Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mnie to nie ma :D

wybralam sie na piesza wycieczke do wenecji do pewnego hotelu zeby ujrzec na wlasne stesknione oczy MMŻ (Mezczyzne Mojego Zycia) :roll: :roll: :roll:

pomimo smichow chichow wierze ze jestesmy sobie przeznaczeni 8) (chlip chlip sorry bo sie wzruszyłam :cry: )

no wiec ide w sniegu po pas i z wiatrem w oczy i w palacym słońcu ...ku mojemu przeznaczeniu.... :roll:

to bede informowac co i jak.... na razie minelam te brzozke na zakrecie po lewej stronie.... te co to Tola jak wiozla na taczce skradzione niebieskie pigulki i Selimm ja gonił na kozie to zawinela sie wokol niej by zmylic pogonie.... i wykopyrtnela z taczka....

... ide dalej.... :D

...idziesz dalej......

coby tę taczkę postawić jak trzeba,

bo biedaczka kołem do góry od czasu nieszczęsnego wypadku leży :roll: ...przygniatając ostatnią, niebieską pigułkę, której nawet Selim w desperackim szale poszukiwań zauważyć nie zdołał...

...idziesz dalej......

coby tę taczkę postawić jak trzeba,

bo biedaczka kołem do góry od czasu nieszczęsnego wypadku leży :roll: ...przygniatając ostatnią, niebieską pigułkę, której nawet Selim w desperackim szale poszukiwań zauważyć nie zdołał...

Tola to ja te pigulke wezme :]

bo ten w wenecji to juz 8 tysiecy kobiet mial i moze sie ciut zmeczyl biedaczysko :roll:

Tola ma nieaktualne informacje,

tę tabletkę to ja już dawno zużyłem :cry:

...opowiedz...zadziałała...i co? :wink: 8) :lol:

Tola a jak myślisz dlaczego był taki młyn jak się ta taczka wywróciła :lol:

ja nie wiem, czy ja mogę napisać to, co sobie myślę w związku z tym młynem :roll: :lol: