rrmi 30.05.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Reszta rośnie pod płotem , będzie na zaś a czyj ten plot to wazne jest bo jak Zielonej to bieda ps .jak przeczytalam o najsciu to mi sie wlosy zjezyly srutaka kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Rrmi - oj za późno , za późno , o tej porze o śrutaku gadać! A jak skosztowała? błędne oko może mieć! ja się ewakuuję! Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Płot jest mój więc spoko Beaty , ja poproszę pół kapeczki do kubeczka . rrmi , co z tym najściem ? , zaniepokoiłam się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.05.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Maxtorko najscie miala Zielonooka u siebie na wlosciach , w Jej dzienniku poczytaj temu gadam , ze sruto potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Maxtorka- a rurkę dołożyć? czytaj - nie lufę, co ją Pawsonek z wojska przytaszczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Reszta rośnie pod płotem , będzie na zaś a czyj ten plot to wazne jest bo jak Zielonej to bieda ps .jak przeczytalam o najsciu to mi sie wlosy zjezyly srutaka kup oj bieda bieda - ja jestem bardzo emocjonalnie zwiazana z tym płotem (rrmi- melduje ze srutak kupiony i w razie czego bedzie sie strzelac - Pawson ponoc w wojsku byl i raz nawet 1 pocisk w kierunku nieprzyjaciela oddał - to nas nauczy co i jak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.05.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ale se postrzelamy , fajosko sie bedziemy bawili kogo pierwszego przestarszymy? Masz jakies typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ale se postrzelamy , fajosko sie bedziemy bawili kogo pierwszego przestarszymy? Masz jakies typy? hmmm... to mi zagwostke zadalas.... liste ułoze.... w kolejnosci bedziemy straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.05.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ha ha przyjdzie lesniczy i zrobi porzadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ha ha przyjdzie lesniczy i zrobi porzadek ha ha przyjdzie lesniczy i zrobi sie z nim porzadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 przyjdzie lesniczy i zrobi sie z nim porzadek OOOO!!!!!! Madrego dobrze posluchac . I niech Zochna nas tym lesniczym nie straszy Ja tam sie nie boje , bo mam dwa naboje powaznie gadam Maxtorka dziennik czyta Twoj zaloze sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 A o to chodzi , czytałam , czytałam , normalnie nóż się w kieszeni otwiera . Ale teraz już jest spokój , prawda Zielona ? Beaty , może być rurka albo słomka , szybciej ten spiryt będzie działać to i mniej wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.05.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 I niech Zochna nas tym lesniczym nie straszy przyjdzie dwoch czterech, dziesiec , tysiac .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 [ Maxtorka dziennik czyta Twoj zaloze sie juz go wcześniej czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 A o to chodzi , czytałam , czytałam , normalnie nóż się w kieszeni otwiera . Ale teraz już jest spokój , prawda Zielona ? teraz? hmmm...a nie wiem , bo ja tu a dzialka tam troche dalej... ale ogolnie spokoj - az nudno...(zebym nie wykrakala tfu tfu! ) hmmm tak sie zastanawiam co ta Zochna z tym lesniczym kombinuja.... bo tak: Majka cos juz o sasiedzie pisac przestala - moze sie przestali milowac?, malorolny nie napisal do mnei zadnego maila (choc na scianie szopy gdzie spalam wyrylam mu to kozikiem) wychodzi na to ze kolej na Zochne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 no dobra - Pawson uciekl bo mu strzelac z Maxtorka w literki alfabetu kazałysmy ale ktos straze trzymac musi - coby te tysiace lesnikow nas nienapadło.... to ide pierwsza (taka nieprzeszkolona ale nic to .... po ciemku to i tak nie trafie wiec to wszystko jedno ze nie wiem z ktorej strony wylatuje ten pocisk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Maxtorka - jak masz nóż w kieszeni otwarty to ja Ci nie będe żałować! Zielonookiej współczuję i wiem co czuje Łachudra nam dzisiaj splądrował działkę normalnie nas okradł oczywiście robotnicy byli i , a jakże, pracowali i jeszcze wygrażał, że przy szerszym audytorium- czyt. w mojej szkole, zrobi raban- czyt. dostał karę z urzędu skarbowego i się miota muszę głębszego- tylko czemu już dno widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zielona , w razie gdyby co najpierw krzyknij - stój bo strzelam , potem trzy strzały w powietrze , a jak już będzie blisko to przyłóż kolbą w łeb i wołaj o pomoc . Beaty , współczuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.05.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 chyba wiem dlaczego Zochna romansuje z lesniczym- -pewnikiem dom z bali bedzie stawiala PS.Majka nie mscij sie , bo jajka nie beda siedzialy. Aggi , Aggi chcesz szparaggi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.05.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Aggi , Aggi chcesz szparaggi? ktoś nasrał w czerwony kapturek nie chcem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts