Beaty 30.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kabel jest? Gdzie? Kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 znaczy sie dzisiaj długi stawia Nie , długi tylko funduje a jadło i napitki serwuje rrmi Beaty , jaki kabel , co Ty tam trzymasz za plecami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 wszak gumofilce zostaly mi w trakcie imprezy nocnej zabrane (i do tej pory sie nie odnalazly ) hmmmm ..............jakis fetyszysta grasuje po oddziale czy co? ej , odpimkolcie sie od moich gumiakow co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 wszak gumofilce zostaly mi w trakcie imprezy nocnej zabrane (i do tej pory sie nie odnalazly ) hmmmm ..............jakis fetyszysta grasuje po oddziale czy co? ej , odpimkolcie sie od moich gumiakow co zara, zara, przeca one były moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 dajcie so bie po pysku i niech zapanuje zgoda... po gumiakach już śladu nie ma DAWNO ... czemu jeszcze nic nie pijemy ?? Beaty jakbymy pobudowali to-by-my remontowali .... tak czy siak wszystkie drgoi prowadza do szpitala a w szpitalu do apteczki ze spirytusem salicylowym a ja ide na fajke .. jak to przystoi dołom społecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 wiec zjemy czesc dzis z grilla na kolacje Czesc dlugiego oczywiscie którą c zęść - wybierz taka co nie uzywa i mu zal nie bedzie trzeba byc humanitarnym (czy jakos tak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 wszak gumofilce zostaly mi w trakcie imprezy nocnej zabrane (i do tej pory sie nie odnalazly ) hmmmm ..............jakis fetyszysta grasuje po oddziale czy co? ej , odpimkolcie sie od moich gumiakow co zaraz zaraz.... Ty masz GUMIAKI ja mam GUMOFILCE (versja de lux ) tzn. mialam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Pawsonku- nie strasz! Ja chcę po malowaniu siedzieć na tarasie i liczyć stokrotki, a nie uganiać się za szparami Ty, a dobry jest ten salicylowy? ja mam brzoskwiniowy- chyba już 5- dniowy? Chcesz zróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 jasne ... poprosze pól metalowego kubka ... tylko nie mow wszystkim ze masz ... bo nam wypiją ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Czyli kolekcjoner jesteś Co Ci jeszcze po wojsku zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 jasne ... poprosze pól metalowego kubka ... tylko nie mow wszystkim ze masz ... bo nam wypiją ... Za późno , ORMO czuwa Beaty , nalej i mnie kapeczkę , na dobry sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 górne pół czołgu .. co mi koledzy dla jaj do walizki spakowali jak do rezerwy wracałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 górne pół czołgu .. co mi koledzy dla jaj do walizki spakowali jak do rezerwy wracałem Znaczy się do domu wracałeś z lufą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 jasne ... poprosze pól metalowego kubka ... tylko nie mow wszystkim ze masz ... bo nam wypiją ... Za późno , ORMO czuwa Beaty , nalej i mnie kapeczkę , na dobry sen a masz slonecznika na zagryche ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 a masz slonecznika na zagryche ?? ja moge szluga kopsnac za pol szklanki pasi? dlugiego od szynki obkroimy nie uzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 górne pół czołgu .. co mi koledzy dla jaj do walizki spakowali jak do rezerwy wracałem Znaczy się do domu wracałeś z lufą ? nie, na piechote ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 jasne ... poprosze pól metalowego kubka ... tylko nie mow wszystkim ze masz ... bo nam wypiją ... Za późno , ORMO czuwa Beaty , nalej i mnie kapeczkę , na dobry sen a masz slonecznika na zagryche ?? No jasne , się państwo częstują Reszta rośnie pod płotem , będzie na zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 To płota jeszcze nie przepili? Lać nie będę, bo mi kubków brakło tzn. zmywarka wysiadła Pawson przyszedł ze swoim - bierzcie przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 no to na druga nóżkę ,,, siup beaty mam nadzieje ze masz tego wiecej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kapka jeszcze została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts