Pawson 01.06.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 mówisz masz ... ale to co było to wyszło ... a trudno wyjmę swój zapas na czarną godzine ... ostatni flacha pigwówki śmigniem ją we dwóch zanim się baby i rrmi zlecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nie uda sie Wam panowie Juz lece http://www.monolith.pl/blair/lysogory/czarownica2.jpg bogus uwazaj , bo mam nocny dyzur dzisiaj kroplowka moze Ci sie poluzowac i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Jak by co to mam jeszcze goldenwasser. Ktoś na impreze przyniósł 10 lat temu - i nie było jeszcze odważnego żeby to spróbować. Może jak pigwówką się znieczulim to i goldenwasser w końcu rozbijem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 (...) zanim się baby i rrmi zlecą hmmm... czy tylko ja zauwazyłam te rozróznienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nie uda sie Wam panowie Juz lece http://www.monolith.pl/blair/lysogory/czarownica2.jpg bogus uwazaj , bo mam nocny dyzur dzisiaj kroplowka moze Ci sie poluzowac i co? rrmi nie lataj za blisko ognia bo ci sie miotła zafajczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 (...) zanim się baby i rrmi zlecą hmmm... czy tylko ja zauwazyłam te rozróznienie? ... moj wyrafinowany humor został doceniony od razu lepiej na sercu ... (co do palenia to babka faceta nigdy nie zmusi i nie wyprosi ... u mnie A wyprosila rzucenie na jakis czas ... ale jak sie samemu nie chce strasznie to nie ma szans ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 (...) zanim się baby i rrmi zlecą hmmm... czy tylko ja zauwazyłam te rozróznienie? tak widzisz jaka to poniewierka mnie spotyka , tylko dlatego , ze nibynozki mam oswiadczam , ze moja nibynozka wiecej w tym szpitalu nie postanie i sie juz zafajczyla , bo cygaro mam na pojarke elegancko , a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 rrmi masz pigwówy z gwinta na zgodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Rrmi ty nie boj nic twoje nibynozki zgrabniejsze niz niejedna nózka Pawson - wiem, wiem dlatego nie namawiam, nie marudze....i nie ględze nawet ( ) chłopina dorosły - za pozno na tłumaczenie .... ja sie tylko troszku martwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 rrmi masz pigwówy z gwinta na zgodę a ile lykow moge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 i nie ględze nawet ( ) NIEMOŻLIWE tobyś chyba była pierwsza kobietą która tego nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 rrmi masz pigwówy z gwinta na zgodę a ile lykow moge? ile dasz rade ... tylko żebyś szklanej butelki do środka nie zassała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Rrmi ty nie boj nic twoje nibynozki zgrabniejsze niz niejedna nózka wlasnie , no zgrabne i nieowlosione, OOO Pawson zrzedzenie nic nie daje choopow* trzeba brac na sposob *mowie jak nasz pierwszy W razie jak zassam butelke , to bede ja miala w srodku na odpadki i grzybki Wybaczam wiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Aha - to cos powiem - apropos nózek.... sobie pedicure kunsztowny 2 tygodnie temu robiłam... pedicure wyszedł fajny ale sobie za bardzo pazurek u duzego palca u nogi przyciełam - i sie zaczeło paprać no to poszlam dzis do chirurga bo juz tak boli ze zaczynam kulec a pani chirurg powiedziala ze sobie paznokiec wrasta i ...trzeba bedzie usunąc... paznokiec znaczy zabieg we wtorek a mi juz sie robi niedobrze.... lubie mój paznokieć zaprzyjazniłam sie z nim i bedzie mi go brakować i wogole jak to tak...bez paznokcia? qi wogole ile czasu minie zanim on odrosnie? aha. to co mowia w TV zeby za mocno nie obcinac - to prawda - moge potwierdzic z autopsji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Pawson ja nie zrzedze... bo zrzedzenia nienawidze ! (nawet w swoim wykonaniu) juz predzej sie pokłóce niz bede "dziamgolić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Aha - to cos powiem - apropos nózek.... sobie pedicure kunsztowny 2 tygodnie temu robiłam... pedicure wyszedł fajny ale sobie za bardzo pazurek u duzego palca u nogi przyciełam - i sie zaczeło paprać no to poszlam dzis do chirurga bo juz tak boli ze zaczynam kulec a pani chirurg powiedziala ze sobie paznokiec wrasta i ...trzeba bedzie usunąc... paznokiec znaczy zabieg we wtorek a mi juz sie robi niedobrze.... lubie mój paznokieć zaprzyjazniłam sie z nim i bedzie mi go brakować i wogole jak to tak...bez paznokcia? qi wogole ile czasu minie zanim on odrosnie? aha. to co mowia w TV zeby za mocno nie obcinac - to prawda - moge potwierdzic z autopsji... hmmm ciekawe czy będzie bolało ... ?? pewnie strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 hmmm ciekawe czy będzie bolało ... ?? pewnie strasznie pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 aha. to co mowia w TV zeby za mocno nie obcinac - to prawda - moge potwierdzic z autopsji... to oni w telewizorze takie rzeczy mowia to sie nazywa misja. publiczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 aha. to co mowia w TV zeby za mocno nie obcinac - to prawda - moge potwierdzic z autopsji... to oni w telewizorze takie rzeczy mowia to sie nazywa misja. publiczna . aha...tylko ze nikt nie słucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 tak sobie mysle.... moze stchórze i uciekne sprzed gabinetu co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts