Pawson 30.05.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ja tam nie wiem jaką ma linię władza... może jakby wkleić zdjęcie władzy w bikinii toby się dało ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Może władza sie sama wklei w ramach bratania sie z ludem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 A który rodzaj władzy- x czy y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Bo jak y, to ja chętnie tu jeszcze poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Beaty , masz kogoś konkretnego na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Upsss... Noooo, na początek może Giertych? Zobaczyło by się, czy wszędzie jest taki duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dzisiaj, kiedy jechalem do pracy, ktos mi wyskoczyl na maske tramwaju. Sadzac po gumofilcach i blednym spojrzeniu - mogla to byc Zielona... Miala cos napisane na kartce, ale niespecjalnie zrozumialem. to insynuacje.... wszak gumofilce zostaly mi w trakcie imprezy nocnej zabrane (i do tej pory sie nie odnalazly ) hmmmm ..............jakis fetyszysta grasuje po oddziale czy co? to raz a dwa na kartce bylo napisane...ups...wygadalam sie (swoja droga mmmad- jechales gora 30/h boszzz co ja sie nameczylam zeby ci sie pod kola rzucic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Bo jak y, to ja chętnie tu jeszcze poczekam hallo Y jest mój !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Skoro tak , to trzeba sklonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 trza sobie literki pozaklepywać w alfabecie bo zaraz się gotowe skończyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Skoro tak , to trzeba sklonować ooo nie wiem czy spoleczenstwo by to przezyło Pawson - no to klep literke ... jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zielona , Beaty pisała o jakimś tam y . Przecież Twój to Y , a to wielka różnica PS. Lewy gumofilec mignął mi za szafką na leki , może ktoś tam spiryt na wieczór chowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zielona , Beaty pisała o jakimś tam y . Przecież Twój to Y , a to wielka różnica PS. Lewy gumofilec mignął mi za szafką na leki , może ktoś tam spiryt na wieczór chowa ? To jest mały y i duży Y ooo to sorry nie wiedziałam a gumofilec - moj ci on za ta szafa ale chyba kupie nowe , bo nie wiem co za brewerie z nim żeście wyczyniali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 gumiak poszedł się zdrzemnąć za szafkę ... wymęczony został ostatnio strasznie ... literek nie rezerwuje ... a nóż widelec tych nikt nie weźmie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 gumiak poszedł się zdrzemnąć za szafkę ... wymęczony został ostatnio strasznie ... Szkoooda , fajny był Po przejściach wygląda jak japonka i może co najwyżej służyć do odganiania much i komarów Coś ich ostatnio duzo za latrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.05.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 wyzwól swoją wyobraźnię, Jego wyzwolic moze tylko prawda I ona da mu wolnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.05.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 wyzwól swoją wyobraźnię, Jego wyzwolic moze tylko prawda I ona da mu wolnosc rrmi czy Ty masz może jakieś astralne kontakty z remx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.05.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 malo mi dzisiaj łba nie urwało. Padło auto, nie, nie moje. Tomka padlo i ja sie poświęciłam go holować A na koniec dowiedziałam się, że nie umiem i że to ja mam pilnować, aby linka była naciągnieta zemsta będzie sroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.05.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 czy kontakty astralne moga zaowocowac czyms namacalnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.05.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dzisiaj, kiedy jechalem do pracy, ktos mi wyskoczyl na maske tramwaju. Sadzac po gumofilcach i blednym spojrzeniu - mogla to byc Zielona... Miala cos napisane na kartce, ale niespecjalnie zrozumialem. to insynuacje.... wszak gumofilce zostaly mi w trakcie imprezy nocnej zabrane (i do tej pory sie nie odnalazly ) hmmmm ..............jakis fetyszysta grasuje po oddziale czy co? to raz . Gumofilce ja mialem. Bledne spojrzenie - ten drugi/ta druga. a dwa na kartce bylo napisane...ups...wygadalam sie (swoja droga mmmad- jechales gora 30/h boszzz co ja sie nameczylam zeby ci sie pod kola rzucic..... Zwlaszcza, ze jechalem w drugim wagonie Na kartce bylo cos w stylu: za 2 mile skrec na wschod, a potem w srode skrec w prawo. Strzeż się ....ów! Aggi, moze to bylo "pociagów"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts