Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pawson sie zalatwi troche czego dobrego w tej kroplowce :wink:

Zochna wez moj , na calkiem jak chcesz :roll:

Taki dziewczecy jest :D

http://www.memorylane-classics.com/images/Bikes/Girls%20Monster%20Bike.JPG

dobranoc Pawson.

uwazaj na wenflon :D

On ma ten wenflon w nietypowym miejscu

sam opowiadal 8)

chryste , Zochna miej litosc :o :o :o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sie zaplulam

(...)

a pani chirurg powiedziala ze sobie paznokiec wrasta i ...trzeba bedzie usunąc... paznokiec znaczy :(

zabieg we wtorek a mi juz sie robi niedobrze.... :( :-?

lubie mój paznokieć zaprzyjazniłam sie z nim i bedzie mi go brakować:(

i wogole jak to tak...bez paznokcia? :-? :-? :-?

qi wogole ile czasu minie zanim on odrosnie? :-? (...).

To właśnie najbardziej lubię w naszej służbie zdrowia - nie mają czasu wyjaśnić delikwentowi co go czeka a później takie teksty jak powyżej.

zielonooka - ja to trenowałem na sobie. Co prawda raz więc nie wiem czy w każdym przypadku tak samo - ale nie wydaje mi się żebym był jakimś wyjatkiem więc pewnie u Ciebie będzie podobnie (no może poza tym że masz zgrabniejsze ;-) )

1. Całego paznokcia Ci nie usuną. Przytną tylko trochę z boku - tam gdzie wrasta w skórę. 2-3 mm.

2. Robią to w znieczuleniu miejscowym - od chirurga dużo zależy czy boli czy nie. Właściwie to ten zastrzyk od znieczulenia boli bardziej (jeśli chirurg jest dobry) niż sam zabieg

3. Mój chirurg się rozpędził i chciał, profilektycznie, przyciąć mi też paznokieć z drugiej strony. Nie zgodziłem się. Tobie też radzę odmowić gdybyś trafiła na podobnego nadgorliwca.

Acha, zielonooka - jeszcze jedno mi się przypomniało. Palec bandażują. I całość się mi nie mieściła w żadnym bucie. Musiałem więc zasuwać w klapkach. A właściwie w klapku. Basenowym. Wyobraź sobie gościa w garniturze, pod krawatem, w jednym czarnym lakierku (mowa o bucie ;-) ) a na drugiej stopie w gustownym FIOLETOWYM klapku. :-)

Acha, zielonooka - jeszcze jedno mi się przypomniało. Palec bandażują. I całość się mi nie mieściła w żadnym bucie. Musiałem więc zasuwać w klapkach. A właściwie w klapku. Basenowym. Wyobraź sobie gościa w garniturze, pod krawatem, w jednym czarnym lakierku (mowa o bucie ;-) ) a na drugiej stopie w gustownym FIOLETOWYM klapku. :-)

Bogus dzieki - pocieszyles mnie :)

bo ja tak zrozumialam ze caly (a faktycznie przeciez on z boku tylko ) i tak sie zastanawialam jak to jest ...nie miec :o

a apropos buta to tez na to wpadlam... ze nie wcisne... no nic tez musze klapek jakis wynalesc ;)

BTW> baaaardzo zaluje ze cie w tym garniturze i fioletowym gustownym obuwiu nie widzialam :wink: :lol: :lol: :lol:

to ja spac ide , dobranoc :wink:

badzcie grzeczni :roll: