zielonooka 31.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a bo mam dziwne zawroty glowy..... co ja jadlam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Pewnie w ciazy jestes , to i masz zawroty Fajnie , bedziemy mieli szpitalne dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Pewnie w ciazy jestes , to i masz zawroty Fajnie , bedziemy mieli szpitalne dziecko Pewnie znów będzie na mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Pewnie znów będzie na mnie... Nie bedzie , jestem swiadkiem , ze wtedy byles przy obrzadku Zreszta ja po sasiedzku wtedy kroliki ukladalam http://www.animalfreedom.org/slideshow/images/maststall.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.05.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Pewnie znów będzie na mnie... Nie bedzie , jestem swiadkiem , ze wtedy byles przy obrzadku Zreszta ja po sasiedzku wtedy kroliki ukladalam http://www.animalfreedom.org/slideshow/images/maststall.jpg Te z prawej to chyba na mnie leciały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.05.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Nie lecialy , one sa powazne swinie , jakby kto pytal. A ja prosze jaka jestem pracowita , tyyyyyyyle krolikow ulozyc http://www.animalfreedom.org/slideshow/images/fixierte-kaninchen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.05.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Nie lecialy , one sa powazne swinie , jakby kto pytal. A ja prosze jaka jestem pracowita , tyyyyyyyle krolikow ulozyc http://www.animalfreedom.org/slideshow/images/fixierte-kaninchen.jpg rozumiem że była to wysyłka do playboya... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Nie , nie do playboya . Bedziemy z nich robic klapki na oczy Dla narodu , zeby nie widzial co sie dzieje dookola. ps jakas fajna laska na forum przyszla i do tego po angielsku mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.05.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Nie , nie do playboya . Bedziemy z nich robic klapki na oczy Dla narodu , zeby nie widzial co sie dzieje dookola. ps jakas fajna laska na forum przyszla i do tego po angielsku mowi Ale klapki to czarne, a te bestie są białe... A laska to jakaś hazardzistka...juz jej Geno nawtykał z lekka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.05.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 No nic wieję do łożka bo od rana znów młyn...noce latem jakies takie krótkie... nie wiem czemu - chyba Kopernik za bardzo namieszał. Buziaki i pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.06.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Kopernik była kobietą, więc mogła namieszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 a co ona bidna ta Kopernik mogła namieszać ... gapiła się ciągle w niebo ... może bidulka miała coś nie tak z kręgosłupem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 zadne dziecko !!! nie straszyc mnie tu! to niehumanitarne ps. jaka laska? ja tez chce zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.06.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 zadne dziecko !!! nie straszyc mnie tu! Wlasnie! Sluchac! Nie wolno denerwowac kobiet w ciazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ja nie siedze kolo zielonej przy obiedzie .. bo moze zygac ... jak to ciezarne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 puk... puk.... to jest odglos mojego palca stukajacego sie w czoło ja przypominam ze mam chwilowo przymusowy celibat co ja? wiatropylna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.06.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Teraz taki okres w roku ze wszystko możliwe (bociany nisko latają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.06.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Raczej nie. Ale mowilas, ze nie pamietasz, co sie stalo z gumiakami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ? nie mowilam ze "niewiem co sie stało" mowilam "ze mi je zabrali w trakcie nocnej imprezy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.06.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nie lecialy , one sa powazne swinie , jakby kto pytal. A ja prosze jaka jestem pracowita , tyyyyyyyle krolikow ulozyc rrmi - Ty "stachanowcu" I znowu 150% normy Ciekawe, jak to sie skonczy Pasztety beda, cz cóś... Gdzie ta anglojezyczna laska...ja chyba znowu na leczenie sie zapisze, cos wzrock mi nie dopisuje ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts