zielonooka 02.06.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 jak sie posłuchali .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.06.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja nie wiem czy się na temat odezwę, ale był taki piłkarz Grzegorz Lato i on nie miał nibynóżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja nie wiem czy się na temat odezwę, ale był taki piłkarz Grzegorz Lato i on nie miał nibynóżek. a co miał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 nibyptaszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 nibyptaszka? biedny no to sobie "niepolatał..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 oooj zeby nie było ze ja coś insynuuję ja sie tylko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.06.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 nibyptaszka? biedny no to sobie "niepolatał..." niepolatał może postrzelał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 tyle jego nie widzieliście moich stonek ?? bo sie rozpełzły w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.06.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 a pani chirurg powiedziala ze sobie paznokiec wrasta i ...trzeba bedzie usunąc... paznokiec znaczy zabieg we wtorek a mi juz sie robi niedobrze.... lubie mój paznokieć zaprzyjazniłam sie z nim i bedzie mi go brakować i wogole jak to tak...bez paznokcia? qi wogole ile czasu minie zanim on odrosnie? aha. to co mowia w TV zeby za mocno nie obcinac - to prawda - moge potwierdzic z autopsji... sory że się wtrącę ale niekoniecznie musisz zrywać tem paznokieć. Idź do dobrej kosmetyczki lub specjslistycznej przychodni , teraz zakładaja różnego rodzaju klamry na taki paznokieć która zaokrągla wrastający paznokieć, potem się kilka razy to ustrojstwo podkręca tak żeby paznokieć rosnąc nie wrastał. Zdejmuje się toto po kilku tygodniach jak już ten zdeformowany paznokieć urośnie ponad palec. Oczywiscie jest regularnioe podcinany żeby nie przeszkadzał. Fachowcy z naszej AMG twierdzą że paznokieć zapamietuje kierunek wrastania i zerwanie niewiele pomoże. Tu masz link do stronki gdzie to dokładnie opisują. http://www.solmed.com.pl/wrastajacy.html Pozdrawiam i życzę zdrowej nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ewusia - dzieki... ale mi namieszalas teraz hmmm... musze dokonac wyboru - chirurg vs kosmetyczka..... (ale obawiam sie ze doprowadzilam radosnie dla tkiego stanu ze juz tylko chirurg pomoze... moze jak bym od razu poszla a nie liczyla ze sie "zagoi" ) (ps. zdrowego kopytka zycz mi - ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 bądź dzielna. Idź do chirurga. A potem dbaj, bo antybiotyki nam sie kończą na oddziale. Trzeba nowe grzybki pozbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.06.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 OKi, zdrowego kopytka życzę... mój syn już dwukrotnie przechodził zabieg zrywania paznokcia, po każdym musiał być dwa tygodnie na zwolnieniu bo noga w żaden but nie wchodziła, codzienne moczenie nogi w środkach odkażających, że ból trudny do zniesienia to nie wspomnę... zagojenie rany trwa około miesiąca. Za pierwszym razem pełne zerwanie a za drugim tylko wycinanie klina wg nowszej metody. Konsekwencje te same. Teraz - ponieważ sytuacja się powtarza szykuje się na te klamry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.06.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Zielona... bardzo obrzydliwie to "kopytko" Twoje wygląda??? Ba ja tak sobie myślę czy nie opublikować zdjęć ? Ja swojego bąbla na stopie mam na fotografii.... gdybyś też miała spektakularne zropienie albo cos w tym stylu, to mogłybyśmy kącik otworzyć.. co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 no to pieknie. Ropa wezbrała Tylko nie zmarnuj ani kropelki do ogrzewania sal sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 a u nas w szpitaliku nie dało by się tego zoperować ... Chef by jakiegoś tasaka pożyczyl ewentualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.06.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 a u nas w szpitaliku nie dało by się tego zoperować ... Chef by jakiegoś tasaka pożyczyl ewentualnie ja mogę pożyczyć zestaw "mały chirurg" znakomicie się sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 moze to my musimy Ja zoperowac? chyba tak byloby lepiej ja jestem gotowa moge podjac wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 nie wiem, czy panokiec był zakontraktowany w dodatku paznokiec zielonej trzebaby pod cos podciągnąć może pod amputację.................hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja zadbam o znieczulenie wiem co uzyć ... tylko nie wiem jak to miejscowo zaaplikować więc chyba jednak będzie znieczulenie ogólne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja zadbam o znieczulenie wiem co uzyć ... tylko nie wiem jak to miejscowo zaaplikować więc chyba jednak będzie znieczulenie ogólne OK. ale ten weflon to odkaź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts