Pawson 01.06.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 hmmm ciekawe czy będzie bolało ... ?? pewnie strasznie pewnie tak to ja mysle ze najwyzsza pora zerwac z domowym celibatem od % i sie dobrze na zas znieczulic PS. tylko przypadkiem nie jedz tam samochodem bocholera wie jak ci sie bedzie wracało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Tu jest Aggi , w czesciach .Odpoczywa http://www.marlenazachowska.art.pl/podstrony/gal_sznur/13.jpg za 10 minut podlaczam kroplowki Zielonooka trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 a nie...blisko mam do przychodni... tak sie zastanawiam jak ci lekarze moga sie tak patrzec bez mrugniecia okiem na takie rzeczy.... hmmm...bo mi na sama mysl robi sie niewyraznie... blech... zostało cos %? to ja w kroplówce poprosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 patrza a Aggi mowila ze w rozowym jej nie do twarzy kokietka jedna no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Zochna Ty mowilas , ze nie lubisz jak Cie cos uwiera , a zobacz -rowerem jezdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 wlasnie nie widze chyba mi podpitoili a juz polubilam to uwieranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 dobranoc wszystkim poprosze jakas rozweselającą kroplówke zielona nie martw się nie ty piersza i nie ostatnia .. napewno będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 dobranoc Pawson. uwazaj na wenflon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Pawson sie zalatwi troche czego dobrego w tej kroplowce Zochna wez moj , na calkiem jak chcesz Taki dziewczecy jest http://www.memorylane-classics.com/images/Bikes/Girls%20Monster%20Bike.JPG dobranoc Pawson. uwazaj na wenflon On ma ten wenflon w nietypowym miejscu sam opowiadal chryste , Zochna miej litosc sie zaplulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 dzieki rrmi bosz.. oddzial sie rozjechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 nie ma za co poranna zmiana bedzie miala na co sie pluc naprawde Ci sie podoba? bardziej niz lesniczy? chyba fajniej sie na nim siedzi , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 uff zara .. musze go letko przerobic .. ale piekny jest bede z nim dzisiaj spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.06.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Zochna, miejze litosc, schowaj juz ten rower, pozno sie robi Daj lesniczemu, niech sobie pojezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 przeciez mowi , ze go schowa pod koldre Zochna to moze ja bym Jage wziela , tak na jedena nocke mam kosz wiklinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.06.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 (...) a pani chirurg powiedziala ze sobie paznokiec wrasta i ...trzeba bedzie usunąc... paznokiec znaczy zabieg we wtorek a mi juz sie robi niedobrze.... lubie mój paznokieć zaprzyjazniłam sie z nim i bedzie mi go brakować i wogole jak to tak...bez paznokcia? qi wogole ile czasu minie zanim on odrosnie? (...). To właśnie najbardziej lubię w naszej służbie zdrowia - nie mają czasu wyjaśnić delikwentowi co go czeka a później takie teksty jak powyżej. zielonooka - ja to trenowałem na sobie. Co prawda raz więc nie wiem czy w każdym przypadku tak samo - ale nie wydaje mi się żebym był jakimś wyjatkiem więc pewnie u Ciebie będzie podobnie (no może poza tym że masz zgrabniejsze ) 1. Całego paznokcia Ci nie usuną. Przytną tylko trochę z boku - tam gdzie wrasta w skórę. 2-3 mm. 2. Robią to w znieczuleniu miejscowym - od chirurga dużo zależy czy boli czy nie. Właściwie to ten zastrzyk od znieczulenia boli bardziej (jeśli chirurg jest dobry) niż sam zabieg 3. Mój chirurg się rozpędził i chciał, profilektycznie, przyciąć mi też paznokieć z drugiej strony. Nie zgodziłem się. Tobie też radzę odmowić gdybyś trafiła na podobnego nadgorliwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 no nie wiem rrmi ona tez lubi plyty. z tym ze raczej nie slucha bardziej jej smakuje rock dźez dopiero rozgryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Zochna, miejze litosc, schowaj juz ten rower, pozno sie robi Daj lesniczemu, niech sobie pojezdzi AnSi rower schowany. Wyprowadze go jutro ps dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.06.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Acha, zielonooka - jeszcze jedno mi się przypomniało. Palec bandażują. I całość się mi nie mieściła w żadnym bucie. Musiałem więc zasuwać w klapkach. A właściwie w klapku. Basenowym. Wyobraź sobie gościa w garniturze, pod krawatem, w jednym czarnym lakierku (mowa o bucie ) a na drugiej stopie w gustownym FIOLETOWYM klapku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Zochna - ja lubiec dzez, taki smooth, a o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Acha, zielonooka - jeszcze jedno mi się przypomniało. Palec bandażują. I całość się mi nie mieściła w żadnym bucie. Musiałem więc zasuwać w klapkach. A właściwie w klapku. Basenowym. Wyobraź sobie gościa w garniturze, pod krawatem, w jednym czarnym lakierku (mowa o bucie ) a na drugiej stopie w gustownym FIOLETOWYM klapku. Bogus dzieki - pocieszyles mnie bo ja tak zrozumialam ze caly (a faktycznie przeciez on z boku tylko ) i tak sie zastanawialam jak to jest ...nie miec a apropos buta to tez na to wpadlam... ze nie wcisne... no nic tez musze klapek jakis wynalesc BTW> baaaardzo zaluje ze cie w tym garniturze i fioletowym gustownym obuwiu nie widzialam to ja spac ide , dobranoc badzcie grzeczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts