tu mamy nemocnice na skraju mesta?(selim popraw , ty dobry w czeskim jestes ) my mamy zwykly szpitalik dla zwyklych ludzi , ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 15.08.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Nerkę sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.08.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Nerkę sprzedam na jabola Ci braklo?? ile chcesz , moze wezme co trzy to nie dwie ja sprzedam uszkodzone lewe oko , a nawet bardzo tanio tanio do potencjalnych kupcow okiem patrzycie wiec jest wazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 15.08.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 na jabola Ci braklo?? Nie, buduję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 15.08.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 remx- za nerke chalupe postawisz? Jejku - to ja obie sprzedam i do chalupy se merca kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.08.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 na jabola Ci braklo?? Nie, buduję się dobra, to nie wchodze Ci w konkurencje z tym okiem , ale jak sie dobry kupic trafi to odpale dzialke za te zastrzyki 8)wrocmy do rzeczywistosci ..hm potrzebujemy zjednoczyc sily przed atakiem nie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 15.08.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 cytata Kupa mosci Panowie, kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.08.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 cytata Kupa mosci Panowie, kupa a skad Ty to wiesz przeciez tam dojsc nie mozna bylo do tej latryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 15.08.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 na jabola Ci braklo?? Nie, buduję się potrzebujemy zjednoczyc sily przed atakiem nie jest dobrze Oni to ,jako najemnicy szatana mamią prostych ludzi błyskotkami, mamoną i kubkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.08.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Oni to ,jako najemnicy szatana mamią prostych ludzi błyskotkami, mamoną i kubkami wiem , nie mow glosno a narod przekupny jest , jak diabli teraz tylko fotoradary nie biora jeszcze nie biora ale reszta b/z ale Ty tez mozesz ulec pokusie na dom Ci malo tylko w sekty nie wchodz atak i tak bedzie ale inny na szczescie adwokatow wysyp bedzie to sie wybronimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 15.08.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Nie ma życiaGaz poszedł w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.08.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 zycie jest , ale wietrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 15.08.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Proste słowa ale jakże piękne w swej prostocie No i jakby wszystkiego było mało, Izrael rozpoczyna likwidację osiedli w strefie Gazy Dajcie żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.08.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 No i jakby wszystkiego było mało, Izrael rozpoczyna likwidację osiedli w strefie Gazy Dajcie żyć e tam , raczej obiecanki wroca jak zatesknia z tematu zbaczamy ale skoro zbaczamy to sie na leczenie nadajemy , wiec nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ale skoro zbaczamy to sie na leczenie nadajemy , wiec nie jest zle No wiesz??? Zbaczają gdzie indziej, my tu dochodzimy! Kurnia, myślałam, że już tu nie dojdę... macie jakiś wolny łeb na stanie? Bo mój coś nie może dojść do porozumienia z resztą... w zamian służę wątrobą (zdrowiutka, nie zeżarta), dorzucę woreczek żółciowy, gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.08.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Nerkę sprzedam ale Wy naiwni jesteście! Już się kolejka ustawiła, już się przepychają... A czy wiadomo czyją nerkę on chce sprzedać? Może moją, a może wyjął z Weronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ale Wy naiwni jesteście! Już się kolejka ustawiła, już się przepychają... A czy wiadomo czyją nerkę on chce sprzedać? Może moją, a może wyjął z Weronki? Czy weronki to wystarczy powąchać A swojej to co? Nie poznasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.08.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 mogę nie poznać, w końcu nigdy jej przecież nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 16.08.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 no dobra ja własnie doszłam do końca - nareszcie !! huuura - a teraz idę spać, bo mi krowy zaczęły przed oczami latać życzę Wam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts