_bogus_ 31.05.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Aggi - a tobie cóż, azaliż ? Poranna deprecha? Właściwe czerwone kapturki masz we wątku dla samców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 31.05.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 wiec zjemy czesc dzis z grilla na kolacje Czesc dlugiego oczywiscie którą c zęść - wybierz taka co nie uzywa i mu zal nie bedzie trzeba byc humanitarnym (czy jakos tak ) Jak smakuje mozg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.05.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 wiec zjemy czesc dzis z grilla na kolacje Czesc dlugiego oczywiscie którą c zęść - wybierz taka co nie uzywa i mu zal nie bedzie trzeba byc humanitarnym (czy jakos tak ) Jak smakuje mozg? To u ciebie będziemy jedli coś z drobiu ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 wiec zjemy czesc dzis z grilla na kolacje Czesc dlugiego oczywiscie którą c zęść - wybierz taka co nie uzywa i mu zal nie bedzie trzeba byc humanitarnym (czy jakos tak ) Jak smakuje mozg? To u ciebie będziemy jedli coś z drobiu ????????? ałuć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 31.05.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 znaczy sie dzisiaj klinika czynna z rana kogo jemy ?? bo mam sztućce czyściuśkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.05.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 znaczy sie dzisiaj klinika czynna z rana kogo jemy ?? bo mam sztućce czyściuśkie szpinak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 31.05.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 wiec zjemy czesc dzis z grilla na kolacje Czesc dlugiego oczywiscie którą c zęść - wybierz taka co nie uzywa i mu zal nie bedzie trzeba byc humanitarnym (czy jakos tak ) Jak smakuje mozg? To u ciebie będziemy jedli coś z drobiu ????????? Mam nadzieje, ze moje mmmad-ness zgodzi sie co najwyzej na watrobke. Na marsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 31.05.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ale do wątróby muszą być fryty ... i kogo by tu do frytownicy zagonić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 31.05.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Aggi!!!To o niej MIL mawiala, ze ma ten... no... jak to bylo... kartoflany nos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.05.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Aggi!!! To o niej MIL mawiala, ze ma ten... no... jak to bylo... kartoflany nos? nosa nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.05.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 chodzcie lepiej na borowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 31.05.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 A ja juz przeczytalem: browarki... W kwestii wyjasnienia: dla mojej zony borowki to jagody (te, co sa czerwone jak sa zielone, a czarne kiedy sa granatowe). A dla mnie borowki to borowki (te, co sa czerwone jak sa czarne). Ktore proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.05.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Obojetnie Bimber bedziemy pedzili Tylko tym lesniczym sie martwie , bo Zochna tak nim szczuje Zawsze mozemy zrobic go w trabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 pewnie jagody, bo z borówki trudniej dostepne w kolorze czarnym, a moze czerwonym w dodatku podobno lisy na nie sikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.05.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 pewnie jagody, bo z borówki trudniej dostepne w kolorze czarnym, a moze czerwonym w dodatku podobno lisy na nie sikają zmienilam post...info o tasiemcu bąblowcu chyba bylo zbyt drastyczne bo wszytkich wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.05.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 mnie nie wywialo , a zgorszyc starsza kobiete ciezko nawet tasiemcem-bablowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 31.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a po co nam bimber lepiej zrobić zupę z borówek / jagód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 bimber jest do picia , nie wiedziales?a borowki sa halucynogenne jak grzybypolubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.05.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a borowki sa halucynogenne jak grzyby ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.05.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ???????? no naprawde jak sie kiedys najadlam to mialam takie objawy a moze to nie bylo po borowkach , tylko tak wogole kto wie? moze jestem jakiemus rycerzowi jeszcze pisana rrmi czy Ty masz może jakieś astralne kontakty z remx? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts