rrmi 02.06.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Dawaj Dziadek rozpijemy kolejke , a Zosia niech sobie powdycha za zdrowie pacjentow jakos tak sie czuje jak torba dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.06.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 A ja znowu sama z tym Mozelskim zostałam...rrmi a do jakiej torby sie samopoczuwasz - podroznej, czy takiej podrecznej ? To bardzo wazne dla postawienia diagnozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja sie poczuwam AnSi do torby wypchanej znaczy duzo zjadlam te loze to na wabia dobre bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.06.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 na razie to ogadamy razem stawonogi to sie niezle zabawiacie zaczynamy imprezke , gdzie Pawson jest przeciez ma polewac a Maxtorka cos poscic zaczela O , to wykluczone . Przebyłam długą drogę i troszkę mi zaschło w gardle . Kapeńkę dla wędrowca , pliiiiizzz . Z góry dziękuję Zdróweczko no i oczywista witam pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Przebyłam długą drogę druga drooooga , daleeeka przed naaaaami myslalam , ze to tak idzie to zdrowko Pani Kadziolkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.06.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Zdrówko Wizytacja w śpitaliku juz była ? Bo ja przedwczoraj była przygotowana , czekałam , ale chyba zasnęłam , a jak sie przebudziłam to tylko jakiś gumiaczek smętnie przy mnie leżał . Może to ten Zielonej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 byli dzis w nocy znalezli Aggi jak lezala pod stolem nieprzytomna byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.06.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 tak for siure to znaczy tylko ze .... czy ja sobie moge for siure interpretowac fonetycznie ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 nie powinnas , bo to brzmi jak ten tego co ludzie pomysla powiedz ladnie ptaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 byli dzis w nocy znalezli Aggi jak lezala pod stolem nieprzytomna byla spoko, była przytomna tylko symulowała padline w odruchu warunkowym. Często tak robi, w pracy na przykład to korzystnie wypada... w kontaktach różnych... a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 nie powinnas , bo to brzmi jak ten tego co ludzie pomysla powiedz ladnie ptaszek malutki ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 a co?a nic myslalam , ze cos Ci zaszkodzilo mi dzisiaj zaszkodzi pizze mam na zakaske malutki ?????niekoniecznie to zalezy od sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 a co?a nic myslalam , ze cos Ci zaszkodzilo mi dzisiaj zaszkodzi pizza mam na zakaske pica for siure ? to Ty sie nie dziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 no tak w ten sposob to my drugiej ameryki nie zbudujemy mozemy sie tylko pomnozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.06.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 r Ty chodząca zgryzoto tyle razy Ci, mówiłem że nie jestem dziadek nalejcie bo się zdenerwowałem, jutro powtórna ispekcja, będę z nimi, wszytkie koty będą powyciągane spod łóżek, latryna ma być na błysk, pawson niech to zrobi, bo ją okupuje i nie można go z niej wyciągnąć, tym bardziej po kropelkach, a teraz na drugą nogę chlup..... ........... dobre, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 latryna ma być na błysk, latryne biore na siebie ps.nie denerwuj sie na mnie , przeciez Wiesz , ze jestem stara i zlosliwa ale mi dziadek kojarzy sie z kims milym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 jakbyscie wyciągnęli tego łysego kota - to on jest mój oswajam go wódką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.06.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ale mi dziadek kojarzy sie z kims milym ze Stalinem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 jakbyscie wyciągnęli tego łysego kota - to on jest mój oswajam go wódką chyba Cie pogielo Selim sie nie oswoi chyba , ze bedziesz bez gaci chodzil , to sie przyzwyczai co najwyzej gdzie On wogole jest tynami z gliny sie zabawia chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.06.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Selim sie nie oswoi chyba , ze bedziesz bez gaci chodzil , to sie przyzwyczai co najwyzej gdzie On wogole jest tynami z gliny sie zabawia chyba ocipiałaś???? żeby nie spytać posiurało Cię ???? Sel nie jest łysy - chyba, że mu to sama uczyniłaś . Poza tym Sel się nie nadaje do oswajania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts