selimm 26.05.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ja otwieram ...i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Sel otwórz i dla mnie bo mi Pawson taką litaniję zadał , że bez pół litra nie razbieriosz . Ale żadnych fajek Nie wiesz drogi Pawsonie że tylko doły społeczne palą ? ( co nie sel ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 przykro mi - hamaka nie bedzie - zmienilam plany i teraz z wrotek Pawsona robie paralotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 przykro mi - hamaka nie bedzie - zmienilam plany i teraz z wrotek Pawsona robie paralotnie Tysz piknie Po spożyciu tego co sel otworzył będzie ....paraodlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Nie wiesz drogi Pawsonie że tylko doły społeczne palą ? ( co nie sel ? ) sam se kupie ja dół społeczny paralotnia zielona toby ci musialy skrzydelka wyrosnąć a chyba narazie do różków bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.05.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Pawson, generały za szafą leżą. rrmi tam schowała, bierz, nie będziesz przecież forsą szastał nie na szafie, tylko na dole, widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 paralotnia zielona toby ci musialy skrzydelka wyrosnąć a chyba narazie do różków bliżej rózki są!!! dlatego moherowego betetu nie moge nosic bo mi niewygodnie a skrzydełek i aureolki jak nie bylo tak ni ma dlatego musze sie urzadzeniem typu "paralotnia" posluzyc ale powiem szczerze... cinżko mi to idzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 paralotnia zielona toby ci musialy skrzydelka wyrosnąć a chyba narazie do różków bliżej rózki są!!! dlatego moherowego betetu nie moge nosic bo mi niewygodnie a skrzydełek i aureolki jak nie bylo tak ni ma dlatego musze sie urzadzeniem typu "paralotnia" posluzyc ale powiem szczerze... cinżko mi to idzie .... może zakładasz wrotki kółeczkami do góry ?? ja tam ludzki człowiek jestem i myśle że się już wystarczająco zmęczyłaś przy tej pracy więć se siądź, rozdziej sie i zaczakmy aż Maxtorka falchę przyniesie Majka te generały to ja już wyniuchał będzie z miesiąc temu z rzeczy do palenia to zostało tylko krzesło w gabinecie szefowej i taki dziwne zielone krzaczki com jest ostatnio w piwnicy widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.05.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 tego nie rusz. To utrzymanie całego szpitala. Przejdź się po salach i ogłoś zakaz faczenia. Cos od razu znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ok to sobie usiade..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.05.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 usiądź obok, masz tutaj, stare rajstopy, mocne są do plecienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 .... masz tutaj, stare rajstopy, ...... czyje to ?! kto nosi takie różowobrudne w niebieskie kropki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 .... masz tutaj, stare rajstopy, ...... czyje to ?! kto nosi takie różowobrudne w niebieskie kropki? To tej rudej z IIIb , tej co pod oknem leży Dajcie kielonki , polewanie czas zacząć Na początek Finlandia Grapefruit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 nie moge kielonka znalesc moze byc wazonik????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ja mam kubek półlitrowy metalowy ... niejedną bitwe my razem stoczyli ... niejedną razem wygrali ... wal śmiało i lecę do sklepu ... jak wróce to walniem na drugą nóżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dawajcie szybko bo zimnica straszna W piecu napaliłam i psa nakarmiłam , teraz coś dla ludzi Zdróweczko Pawsonku , a kup kilka piwek , na rano jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dawajcie szybko bo zimnica straszna W piecu napaliłam i psa nakarmiłam , teraz coś dla ludzi Zdróweczko Pawsonku , a kup kilka piwek , na rano jak znalazł kupiłem ... będą u mnie w pokoiku zaraz za łóżeczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dawajcie szybko bo zimnica straszna W piecu napaliłam i psa nakarmiłam , teraz coś dla ludzi Zdróweczko Pawsonku , a kup kilka piwek , na rano jak znalazł kupiłem ... będą u mnie w pokoiku zaraz za łóżeczkiem Przybij piątkę i nadstaw ten Twój historyczny i wielce zasłużony kubasek . Finlandia po raz drugi ( i nie ostatni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 wiesz... ja tam wybredny nie jestem ... ale ta finladie grejprutowa to pilem ostatnio i uczucia mam bardzo mieszane ... chybe pojde poszperac w apteczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ja nie pilam ale chetnie sprobuje...ino wazonik sie był stłukł tam w kacie to nieuzywany (mam nadzieje ) nocnik stoi...... hmmm nic innego mi nie zostało bo jako dama z gwinta pic nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts