Maxtorka 26.05.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dzięki Ci Maxtorka - dobre masz serce - nie to co niektóórzy (hlip hlip - już się na smutno ululam) No co Ty , w piątek na smutno , to wykluczone Janko dla wszystkich po raz trzeci , sprzedane . Kupił ten pan w ostatnim rzędzie po lewej , gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 moze dla mnie cos zostalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 w nocniczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.05.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Majka ty i sąsiad ... sieci z tego nie będzie ale może coś innego razem zmajstrujecie ?? o malo co hafta nie pusciłam. Taki sąsiad to mnie nie pociąga maly czarny z wasem w okularch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 rrmi ja wylałem do kwiatka pół kubka finlandii grejfrutowej ...bo mi nie smakowała ... bierz z kwiatkiem jak chcesz ... z japonek szło nieźle .... to moja kolej ... śliwowica może być ?? (ostatnie zapasy ze słowacji ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 moze dla mnie cos zostalo? No jasne Janko na czarną godzinę especially 4U Zielona , opuściłaś kolejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Majka ty i sąsiad ... sieci z tego nie będzie ale może coś innego razem zmajstrujecie ?? o malo co hafta nie pusciłam. Taki sąsiad to mnie nie pociąga maly czarny z wasem w okularch ? pewnie tak...i włosy ma w nozdrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 moze dla mnie cos zostalo? No jasne Janko na czarną godzinę especially 4U Zielona , opuściłaś kolejkę opusciłam bo ja nie moge duzo pic bo...spiewac zaczynam a tego byście nie zniesli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 obojetnie , byle jakos pragnienie zagasic Maxtorka sluchasz? od siebie moge wniesc do imprezy kanapki dobre Zochna nie rozumiem Twojego zwiazku z tym z wasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 od siebie moge wniesc do imprezy kanapki dobre chyba nie z mielonką ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 rrmi ja wylałem do kwiatka pół kubka finlandii grejfrutowej ...bo mi nie smakowała ... bierz z kwiatkiem jak chcesz ... z japonek szło nieźle .... to moja kolej ... śliwowica może być ?? (ostatnie zapasy ze słowacji ...) Oj niedobry , niedobry To ja psu od ust odejmuję a Tobie się podlewania kfiatków zachciewa A śliwowiczki i owszem , mnie kapeńkę nalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A śliwowiczki i owszem , mnie kapeńkę nalej ależ ja mam tak dobre serce w stosunku do współpacjentów że kapeńki to mi się jeszcze nie udało nigdy nalać ... dawaj kubek i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 zielona nie spiewaj jak już koniecznie chcesz pokazać artystyczną stronę swojej duszy to haftuj ... byle w kącie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ale chyba do konca dzis nie dojdziemy, co?jakos bym sie zasmucila i w efekcie apetyt moge stracic zasadniczo to przy piatku i z gwinta moznano to cyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 obojetnie , byle jakos pragnienie zagasic Maxtorka sluchasz? od siebie moge wniesc do imprezy kanapki dobre Zochna nie rozumiem Twojego zwiazku z tym z wasami? A ja się poczęstuję , jeśly pan pozwoly , troszku zgłodniałam . rrmi , słucham , oczywiście że słucham ( PF z domowej płytoteki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A śliwowiczki i owszem , mnie kapeńkę nalej ależ ja mam tak dobre serce w stosunku do współpacjentów że kapeńki to mi się jeszcze nie udało nigdy nalać ... dawaj kubek i już Ok ! Nieustające zdróweczko Trzymaj te piwka za łóżeczkiem , coś czuję , że jutro będą potrzebne . Piwo z rana jak śmietana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 i tak dobrze , ze Aggi juz zeszla na dzisiaj , ta to dopiero spiewa boszzzz to pod sluchanie zrobmy polanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 no ładnie takeście mnie baby zagadały że se jeszcze filma nie zdążyłem włączyć ... Maxtorka pierwsze piwo otwarło sie było ... of kors niechcąco ... więc trza dopić coby nie wywietrzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 i tak dobrze , ze Aggi juz zeszla na dzisiaj , ta to dopiero spiewa boszzzz to pod sluchanie zrobmy polanie A jutro jak tu dojdzie to usłyszy Wish You Were Here ( właśnie to zapuściłam ) Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 tylko zeby zdrowo tu nie zapic , na jutro bielizne do prania oddajemy trzeba miec sile zalozyc swieza bielizne oczywiscie pod te piekne dzwieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts