Pawson 02.06.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja zadbam o znieczulenie wiem co uzyć ... tylko nie wiem jak to miejscowo zaaplikować więc chyba jednak będzie znieczulenie ogólne OK. ale ten weflon to odkaź po co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Zielona... bardzo obrzydliwie to "kopytko" Twoje wygląda??? Ba ja tak sobie myślę czy nie opublikować zdjęć ? Ja swojego bąbla na stopie mam na fotografii.... gdybyś też miała spektakularne zropienie albo cos w tym stylu, to mogłybyśmy kącik otworzyć.. co? Aggi - obrzydliwie ] Mój młodszy brat - który generalnie ze wzgledu na szczeniacki wiek przejawia niezdrowa fascynację takimi widokiami - zerknął i powiedział zebym wiecej nie pokazywała bo mu niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja zadbam o znieczulenie wiem co uzyć ... tylko nie wiem jak to miejscowo zaaplikować więc chyba jednak będzie znieczulenie ogólne OK. ale ten weflon to odkaź po co ?? a co? też na ropę czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 czyli rozumiem mam sie poświecic dla narodu? i poddać wiwisekcji? dobra - to przy okazji mam prosbe - zoperujcie mi nos- chce miec taki malutki i zadarty i "odsyscie" (jest takie słowo? ) troszku tłuszczyku z tyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.06.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 opublikuj !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 albo zrobmy "galerie obrzydliwości i dziwactw" kazdy nich tam wniesie swój wklad... ja palec , ty babel , reszta niech sie zastanowi...co może dorzucic bedziemy wpuszczac wycieczki (za odpowiednia opłata) spoleczenstwo lubi takie rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 hmm.... stud.architektury mi odpisała .... we watku innym... (uffff....az sie normalnie boje tam zajrzeć i przeczytać co mi ma do przekazania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 hmm.... stud.architektury mi odpisała .... we watku innym... (uffff....az sie normalnie boje tam zajrzeć i przeczytać co mi ma do przekazania ) ja zajrzałem wyluzuj nie zrobisz dobrze całemu światu nigdy ... a dobry OPR jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodził .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 "odsyscie" (jest takie słowo? ) troszku tłuszczyku z tyłka z tego tyłka daj spokój jest OK ... no ew. można z niego jeansy odessać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 hmm.... stud.architektury mi odpisała .... we watku innym... (uffff....az sie normalnie boje tam zajrzeć i przeczytać co mi ma do przekazania ) ja zajrzałem wyluzuj nie zrobisz dobrze całemu światu nigdy ... a dobry OPR jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodził .. ok to idę patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 hmm.... stud.architektury mi odpisała .... we watku innym... (uffff....az sie normalnie boje tam zajrzeć i przeczytać co mi ma do przekazania ) ja zajrzałem wyluzuj nie zrobisz dobrze całemu światu nigdy ... a dobry OPR jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodził .. ok to idę patrzeć gdzie w krzoki? ja tez pójdę, ale skierować mnie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 hmm.... stud.architektury mi odpisała .... we watku innym... (uffff....az sie normalnie boje tam zajrzeć i przeczytać co mi ma do przekazania ) ja zajrzałem wyluzuj nie zrobisz dobrze całemu światu nigdy ... a dobry OPR jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodził .. ok to idę patrzeć gdzie w krzoki? ja tez pójdę, ale skierować mnie trzeba a więc idziesz idziesz i idziesz ... aż widzisz krzoki i wchodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 iii...się rozczarowałam... 0 inwencji w wymysleniu czegos kąśliwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 hmm.... stud.architektury mi odpisała .... we watku innym... (uffff....az sie normalnie boje tam zajrzeć i przeczytać co mi ma do przekazania ) ja zajrzałem wyluzuj nie zrobisz dobrze całemu światu nigdy ... a dobry OPR jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodził .. ok to idę patrzeć gdzie w krzoki? ja tez pójdę, ale skierować mnie trzeba a więc idziesz idziesz i idziesz ... aż widzisz krzoki i wchodzisz ...po czym potykasz sie o wystajaca tam stope długiego..... nastepni klnąc na czym swiat stoi..... biegasz w kólko z odbitym kolanem w zwiazku z czym do chirurga wybierasz sie ze mna coby mi było raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 iii...się rozczarowałam... 0 inwencji w wymysleniu czegos kąśliwego wiesz ... sama napisala ze dopiero I rok ... jeszcze sie nauczy .. ma czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 iii...się rozczarowałam... 0 inwencji w wymysleniu czegos kąśliwego wiesz ... sama napisala ze dopiero I rok ... jeszcze sie nauczy .. ma czas też prawda - a jak ukończy...to bedzie taka wredna ze bede z niej DUMNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ...po czym potykasz sie o wystajaca tam stope długiego..... nastepni klnąc na czym swiat stoi..... biegasz w kólko z odbitym kolanem w zwiazku z czym do chirurga wybierasz sie ze mna coby mi było raźniej Długi schowaj ta girę, trza przerwać to błędne koło A do rrmi nie idę , życie mi miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 iii...się rozczarowałam... 0 inwencji w wymysleniu czegos kąśliwego wiesz ... sama napisala ze dopiero I rok ... jeszcze sie nauczy .. ma czas też prawda - a jak ukończy...to bedzie taka wredna ze bede z niej DUMNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ...po czym potykasz sie o wystajaca tam stope długiego..... nastepni klnąc na czym swiat stoi..... biegasz w kólko z odbitym kolanem w zwiazku z czym do chirurga wybierasz sie ze mna coby mi było raźniej Długi schowaj ta girę, trza przerwać to błędne koło hmmm.. wydaje mi sie ze on dawno schował, co poradzi ze jest taki długi ze nadal wystaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ...po czym potykasz sie o wystajaca tam stope długiego..... nastepni klnąc na czym swiat stoi..... biegasz w kólko z odbitym kolanem w zwiazku z czym do chirurga wybierasz sie ze mna coby mi było raźniej Długi schowaj ta girę, trza przerwać to błędne koło hmmm.. wydaje mi sie ze on dawno schował, co poradzi ze jest taki długi ze nadal wystaje? Ty, a za co on w tych krzakach siedzi Może już minęło i może wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts