Pawson 26.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 tam w kacie to nieuzywany (mam nadzieje ) nocnik stoi...... hmmm nic innego mi nie zostało bo jako dama z gwinta pic nie bede nie radze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 no tak! nic tu sie w nietknietym stanie nie uchowa Pawson ty naprawde juz lekko mnie zdraźniasz ...najpierw latryna teraz nocnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Zielona , dawaj nocnik , nawet lepiej , naleję raz a porządnie , jest szeroki to przynajmniej nie rozleję Pawson odpadł , będzie więcej dla nas A właściwie nie będzie bo dziwnym trafem flaszka pokazała dno Ale widzę że jakiś czarny Jasio z kącika daje znaki , pewnie zaraz przywędruje Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Zdrówko patrz jakie szczescie! nikogo oprocz nas nie ma - wiecej dla nas Pawsonowi sie naleje herbatki i wmowi ze to..."łiskacz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Zdrówko patrz jakie szczescie! nikogo oprocz nas nie ma - wiecej dla nas Pawsonowi sie naleje herbatki i wmowi ze to..."łiskacz" nie ze mną takie numery ... Pawson właśnie pędzi po korkociąg i będzie pił wino i to żadne tam za piątkę (tylko za szóstkę bo z kaucją) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 bo z korkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ja za winko dziękuję , strasznie mnie po nim głowa boli , zwłaszcza czerwone mi szkodzi Ale Czarny Janko Wędrowniczek jest do usług Zdróweczko nieustające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 dobra ja sobie zapuszcze koda ... i sie bede anty-religijnie deprawował ... of kors polanie co 15 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 osiołek był w akcji ? Miłego oglądania Ja chyba looknę na Polsat , leci " Łowca jeleni " . Polewamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Widzę że tu impreska - może mało liczna - ale za to na poziomie Nalejcie i mnie - ja tam może zgodnie z tradycją z pantofelka? Dziewczyny - która ma większy nr buta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 no to cyk .... czarny janko ... to zupelnie insza inszosc ... sama przyjemnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 wiesz... ja tam wybredny nie jestem ... ale ta finladie grejprutowa to pilem ostatnio i uczucia mam bardzo mieszane ... chybe pojde poszperac w apteczce Pawson cza słuchać, mówiłem nie pij więcej później głowa boli i uczucia mogą być mieszane, zresztą z tymi Twoimi uczuciami, to można kota dostać, raz ta, raz tamta, albo jesteś chłop, albo sznurki od kaleson, dawno powinieneś się zdecydować ze względu na męską solidarność, nie będę przytaczał tych nicków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 cze bogus zielona moze ci zapodac gumiaka co w nich ostatnio latryne sprzątała ... to będzie jeden duży łyk ... z podwójną mocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 wiesz... ja tam wybredny nie jestem ... ale ta finladie grejprutowa to pilem ostatnio i uczucia mam bardzo mieszane ... chybe pojde poszperac w apteczce Pawson cza słuchać, mówiłem nie pij więcej później głowa boli i uczucia mogą być mieszane, zresztą z tymi Twoimi uczuciami, to można kota dostać, raz ta, raz tamta, albo jesteś chłop, albo sznurki od kaleson, dawno powinieneś się zdecydować ze względu na męską solidarność, nie będę przytaczał tych nicków zdecydowałem się niech będzie TA ale o sssooo chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Gumiak OK - przynajmniej duży. Jeno czy starczy janka? Moze przy księżycu doprodukujemy? Musze się napic - obejrzałem własnie X-Men 3 - bogowie moi - jatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 No to zdrowie Janka _bogus_ ja mam zaledwie 3 ( 36 ) ale że gościnna jestem to po staropolsku do kaloszka wleję albo do kozaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 jak juz wszyscy piją z butów to mi nalej w klapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 gumiak zdecydowanie lepszy, i tak wspaniale wzmacnia aromat pitych trunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 jak juz wszyscy piją z butów to mi nalej w klapki OK ! Mogą byc japonki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.05.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dzięki Ci Maxtorka - dobre masz serce - nie to co niektóórzy (hlip hlip - już się na smutno ululam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts