Maxtorka 26.05.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Pawsonku , dawaj , lepiej się pochorować niż by miało się zmarnować Ale dla mnie to będzie ooooooostatnie , bo jutro za nadzorcę budowlanego od rana będę robić . Zdróweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 bo jutro za nadzorcę budowlanego od rana będę robić . ty tez ?? to zdrówko .... właśnie włączyłem filma ... mam nadzieje ze do konca wysiedze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 tylko zeby zdrowo tu nie zapic , na jutro bielizne do prania oddajemy trzeba miec sile zalozyc swieza bielizne oczywiscie pod te piekne dzwieki To ja juz zacznę zmieniać bo za kilka kolejek może mi się to nie udać Shine on ....jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 bo jutro za nadzorcę budowlanego od rana będę robić . ty tez ?? to zdrówko .... właśnie włączyłem filma ... mam nadzieje ze do konca wysiedze ... No to oglądaj , jutro na raporcie opowiesz Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ja sie jeszcze musze nakrecici troche do sluchania . Slyszeliscie , ze Majka ma romans z sasiadem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Slyszeliscie , ze Majka ma romans z sasiadem? oj rrmi ale z ciebie wstretna, koloryzujaca wszystko PLOTKARA jaki romans ?? ... z tego co wiem to tylko sex ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Pawson to nieprawda , ze ja taka jestem . Majka sama mowila , ze boso chodzi z nim rankami Tak btw ciekawa dlaczego Zielonooka tak o tym sexie gada . Trzeba tego Y sciagnac na lono , moze ja Go do swojej walizki bym zapakowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 hmmm , nawet nie sex , ale coś jest na rzeczy Majka sama coś wspominała , jakieś spacery o porannej rosie , cycóś takiego Ja już zmykam , tylko jeszcze malutkiego na dobranoc Pamietajcie ostatni gasi światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Pamietajcie ostatni gasi światło wiadomo , ze ja ostatnia jestem ale nie zgasze dzisiaj , bede czekala az Pawson zasnie i zwedze Mu te piwo to milego weekenda na budowie Wam zycze Maxtorka cycos sie pisze przez u zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.05.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 rrmi , ale jak cycuś niewykłej urody to i przez ó można Dobranocka i miłego słuchania W razie gdyby co jedną puszeczkę schowaj na zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 miłych snów dziewczęta rrmi idę sprzątać ulicę na twoj przyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Puszek bedzie wiecej , Selek meline otwiera , tak sie zdenenrwowal Znaczy , ze ja mam dwa cycosie? miłych snów dziewczęta rrmi idę sprzątać ulicę na twoj przyjazd jeszcze czas , ranek nie tak bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 jeszcze czas , ranek nie tak bliski rrmi włóż kalosze i coś na siebie to wyjdziemy przed szpital na fajkę ... nie będziesz przeciez w samych majtkach biegać po dworze (nawet jeśli sa po kolana ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 nie gadaj tak kazdemu , ze ja reformy nosze , a nie te styngy spotykamy sie za chwile w wiadomym miejscu moj kolega mawial , palmy i sadzami ... jak wrocimy zrobimy komus kocowe , co? fajnie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 i wymarzemy kogoś pasta do zębów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 moze do butow bedzie lepsza tak na marginesie to mozna Zochne od kroplowki juz odlaczyc , przeciez i tak stracila czucie swoja droga co Ona ma z tym wasatym , moze maja romans tak , to na pewno jest romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 odłączamy Zochne od kroplówki ... wychlała juz na caly tydzien ... romans .. nie wiem ... fakt ze w tym miesiacu sie myla juz dwa razy a dopiero 26-ty wiec cos musi byc na rzeczy dobra to idziemy palić a późnej ja spię ... jakby mi ktos chcial podwędzić piwo to ostrzegam że będę miał kija koło łóżka i bede walił przez łeb jak się ktoś zbliży ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 daremne zale , prozny trud tych puszek juz nie masz trzeba bylo nie sikac 5 minut, haha a palimy te moje , co mialam schowane? to trawa jest , ale sie nikt nie dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 daremne zale , prozny trud tych puszek juz nie masz trzeba bylo nie sikac 5 minut, haha a palimy te moje , co mialam schowane? to trawa jest , ale sie nikt nie dowie tych co miałaś schowane to już z miesiąc nie ma tak się jakoś dziwnie po nich czułem ... dobrze że się nie zaciągałem dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 dobranoc tylko zaloz pieluche , zeby jutro znowu materaca nie suszyc. Deszcz ma padac ale Maxtorka chrapie , ojej Jak stary chlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts