Zochna 06.06.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 po co Ci on, przecież nie rozgrzebywałaś kopytami krecich kopców, ani ziemi na zagonach w poszukiwaniu smakowitych dżdżownic... jak nie jak tak. sama widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.06.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 jak nie jak tak. sama widzialam. no blefujesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.06.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 nie było mnie, jak była matka matka nie pal tyle, nie będziesz musiała brać Tramalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 co Ty. mus ze nie dzis 6 6 6 i wyszla zmora z wora uhu uhu .. czy jakos tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.06.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 kopalam ...glistki... mea culpa ale nigdy nie przyznam sie do kopania tasiemca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.06.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 szukam przepisu na golonka w piwie ino zeby mi dobra była ..łby zatracone (to było w kosmos) gdybym był goloną tibidibidibidibdidum..........cały dzień bym dibidibidum................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.06.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 szukam przepisu na golonka w piwie ino zeby mi dobra była ..łby zatracone (to było w kosmos) gdybym był goloną tibidibidibidibdidum.......... cały dzień bym dibidibidum................ a co selimmku , zginal Ci ? pewno jaki pasozyt zezarl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 ... dzis 6 6 6 i... ...tu jest madrosc...kto ma rozum niech zrachuje liczbe bestyi, bo liczba jest czlowieka, a liczba jego szescset szescdziesiat i szesc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 AnSi .. Ty tak wszystko sama z głowy.. czy mozemy zrobic rozbior .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.06.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 AnSi .. Ty tak wszystko sama z głowy.. Zochna co z głowy to i z serca, czy jakos tak ...czy mozemy zrobic rozbior .. Czwarty? Myślisz, ze damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.06.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 zielonooka - może zimne okłady? Ale i opaska uciskowa z dżdżowinicy może być OK. A młotka to nie radzę... To tak jak przepędzaniem jednego smoka innym większym smokiem (Lem się kłania) - w efekcie masz coraz większe i złośliwsze smoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 07.06.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dzis 6 6 6 i wyszla zmora z wora uhu uhu .. czy jakos tak.. raczej 668 co potrafi zdziałać reklama w mediach nomen omen jeszcze żyję rrmi ... he he jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.06.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ale nigdy nie przyznam sie do kopania tasiemca.... no bo dlaczegpo miałabyć kopać tasiemca, który Ci w niczym nie zawinił ? Przecież lubisz zwierzęta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.06.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ale nigdy nie przyznam sie do kopania tasiemca.... no bo dlaczegpo miałabyć kopać tasiemca, który Ci w niczym nie zawinił ? Przecież lubisz zwierzęta.... zostawcie tasiemca ,,, on jest miły i przyjacielski kocha wszystkich ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.06.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Pawson przez tą pszczółkę, którą odruchowo kojarzę z Agnieszką zaczęłam mieć problemy z postrzeganiem Twojej płci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.06.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 nozesz kur... ile czasu se mam szukac avatara ... zaraz wkleje swoje zdjecie w jednej z pozycji zielonookiej i dopiero zobaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.06.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 .. zaraz wkleje swoje zdjecie w jednej z pozycji zielonookiej i dopiero zobaczycie TAK TAK TAK !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 07.06.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 zielonooka żyjesz? Skrobnij coś bo się niepokoję (oczywiście tylko o tasiemca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.06.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dzien dobry przezylam (co prawda do 3 nad ranem lazilam po scianie ) ale co mnie ogromnie cieszy juz nie boli - uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.06.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 .. zaraz wkleje swoje zdjecie w jednej z pozycji zielonookiej i dopiero zobaczycie TAK TAK TAK !!!! YES YES YES SSSSS (by marcinkiewicz ) aha...wczoraj byly moje imieniny... to ja moze dzis (bo wczoraj nie mialam glowy) wieczorkiem cosik postawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts