jareko 16.08.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 paprotka to chyba faceci jak dochodza do konca odwracaja se na drugi bok i spia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 16.08.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 paprotka to chyba faceci jak dochodza do konca odwracaja se na drugi bok i spia aaa to nie wiem, bo jeszcze takiego nie widziałam, co by skończył pracę wcześniej ode mnie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.08.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 no dobra ja własnie doszłam do końca - nareszcie !! huuura - a teraz idę spać, bo mi krowy zaczęły przed oczami latać życzę Wam też Ty paprotka masz ciekawy rytm dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 16.08.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ty paprotka masz ciekawy rytm dnia ha hi hi noooo - dzieki temu wiem co się tu o 5 rano wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.08.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 noooo - dzieki temu wiem co się tu o 5 rano wyrabia paprotka, jesteś cennym nabytkiem dla spragnionej plotek gawiedzi szpitalnej. Chcesz przymierzyć mój hełm z arbuza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.08.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ty paprotka masz ciekawy rytm dnia ha hi hi noooo - dzieki temu wiem co się tu o 5 rano wyrabia no co obchod jest a ze w tym czasie sie wyrabia , to skad Ty wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ty paprotka masz ciekawy rytm dnia ha hi hi noooo - dzieki temu wiem co się tu o 5 rano wyrabia Paprotko, możem cie zatrudnić na nocną zmianę, wiesz, mamy tu takich nadaktywnych nocnych działaczy, trzeba podfilować co nieco, podsłuchać, w odpowiednim momencie wkroczyć do akcji, rozumiesz... A hełm bierz, bo to niebezpieczna misja, można oberwać... przedmiotami o niejasnym pochodzeniu też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.08.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 [Paprotko, możem cie zatrudnić na nocną zmianę, wiesz, mamy tu takich nadaktywnych nocnych działaczy, trzeba podfilować co nieco, podsłuchać, w odpowiednim momencie wkroczyć do akcji, rozumiesz... A hełm bierz, bo to niebezpieczna misja, można oberwać... przedmiotami o niejasnym pochodzeniu też... czyli paprotka na kapo?? oj matka Ona sie nie nadaje na te stanowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.08.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 secret service z mchu i paproci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 16.08.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ale nowych zaraza jaka czy co laska mnie sie popsula, gdzies w innych wątjkach hyba tenhaj to mnie w depresję wwiódł a doktorek o ..... no włśnie ODDZIAŁOWAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! a dzie koty?, bo tylko smętne kozy za kratami nie iwem na ile mnie wypuścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 [Paprotko, możem cie zatrudnić na nocną zmianę, wiesz, mamy tu takich nadaktywnych nocnych działaczy, trzeba podfilować co nieco, podsłuchać, w odpowiednim momencie wkroczyć do akcji, rozumiesz... A hełm bierz, bo to niebezpieczna misja, można oberwać... przedmiotami o niejasnym pochodzeniu też... czyli paprotka na kapo?? oj matka Ona sie nie nadaje na te stanowisko Oj rrmi, zaraz takie dosadne określenia! A któż tu mówi o kapowaniu! Chodzi o nawiązywanie kontaktów z pacjentami w celach terapeutycznych, po uprzednim rozpoznaniu terenu... Nie kapujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.08.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 a my już kładziemy laskę na tą laskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 secret service z mchu i paproci A Żwirek i Muchomorek jako grupa interwencyjno-terapeutyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ale nowych zaraza jaka czy co laska mnie sie popsula, gdzies w innych wątjkach hyba tenhaj to mnie w depresję wwiódł a doktorek o ..... no włśnie ODDZIAŁOWAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! a dzie koty?, bo tylko smętne kozy za kratami nie iwem na ile mnie wypuścili bredzi biedactwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.08.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 w depresję ona jest wwiedziona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 w depresję ona jest wwiedziona Ciekawość, kto ją tam... wwiódł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 w depresję ona jest wwiedziona Ciekawość, kto ją tam... wwiódł... wjechała na kozie w futrze z naszych kotów (znaczy anowi* w futrze bo koza ma swoje i się nie zamienia), kozę za uprząż prowadził Mundek bezgranicznie zakochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.08.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Proste słowa ale jakże piękne w swej prostocie on to do mnie powiedzial !!! to czy ja juz moge byc zastepca?? zrobilabym wtedy z Wami porzadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 16.08.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Proste słowa ale jakże piękne w swej prostocie on to do mnie powiedzial !!! to czy ja juz moge byc zastepca?? zrobilabym wtedy z Wami porzadek Pokładam w tobie duże nadzieje. Oby nie na wyrost. Nie zmarnuj okazanago ci zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.08.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 obiecuje ciezko pracowac pot zaleje moje oczy tylko co ja z tego bede miala?? jakis papier z faxsmile?? czy na poczatek moge zrobic sekcje Veronce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts