rrmi 01.06.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 a Ty myslisz , ze ja tak popijam jak pisze? chyba juz w AA bylabym na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Pawson a mowiles ze masz dylemata .. no mam .. czy pic czy nie pic jak mnie jakas dobra duszyczka poczestuje czyms wyszlo na pic .. wiec lece po kubek i czekam a ja jestem zła duszyczka robie ludziom przykrosci i ich tłamszę.... i niedobra jestem... zaraz zaraz zielona piszemy tu czasem, leczymy sie w klinice (głównie wódą) ale NIE MYŚL ŻE TAK ŁATWO W MOJĄ ROLĘ WSKOCZYSZ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 (a wiecie że tak prywatnie to od 3 tygodni nie mialam w ustach kropli alkoholu? nawet piwa ) a nie mówiłem a nie mówiłem a nie mówiłem napewno jest w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 napewno jest w ciąży ciekawe czy nie z lesniczym? co Zochna by powiedziala? moglaby nawet targnac sie na zycie z rozpaczy mielibysmy znajomy pogrzeb i na stypie by sie pojadlo dobrych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 a Ty myslisz , ze ja tak popijam jak pisze? chyba juz w AA bylabym na 100% ja sie tak pewnego dnia ...zamysliłam, a ponieważ mi się spodobało ( ) to się zamysliłam jeszcze raz.... i zorientowała sie ze ostatnio to co wieczór albo piwko albo drink no i byłam ciekawa jak to bedzie jak.... nie będzie.... no i odetchnęłam z ulga bo juz 3 tygodnie i luzik.... ale wirtualnie to co sobie będe żałować polewamy! Pawson - to twoja rola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 (a wiecie że tak prywatnie to od 3 tygodni nie mialam w ustach kropli alkoholu? nawet piwa ) a nie mówiłem a nie mówiłem a nie mówiłem napewno jest w ciąży oszzz Ty!!!!! wredny draniu jeden !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 dawac kubki ... lejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 dawac kubki ... lejemy zgubil mi sie klubek mam inne przyrzady http://www.usplastic.com/images/products/buckets/13604p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 dawac kubki ... lejemy ja nie leje do kubka nie trafiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 co Zochna by powiedziala? moglaby nawet targnac sie na zycie z rozpaczy mielibysmy znajomy pogrzeb i na stypie by sie pojadlo dobrych rzeczy prosze bardzo - do uslug na czyje mam sie targac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 dawac kubki ... lejemy ja nie leje do kubka nie trafiam za mało praktyki ... zdecydowanie za mało praktyki no to cyk ... na lewą nóżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nie wiem Zochna na czyje sie targac ? Moze na lesniczego jednak? Kiedys jak sie sikalo do butelki , przed badaniami to mi sie nawet udawalo . Moze ja jestem chlopcem? wez moje wiaderko jak co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nie wiem Zochna na czyje sie targac ? Moze na lesniczego jednak? dobry pomysl dzik pieczony na stypie bedzie Kiedys jak sie sikalo do butelki , przed badaniami to mi sie nawet udawalo . Moze ja jestem chlopcem? ale na deske od klo pewnie nie trafiasz . to nie jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 To juz nie wiem kim jestem , moze mi ktos pomoze , plzzzz bogus mowil , ze mam dusze rogata Ciekawe skad On wie takie rzeczy? Za dziczyzna nie jestem , od malego mialam spory z sasiadem mysliwym Raz za sarne chcialam Go pobic i powiedzialam Mu , zeby te rogi sobie wsadzil , morderca jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ja tam nie wiem ktos ty wiec ci nie pomoge ... moge polac na druga nozke ide nakarmic swoje stonki ... jutro na obiad ziemniakow nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ide nakarmic swoje stonki ... jutro na obiad ziemniakow nie bedzie nie jutro na obiad beda stonki hej zawołajcie Selima - ciemno zimno a on na tym rowerku cały czas z gołym.... ... nerki sobie przeziebi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 moge polac na druga nozke tylko skad wiadomo , ze ja mam dwie nozki? a co jesli sie okaze , ze mam tylko niby nozki , jak ameba czy cos takiego? czy nie bede mogla popijac juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 rrmi ja żem gotów dla ciebie specjalnie w spodeczek natenczas nalac ... cobyś się w czystej wypluskała cała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ide nakarmic swoje stonki ... jutro na obiad ziemniakow nie bedzie nie jutro na obiad beda stonki moje stonki ...nie oddam właśnie im kończę robić getry na drutach ... zaprzyjaźniliśmy się .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 To juz nie wiem kim jestem , moze mi ktos pomoze , plzzzz bogus mowil , ze mam dusze rogata Ciekawe skad On wie takie rzeczy? A to moja słodka tajemnica jest. Ale dobrze - po pijaku powiem. Pawson polewaj. Tak tamto wiadro to je moje. Może trochę zardzewiałe - ale za nie dziurawe i pojemne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts