mmmad 05.06.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 kot??? widziałeś kiedyś tak zdegenerowanego kota????!!!! Ile on by musiał wyćpać żeby się tak doprowadzić ???? Widziałem gorsze przypadki. Tak mi sie przypomnialo... w piatek spotkalem Długiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.06.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 deszcz .............. zimno.................. szaro.............. no co Ty Majka - pastylki Ci sie skonczyly pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.06.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 On ma taką minę jakby szukał zaczepki i wystarczy ino mrygnąć a będzie wp..ol o kurde .. trza uważać gdzie się mryga Majka jakie pastylki po ile co dają i jak długo trzyma ... a zresztą nieważne weź dla mnie ze dwie paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.06.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Widziałem gorsze przypadki. Tak mi sie przypomnialo... w piatek spotkalem Długiego i to był ten gorszy przypadek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.06.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 dzisiaj na kolacje pizza i piwo ... wszystkich chetnych zapraszam do wózkowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.06.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Za pizzę dziekuję , jestem po kolacji ale piwka nie odmówię . Poproszę do tej małej menzurki co za wazonik do kwiatków ostatnio robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.06.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Poproszę do tej małej menzurki co za wazonik do kwiatków ostatnio robiła a umyłaś menzurkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.06.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Poproszę do tej małej menzurki co za wazonik do kwiatków ostatnio robiła a umyłaś menzurkę ?? A po co ? :roll: czy jest coś o czym powinnam wiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.06.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 w sumie nie wiem po co ... tak sobie napisalem coby bardziej akuratnym być 1 menzurka do pełna dla tej pani w niebieskim (kaftanie) sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.06.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Na zdrówko A jakie dzis piwko serwujesz ? ...ładną ma piankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 ktoś chciał piwko ? niestety wyszło ... ( sie skończyło ) http://foto.onet.pl/upload/15/9/_432000_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Na zdrówko A jakie dzis piwko serwujesz ? ...ładną ma piankę dzisiaj "psinka we mgle ... " pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 ktoś chciał piwko ? niestety wyszło ... ( sie skończyło ) http://foto.onet.pl/upload/15/9/_432000_n.jpg ..... i idzie samo do punktu skupu butelek czy się wymienić na pełne ? Jak tak to ja poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.06.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Na zdrówko A jakie dzis piwko serwujesz ? ...ładną ma piankę dzisiaj "psinka we mgle ... " pyszności dog in the fog? a wiesz ze to polskie piwo (a nie anglosaskie? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.06.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Na zdrówko A jakie dzis piwko serwujesz ? ...ładną ma piankę dzisiaj "psinka we mgle ... " pyszności dog in the fog? a wiesz ze to polskie piwo (a nie anglosaskie? ) wiem wiem ... i ciagle sie zastanawiam na cholere im ta stylizacji ... ale coz mi to roznicy nie robi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.06.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 ja sie swego czasu nabralam strasznie mnie wkurzylo ze mnie w konia zrobili (by nie rzec w koze ) i od tamtego czasu w ramach protestu pijam Gingersa:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 tak wypatrzylem w sieci obrazek ... to im powinnas zrobić za karę ... http://www.gify-animowane.pl/gify/Kreskowki/SouthPark/12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Maxtorka dla Ciebie wiozłem, ale po drodze pare sprawdziłem czy dobre no i ... http://www.ikyeti.nl/images/bier.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 tak wypatrzylem w sieci obrazek ... to im powinnas zrobić za karę ... http://www.gify-animowane.pl/gify/Kreskowki/SouthPark/12.gif KENNY :) uwielbiam go jak dorosne to wyjde za niego za mąż tylko ze on zawsze ginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 tak wypatrzylem w sieci obrazek ... to im powinnas zrobić za karę ... http://www.gify-animowane.pl/gify/Kreskowki/SouthPark/12.gif KENNY :) uwielbiam go jak dorosne to wyjde za niego za mąż no wiesz ... pod warunkiem że mu sie nic złego nie stanie do tej pory i nie zginie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts