Aggi 30.05.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 mogło być "pociagów" Zielona zresztą miała już nauczkę dlatego może ostrzegać innych, chociaż ja raczej nie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Wy się rozbijacie, a ja mam problem! Pytam i pytam na tej wymianie doświadczeń i nic Tłumaczę sobie to tym , że Wy luzik -pobudowali, pomalowali i ...... Chodzi o farbę A propos tramwajów- dawno ich nie widziałam i w związku z tym mam pytanie- czy można pomylić je z żubrem? Bo jak tak, to znaków ostrzegawczych o żubrach nie wymyślili... Zielonooka współczuję Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.05.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 czy kontakty astralne moga zaowocowac czyms namacalnym ? tak, zwłaszcza jak "macasz" gwiazdy* *gwiazda - z gr. aster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.05.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Wy się rozbijacie, a ja mam problem! Pytam i pytam na tej wymianie doświadczeń i nic Tłumaczę sobie to tym , że Wy luzik -pobudowali, pomalowali i ...... Chodzi o farbę A propos tramwajów- dawno ich nie widziałam i w związku z tym mam pytanie- czy można pomylić je z żubrem? Bo jak tak, to znaków ostrzegawczych o żubrach nie wymyślili... Zielonooka współczuję Ci. my nie-luzik, my luzik uprawiamy, on nie jest przyrodzony, to luzik nabyty nie pobudowali - jakby pobudowali, to by mieszkali, a nie pyskowali na forumie Jak chce pacjentów na rynek wysłac to by link wkleiła, człek by nie błądził Ja widze codziennie, tak - sa bardzo podobne i można je pomylić, tylko inaczej porykują, no i żubry sią żyworodne, a tramwaje jajorodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 nie umiem ukladac wierszy tak pieknie jak Aggi to ja napisze: taralala la moze do czegos sie zrymuje? a propos wspolczucia - hmm to mile ale to tramwaj ucierpial w zderzeniu a nie ja (ja juz mam doswiadczenie z pociagami... to taki tramwaj moze mi...zagrac na tąbce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Proszę o zrozumienie... Przerwa była i dzieciaki za bardzo ryczały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.05.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 bocian się roztrzaskał nie żebym mu źle życzyła, ale w sumie dobrze, że miał za duże obciążenie Zielona, nie strasz pociągów kobieto, bo jeździć przestaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.05.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Proszę o zrozumienie... Przerwa była i dzieciaki za bardzo ryczały aaaa, znaczy, że bocian chwilę przed katastrofą zrobił u Ciebie tzw. zrzut ??? dobrze, że nie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zielona, nie strasz pociągów kobieto, bo jeździć przestaną dopsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.05.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zielona, nie strasz pociągów kobieto, bo jeździć przestaną dopsze.... chora jesteś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zielona, nie strasz pociągów kobieto, bo jeździć przestaną dopsze.... chora jesteś ??? no na głowe... jak wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zielona, nie strasz pociągów kobieto, bo jeździć przestaną dopsze.... chora jesteś ??? no na głowe... jak wszyscy Zielona a gdzie się Tobie tak porobiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zielona, nie strasz pociągów kobieto, bo jeździć przestaną dopsze.... chora jesteś ??? no na głowe... jak wszyscy Zielona a gdzie się Tobie tak porobiło ? obawiam sie ze juz w przedszkolu .... ale jakby co - to powiem ze to Wy mnie doprowadziliscie do takich stanow (słyszalas ze rzucam sie na tramwaje i strasze pociagi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 O tramwaju słyszałam że mmmad nim jechał ale w drugim wagonie . A z tym pociągiem to o ssso chodzi ? Miał jechać , cały wieczór czekałam , chciałam chusteczką chociaż pomachać i nic , jakaś lokomotywa tylko mignęła , nawet maszynisty nie dojrzałam , taka szybka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Maszynista jaaaaaa go widziałam z 1950 siedział na bani- na bank! a bociana to z procy ustrzeliłam wiecznie jakieś umigi robił ostatnio pojawił się 14 lat temu gdzie on latał? u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 U nas latał , latał i .... wylatał , jednym sąsiadom oszczeniła się sunia a u dwóch kolejnych będą kocięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.05.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Jam jest przywodca duchowy w tem stadku Mialam objawienie i wszyscy tam byliscie .W tym objawieniu znaczy.Teraz juz wiem wszystko Aha , dlugi powiedzial , ze jest Go za duzo , wiec zjemy czesc dzis z grilla na kolacjeCzesc dlugiego oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.05.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Wy się rozbijacie, a ja mam problem! Pytam i pytam na tej wymianie doświadczeń i nic Tłumaczę sobie to tym , że Wy luzik -pobudowali, pomalowali i ...... Chodzi o farbę A propos tramwajów- dawno ich nie widziałam i w związku z tym mam pytanie- czy można pomylić je z żubrem? Bo jak tak, to znaków ostrzegawczych o żubrach nie wymyślili... Zielonooka współczuję Ci. my nie-luzik, my luzik uprawiamy, on nie jest przyrodzony, to luzik nabyty nie pobudowali - jakby pobudowali, to by mieszkali, a nie pyskowali na forumie Jak chce pacjentów na rynek wysłac to by link wkleiła, człek by nie błądził Ja widze codziennie, tak - sa bardzo podobne i można je pomylić, tylko inaczej porykują, no i żubry sią żyworodne, a tramwaje jajorodne. my nie-luzik, my luzik uprawiamy, on nie jest przyrodzony, to luzik nabyty mów za siebie ja mam wrodzony nie pobudowali - jakby pobudowali, to by mieszkali, a nie pyskowali na forumie mów za siebie ja już mieszkam i pyskuję Jak chce pacjentów na rynek wysłac to by link wkleiła, człek by nie błądził powiem za Beaty, Bieruń Rynek Ja widze codziennie, tak - sa bardzo podobne i można je pomylić, tylko inaczej porykują, no i żubry sią żyworodne, a tramwaje jajorodne. O DZIĘKI CI, Aggi już wiem gdzie są moje jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Jam jest przywodca duchowy w tem stadku Mialam objawienie i wszyscy tam byliscie . W tym objawieniu znaczy. Teraz juz wiem wszystko Aha , dlugi powiedzial , ze jest Go za duzo , wiec zjemy czesc dzis z grilla na kolacje Czesc dlugiego oczywiscie A długi wie że jest dziś fundatorem kolacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 znaczy sie dzisiaj długi stawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts