rrmi 01.06.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 hmm to ja nie wiedzialam , ze te rogi mam musze sie rozmowic ze swoim wlasnym Starym Zielonooka pozycz srutowke ps.faktycznie jak w lustro patrze to cos mi wystaje Myslalam , ze to rozum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 hmm to ja nie wiedzialam , ze te rogi mam musze sie rozmowic ze swoim wlasnym Starym Zielonooka pozycz srutowke ps.faktycznie jak w lustro patrze to cos mi wystaje Myslalam , ze to rozum zakaz strzelania do mężów na tym forum obowiązuje ja mąż to swierdzam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 zakaz strzelania do mężów na tym forum obowiązuje ja mąż to swierdzam !!!! ale moj maz siedzi obok na kanapie , wiec na forum nie bede strzelala Trzeba pozamiatac pod lozkami , jakies dziwne rzeczy sie tam walaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Trzeba pozamiatac pod lozkami , jakies dziwne rzeczy sie tam walaja znalazłaś moją hodowle stonki ziemniaczanej ZOSTAW JE !! ONE SĄ MIŁE I NIEWINNE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.06.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 kulde no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 kulde no... KULDE? ups sorry Sel nie chcialam ci tym ostatnim prawym sierpowym wybic tego zęba na przedzie..... srutówke zostawiłam na wiezyczce ale juz lecę, pedzę, niesę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.06.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 nóz jest pikny i ostry.. ukradlem rowerek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.06.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 hmm to ja nie wiedzialam , ze te rogi mam ps.faktycznie jak w lustro patrze to cos mi wystaje Myslalam , ze to rozum pożycz .... te rogi różowe larwy stonki bogłyby uchodzić za krewetki smutno mi chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 smutno mi chyba z powodu ze lato ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 smutno mi chyba z powodu ze lato ? gdzie ty masz lato? to ze Sel podiwanił rowerek trójkołowy i jezdzi nim w kólko w pizamie (tylko górnej częsci ) po dziedzińcu nie znaczy ze jest goraco i mu sie głowa przegrzała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 smutno mi chyba z powodu ze lato ? kto lato ?? i z kim lato ??? sel nie rozjedź mielonki co sobie hasa po parku ... ej ... czy my dzisiaj mozemy pic czy nie ?? bo mam dylemata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 gdzie ty masz lato? ja w ogrodku. a Ty nie masz ogrodka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ej ... czy my dzisiaj mozemy pic czy nie ?? bo mam dylemata No to polej jak masz Potem sie jeszcze jednego doniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ja mam lato w duszy dlaczego ktos kopnal Aggi , przeciezmozna Jej zebro zlamac w taki sposob!!!!! Dam Jej za to kawalek glizdy do polizania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ja mam dzisiaj wode minerlana niegazowana o smaku greujprutowo cytrynowym ... TAK SIE POROBIŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Pawson a mowiles ze masz dylemata .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Pawson a mowiles ze masz dylemata .. no mam .. czy pic czy nie pic jak mnie jakas dobra duszyczka poczestuje czyms wyszlo na pic .. wiec lece po kubek i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Pawson a mowiles ze masz dylemata .. no mam .. czy pic czy nie pic jak mnie jakas dobra duszyczka poczestuje czyms wyszlo na pic .. wiec lece po kubek i czekam a ja jestem zła duszyczka robie ludziom przykrosci i ich tłamszę.... i niedobra jestem... zaraz się okaże ze to ja kopnęłam Aggi z czystej niczym nie zmaconej złośliwości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 A niech mnie to kosztuje http://tschernobyl-initiative.welcomes-you.com/rundreise/bilder/wodka.jpg to na lewa nozke polewam Jutro mamy kilka operacji wiec nie mozemy miec kaca Zielonooka nie zrobilas jej przykrosci , czytalam (znaczy tej archtektce) napij sie w nagrode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 dobrze to piję (a wiecie że tak prywatnie to od 3 tygodni nie mialam w ustach kropli alkoholu? nawet piwa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts