rrmi 24.05.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Rozroba sie szykuje Trzeba bedzie chyba majtki z golfem zalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 24.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Kurde, a ja myślę je ściągać Marzy mi się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Marzenia czasem sie spelniajaNadchodzi czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 24.05.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Mam dylemat - 35 lat - młoda / stara na bobaska? Lekarze tu są to może poradzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Mowisz o pierwszym dziecku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.05.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Rozroba sie szykuje gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Rozroba sie szykuje gdzie ? nie wiem jeszcze , ale cos sie znajdzie zaluj , ze spalas 3 dni temu ale odjazd byl na rano juz nic nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.05.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 to czemu mnie nikt nie obudzil, he jak tak bedziecie robic - to ja zycie przespie dzisiaj tez bedzie ? bo ja moge kawe dozylnie zazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 nie wiem nic o dzisiaj to nie ode mnie zalezy jak cos to Cie odudze , chcesz? a uzywasz maczanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.05.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 nie wiem co to maczanka chce, odudzaj odudzaj to ja ide spac . dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Dobranoc Zochna Ja tez juz zejde ze sluzby chwilowo .Na rano poprosze wszyscy maja dostarczyc zaswiadczenia .Jak nie to koza na plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.05.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ... zaluj , ze spalas 3 dni temu ale odjazd byl na rano juz nic nie bylo A zanotowalas w szpitalnym dzienniku? Moze choc streszczenie poczytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.05.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ło matko , co się tu wczoraj działo Baseny w pokrzywach , kaczory w latrynie , w dyżurce jakiś innostraniec cosik bełkocze , coś jakby koza , kózka , kozula , wózek na leki leży do góry kołami na podjeździe dla karetek . No nieźle zabalowaliście . A wszystko to za sprawą tej jednej flaszeczki A. co ja Pawson był przetargał z zagramanicy No i niech mi ktoś powie ze Polak nie potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Maxtorka jakos tak sie krecisz wkolo latyryny , ale nigdy tam nie wchodzilas , powiedz gdzie chodzisz? AnSi nie mam strzeszczenia I nie bralam udzialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.05.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 nie śpicie już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.05.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Byłam raz w porzeczkach , czy inszych pokrzywach , ale mnie jakaś wściekła koza przegoniła , zazdrosna jakaś cycóś To się tak teraz włóczę , to do dyżurki zajrzę , to pacjentom poduszeczki poprawię , czasami na wózku choć troszku posiedzę . No na wolontariacie znaczy się jestem , uczę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.05.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Byłam raz w porzeczkach , czy inszych pokrzywach , ale mnie jakaś wściekła koza przegoniła , zazdrosna jakaś cycóś To się tak teraz włóczę , to do dyżurki zajrzę , to pacjentom poduszeczki poprawię , czasami na wózku choć troszku posiedzę . No na wolontariacie znaczy się jestem , uczę się , Maxtorka a co Ty się tak prymusisz w tym zakładzie, odznakę Wzorowy Uczeń chcesz dostać ???? Chodź, usiądziemy w prosektorium, ja wiem gdzie rrmi ma Chivasa zbunkrowanego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.05.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Byłam raz w porzeczkach , czy inszych pokrzywach , ale mnie jakaś wściekła koza przegoniła , zazdrosna jakaś cycóś To się tak teraz włóczę , to do dyżurki zajrzę , to pacjentom poduszeczki poprawię , czasami na wózku choć troszku posiedzę . No na wolontariacie znaczy się jestem , uczę się , Maxtorka a co Ty się tak prymusisz w tym zakładzie, odznakę Wzorowy Uczeń chcesz dostać ???? Chodź, usiądziemy w prosektorium, ja wiem gdzie rrmi ma Chivasa zbunkrowanego... Już tu jestem , w kącie siedzę , tylko ostrożnie zapalaj światło i nalewaj cichutko , bo mi łeb odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.05.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 oj w wiadro lewym kopytem wlazłam, przpraszam, trochę hałasuje.... co Ty tutaj masz? skąd wyciągnęłaś to jelito ?!?! tu nie było zwłok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.05.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Z kuchni przytargałam :wink:Obiadu nie będzie Polewaj szybko bo zaraz muszę lecieć , robota czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts