_bogus_ 01.06.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Będziem się leczyć wspóólnie - ja też żadnych nowych, zwłaszcza (trudne słowo) anglojęzycznych lasek nie widzę. I chyba u mnie jako faceta to poważniejsza jest choroba ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.06.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 bogus - ciekawe, czy jak sie bedziemy leczyc wspolnie, to widziec bedziemy podwojnie, czy wrecz odwrotnie - wyostrzy sie nam cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.06.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Mam nadzieję że ostatecznie się nam cuś wyostrzy W końcu po to jest leczenie - acz lcznicze naleweczki mogą mieć efekt wręcz przeciwny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ta anglojęzyczna laska to efemeryda . Pojawiło się dziewczę wczoraj przed północą na wymianie doświadczeń z postem pt. My first post on this forum , ładnie się przedstawiło Hi , i"m Liza i tyle ją widziano . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nie wiem juz czym sie bardziej martwic ? Tym , ze Zielona jest w ciazy czy tym , ze nie wiem jak kapelusze zapakowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 hej umawialismy sie ze sie nabijamy z Zochny i jej lesnika a znow jest ze ze mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nie wiem juz czym sie bardziej martwic ? Tym , ze Zielona jest w ciazy czy tym , ze nie wiem jak kapelusze zapakowac? a trampki ci sie zmieściły ?? zochna jest w ciąży z leśnikiem , to chyba będą : bliźniaki (zielona - zadowolona ??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 umawialismy sie ze sie nabijamy z Zochny i jej lesnika tu sie nie ma co nabijac , bo to na powaznie jest tak wyglada poza tym przeciez nie bedziemy sie ze mnie nabijac to TY zostajesz no jeszcze Maxtorka , ale Ona uzywa narzadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 no a Aggi? Pawson Sel ...? czemu zawsze ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Cco kkulawego , cco kkulawego , nnniech bbbierzrze kkkogo chchce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 no a Aggi? Pawson Sel ...? czemu zawsze ja? ze mnie się nie śmieją bo ja zazwyczaj polewam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.06.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nie wiem juz czym sie bardziej martwic ? ...ze nie wiem jak kapelusze zapakowac? rrmi kazdemu członkowi rodziny po jednym na glowke, sama tez sie przyozdob, jak na podroz przystalo i cwierc problemu z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 no a Aggi? Pawson Sel ...? czemu zawsze ja? ze mnie się nie śmieją bo ja zazwyczaj polewam ... To Ty sie smiac nie mozesz zebys nie rozlał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nie wiem juz czym sie bardziej martwic ? ...ze nie wiem jak kapelusze zapakowac? rrmi kazdemu członkowi rodziny po jednym na glowke, sama tez sie przyozdob, jak na podroz przystalo i cwierc problemu z glowy NO CO TY !! rrmi nie może włożyć bo ma rogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.06.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 To właśnie jeszcze lepiej - może włożyć dwa - po jednym na każdy róg ... Ale zaraz, zaraz bo nie łapię. Wiem że rrmi rogatą duszę ma ale że też fizycznie to nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.06.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nie wiem juz czym sie bardziej martwic ? ...ze nie wiem jak kapelusze zapakowac? rrmi kazdemu członkowi rodziny po jednym na glowke, sama tez sie przyozdob, jak na podroz przystalo i cwierc problemu z glowy a członków starczy? znaczy tych rodzimych na te kapelusze oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.06.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ... NO CO TY !! rrmi nie może włożyć bo ma rogi No to nawet lepiej, po kapeluszu na kazdego zalozy i z glowy, znaczy sie...z roga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.06.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ... a członków starczy? znaczy tych rodzimych na te kapelusze oczywiście Hmm...a gdyby tak samolotowych pozyczyla rrmi - ustosunkuj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 z okazji swieta Wam zycze zebyscie zawsze byli dla mnie bardzo mili i zeby zawsze byla kolacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.06.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 z okazji swieta Wam zycze zebyscie zawsze byli dla mnie bardzo mili i zeby zawsze byla kolacja. Aaa tu jestes - odbierz maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts