_bogus_ 27.05.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Nie pamiętam czy wczoraj po pijaku mówiłem - zielonooka nie masz co żałować że nie byłaś w Wenecji. Nic nie straciłaś - oprócz nerw że nie ma gdzie zaparkować a parkingi za drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.05.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Nie pamiętam czy wczoraj po pijaku mówiłem - zielonooka nie masz co żałować że nie byłaś w Wenecji. Nic nie straciłaś - oprócz nerw że nie ma gdzie zaparkować a parkingi za drogie... ehh... co tam parkingi, co tam tłok, i drozyzna.... zobaczylabym Jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 27.05.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Jak by tu powiedzieć by nie urazić: im klub liczniejszy tym mniej elitarny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Nie przypominam sobie , zebym dala wszystkim wolna Niedziele Czy sa jakies swieze plotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.05.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 mnie to nie ma wybralam sie na piesza wycieczke do wenecji do pewnego hotelu zeby ujrzec na wlasne stesknione oczy MMŻ (Mezczyzne Mojego Zycia) pomimo smichow chichow wierze ze jestesmy sobie przeznaczeni (chlip chlip sorry bo sie wzruszyłam ) no wiec ide w sniegu po pas i z wiatrem w oczy i w palacym słońcu ...ku mojemu przeznaczeniu.... to bede informowac co i jak.... na razie minelam te brzozke na zakrecie po lewej stronie.... te co to Tola jak wiozla na taczce skradzione niebieskie pigulki i Selimm ja gonił na kozie to zawinela sie wokol niej by zmylic pogonie.... i wykopyrtnela z taczka.... ... ide dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.05.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 ...idziesz dalej...... coby tę taczkę postawić jak trzeba, bo biedaczka kołem do góry od czasu nieszczęsnego wypadku leży ...przygniatając ostatnią, niebieską pigułkę, której nawet Selim w desperackim szale poszukiwań zauważyć nie zdołał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.05.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 ...idziesz dalej...... coby tę taczkę postawić jak trzeba, bo biedaczka kołem do góry od czasu nieszczęsnego wypadku leży ...przygniatając ostatnią, niebieską pigułkę, której nawet Selim w desperackim szale poszukiwań zauważyć nie zdołał... Tola to ja te pigulke wezme :] bo ten w wenecji to juz 8 tysiecy kobiet mial i moze sie ciut zmeczyl biedaczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.05.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Tola ma nieaktualne informacje, tę tabletkę to ja już dawno zużyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.05.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 przypełzłam o świcie wszyscy spali... nie wiadomo po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.05.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Tola ma nieaktualne informacje, tę tabletkę to ja już dawno zużyłem ...opowiedz...zadziałała...i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.05.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Tola ma nieaktualne informacje, tę tabletkę to ja już dawno zużyłem jak mogles?!?!?!?! to byla moja ostatnia deska ratunku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Czy oni juz byli? Bo jak nie to trzeba zadzwonic Do nich Zielonooka odpusc go , taki uzywany mocno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.05.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Tola ma nieaktualne informacje, tę tabletkę to ja już dawno zużyłem ...opowiedz...zadziałała...i co? Tola a jak myślisz dlaczego był taki młyn jak się ta taczka wywróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.05.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 nie zadzwoni bo kable zamoczyli sie trzeba umyslnego poslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.05.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Tola ma nieaktualne informacje, tę tabletkę to ja już dawno zużyłem ...opowiedz...zadziałała...i co? Tola a jak myślisz dlaczego był taki młyn jak się ta taczka wywróciła ja nie wiem, czy ja mogę napisać to, co sobie myślę w związku z tym młynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 trzeba umyslnego poslac czuje , ze tego z wasami masz na mysli tego od jajnika trzeba dac mu w reke supelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.05.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 nie byłem i przyszłem ... jakie plany na wieczór w naszej klinice ?? może by ogródek zaorać ... buraczki posadzić albo inne ziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.05.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 e, juz nie bo znalazlam jego wizytowke. on sie nazywa na S ale nie Selimm to ja sama pojde. mam nowe gumiaki. takie z filcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.05.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 może by ogródek zaorać ... buraczki posadzić albo inne ziele ogródek zaorał 1950 po tej tabletce, jak mu sie taczka wywróciła... po co Ci buraczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.05.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 ja moge isc po ziele. juz mi wszystko jedno mam anarchie. albo depresje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts