remx 16.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Samo wybranie ciebie na to stanowisko powinno być dostateczną nagrodą i zachętą. Nagroda cię nie ominie - na tamtym świecie. Nie pytaj co ja mogę zrobić dla ciebie, zapytaj co ty możesz zrobić dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Nie pytaj co ja mogę zrobić dla ciebie, zapytaj co ty możesz zrobić dla mnie. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Nie pytaj co ja mogę zrobić dla ciebie, zapytaj co ty możesz zrobić dla mnie. Amen ale jaki amen? mam ta koze ze skory obedrzec???? oddac pieniadze za nerke??? czego Ty wiecej chcesz? jako zastepca chyba mam prawo zrobic Ci zastrzyk a masz tu... no dobrze ukradne ten helm od Aggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 16.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 czego Ty wiecej chcesz? Zdjęcia, daj mi swoje zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.08.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 widze , ze nie mam wyboru , ale nie pokazuj nikomu http://www.gagreport.com/Funny_Pictures/Twisted%20Animals%20Album/thumbnails/scooter_cow_jpg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.08.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 secret service z mchu i paproci A Żwirek i Muchomorek jako grupa interwencyjno-terapeutyczna no ! to ja ju moge zdziebko krawat poluzować ze Żwirkiem nie idzie, za bardzo się zbryla - a miś Bubu ( dyszy mi na plecach ) i weterynarz Fred nadadzą się ?? donoszę : o 5 za trzy - oddział patrolowało kilku ukrytych pacjent jeden szwędał się 5.07 i kapciów szukał po 6 - kilku się rzuciło wpisy do dziennika siostry Sraczet robić Wielka Szczota nie zmiatał dziś z izolatki - nadal charczenie reszta bezet - spali z termometrem w dziobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 17.08.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 z izolatki - nadal charczenie Nie strasz, bo to nie Halloween! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 remx dlaczego nie podziwiasz zdjecia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 17.08.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Kiepsko na nim wyszłaśJakieś prześwietlone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Kiepsko na nim wyszłaś Jakieś prześwietlone to nie przeswietlenie to nadwaga , ale wziela sie od tych szpitalnych zastrzykow ale rowerek ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 17.08.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Nie wyświetla mi się Twoja nadwaga może wynikać z nierozwiązanych problemów, które tłamsisz w sobie. Powiedz co cię męczy? Kiedy ostatnio byłaś u spowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Moim najwiekszym problemem jest chec bycia lekarzem dowodzacym , ale zeby to osiagnac musze Ciebie sprzatnac a czy moge tutaj sie wyspowiadac ? na zakrystie po dobroci nie pojde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.08.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ja spowiadam. mam praktykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ja spowiadam. mam praktykę a nie przeplotkujesz? a moze razem pozbedziemy sie remxa?? wtedy mamy szpital dla siebie taki rodzinny biznes moze i klucznikowi damy zastrzyk , potem wsadzimy na krowe i w droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 17.08.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Moim najwiekszym problemem jest chec bycia lekarzem dowodzacym , ale zeby to osiagnac musze Ciebie sprzatnac : Wiem o tym. Dlatego muszę uważać i wypowiedzi utrzymywać w tonie wyważonym. To że zgrzeszyłaś pychą i ignorancją to już wiem. Twoje zacietrzewienie i wybujałe ambicje ( a niewykluczone że także temperament) nie pozwalają ci spać w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 [. Twoje zacietrzewienie i wybujałe ambicje ( a niewykluczone że także temperament) nie pozwalają ci spać w nocy. jak mozesz to wiedziec musze udac sie do chlodni w celu kontemplacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 17.08.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 jak mozesz to wiedziec Bo charakteryzuję się bystrym i przenikliwym umysłem, przeszywającym na wskroś wzrokiem. Osobą nie wybaczającą najdrobniejszych nawet potknięć Przy cytowaniu mojej wypowiedzi zapomniałaś usunąć nawias kwadratowy i kropkę. To niewybaczalne w takich okolicznościach. Jeżeli ktoś zapomina usunąc nawias ( i kropkę) to może kiedyś zapomnieć podać lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 to musi byc prawda o czym piszesz Mistrzu nawiasu nie chcialo mi sie usunac czy to znaczy , ze nie chcialoby mi sie podac lekarstwa?? czy to musi byc to samo?? moze jest jakies inne wytlumaczenie za kare zbiore recznie humus docen moje zaangazowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 17.08.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 nawiasu nie chcialo mi sie usunac czy to znaczy , ze nie chcialoby mi sie podac lekarstwa?? czy to musi byc to samo?? Jeżeli nie chciało ci się usunąć nawiasu, to może kiedyś nie będzie ci się chciało pomóc pacjentowi. Sama rozumiesz że w tych okolicznościach nie możesz kandydować moze jest jakies inne wytlumaczenie To może być też z chytrości. Jak kroisz chleb to niech zgadnę: kładziesz na niego jeden plasterek kiełbasy. Potem jak jesz spychasz plasterek na koniec kromki tak aby najlepsze zostało ci na koniec O tempora o mores Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 To może być też z chytrości. Jak kroisz chleb to niech zgadnę: kładziesz na niego jeden plasterek kiełbasy. Potem jak jesz spychasz plasterek na koniec kromki tak aby najlepsze zostało ci na koniec O tempora o mores nie , to nie prawda ja po zjedzeniu wiekszosci kanapki odkladam plasterek do lodowki na nastepny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts