Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to co Wy baby :lol:, tak kombinujecie z tymi avatarami,

naprawdę, oczopląsu można dostać,

jedynie Aggi jest stateczna, :D

może dlatego, że w słoiku siedzi i nie ma za dużo miejsca 8)

Wiesz, ja jak odwróce skunksa drugą stroną to bedzie oznaczało KONIEC 8)

A ja przez cale forum myslalem, ze to kot... O ja biedna inseminacja!!! (cokolwiek to znaczy, ale brzmi ladnie) :D

nie śpie - ja sie ukrywam pod łózkiem - w nocy bede was giglać po stopach 8) :roll:

aha - prysznic to nie ja - juz nie udawajcie takich czyscioszkow - wszyscy wiemy ze prysznica od 2 miesiecy nie ma bo ktos zapchał odpływ mielonką :evil: i taka zgniła woda stoi :( :( :(

musze pojsc spac w gumiakach to mnie nikt gilganiem nie obudzi 8) 8) :wink:

zielona mam nadzieje ze w prysznicu nic sie nie ruszało bo właśnie ide go przetykać ...

kot??? :o widziałeś kiedyś tak zdegenerowanego kota????!!!! Ile on by musiał wyćpać żeby się tak doprowadzić ????

myślisz że nawet TEN KOT nie dałby rady :o :o

TEN KOT dał radę , ale troszku przedawkował i mu się takie cóś z futerkiem porobiło :o

Ale fajny z niego łajdusek :D Zawsze na jego widok gębusia mi się śmieje :D . On ma taką minę jakby szukał zaczepki i wystarczy ino mrygnąć a będzie wp..ol :wink: 8)