selimm 29.05.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 a dwojaczki bedą dla wszystkich co czytają ...ps. bociek w drodze... glizde trza zgrillować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.05.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 sprawdzałem, pełno petów pełen poetów? poeci to tez doły społeczne biede klepią zakręć mnie może 1950 w słoiku, niech ja ochłonę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.05.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 ja sie otrzaslam juz. dzisiaj przyjezdzaja czterej pancerni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.05.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 ja sie otrzaslam juz. dzisiaj przyjezdzaja czterej pancerni. będa może mieli kota? Łysego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.05.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Jak duzo puszek to Pawson tam byl pewnikiem Aggi nie wierzgaj tak Zochna myslalam , ze wrozysz z oczu tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 będa może mieli kota? Łysego ? nic nie wiem o kocie slyszalam ze przyjezdzaja po wiosenny bez .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Moglabym Marusia byc jakbysmy sie w pancernych bawili albo lepiej Lidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 a wiesz , ze jak ostatnio spotkalam sie z Marusia* na targu to mowila ze Lidka do dzisiaj nie moze jej Janka darowac * http://img308.imageshack.us/img308/6539/marusia9ke.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Pamietliwa jest bardzo . Jak Aggi Podobna nawet troche Z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 no tak . ale to jest akurat przod . chyba Aggi tez sie w Janku kocha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.05.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Nie wiem czy Ona sie w Janku kocha , ale wiem w kim sie kocha . W takim jednym co go z dolow spolecznych wygrzebala Ma na imie Stefan , ma wasy i brzuch piwny. I tez jajka siedzace chyba ma , ale nie jestem pewna tego Ja sie tam kocham w Jadze i w Balbinie . Aggi sie z Balbina kloci, ale ja Balbine wyzwole. Juz niedlugo Umyjcie pupe i pod pachami na rano , bo bedziemy czystosc sprawdzali . Redakcja chyba nas odwiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.05.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Łaskotki mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 30.05.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Nie wiem czy Ona sie w Janku kocha , ale wiem w kim sie kocha . W takim jednym co go z dolow spolecznych wygrzebala Ma na imie Stefan , ma wasy i brzuch piwny. I tez jajka siedzace chyba ma , ale nie jestem pewna tego Ja sie tam kocham w Jadze i w Balbinie . Aggi sie z Balbina kloci, ale ja Balbine wyzwole. Juz niedlugo Umyjcie pupe i pod pachami na rano , bo bedziemy czystosc sprawdzali . Redakcja chyba nas odwiedzi ale mamy się myć wieczorem na rano czy rano na rano??? ja tam na tej stacji to same skorupki po jajkach widziałam.......... podeptane okrutnie były......... a wiecie gdzie jest najwięcej jajek w proszku............................na cmentarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.05.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dzisiaj, kiedy jechalem do pracy, ktos mi wyskoczyl na maske tramwaju. Sadzac po gumofilcach i blednym spojrzeniu - mogla to byc Zielona...Miala cos napisane na kartce, ale niespecjalnie zrozumialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 strzeż się przeciągów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 strzeż się przeciągów ? a kto się przeciąga i z kim ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.05.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Nie wiem czy Ona sie w Janku kocha , ale wiem w kim sie kocha . W takim jednym co go z dolow spolecznych wygrzebala Ma na imie Stefan , ma wasy i brzuch piwny. I tez jajka siedzace chyba ma , ale nie jestem pewna tego Ja sie tam kocham w Jadze i w Balbinie . Aggi sie z Balbina kloci, ale ja Balbine wyzwole. Juz niedlugo Umyjcie pupe i pod pachami na rano , bo bedziemy czystosc sprawdzali . Redakcja chyba nas odwiedzi rrmi Stefana ekspediowano w dół społeczny nazad, po zużyciu. Zresztą był nieporęczny, bęcem się w futrynach klinował, ciągle był z nim probem i straż przyjeżdżała. Janek miał siedzące jajka. Siedziały na wierzbie i jadły śliwki. W Babie - Jadze???? A ona wie??? wyzwalaj, jeszcze jej kokardę upitolę na ogonie, byle by z Tobą poszła I pupę jej umyję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.05.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 strzeż się przeciągów ? a kto się przeciąga i z kim ?? wyzwól swoją wyobraźnię, co Cię będę ograniczać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 strzeż się przeciągów ? a kto się przeciąga i z kim ?? wyzwól swoją wyobraźnię, co Cię będę ograniczać ..... O JEZU aż tak ... no ładnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 strzeż się przeciągów ? a kto się przeciąga i z kim ?? wyzwól swoją wyobraźnię, co Cię będę ograniczać ..... O JEZU aż tak ... no ładnie ... No no , słuszną linię ma nasza władza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts